Vīrietis dzīvo ar vecākiem?

Reitings 193
Reģ: 17.10.2025
Tātad, ko jūs domājat par vīriešiem kuri dzīvo ar vecākiem? 😃
Nesen parunājos ar paziņu no tīņu gadiem. Protams bij jautājumi par dzīvi, un uzpeldēja jautājums vai es dzīvoju vēl tur pat, (ar vecākiem) uz ko atbildēju "jā." Viņa noteica ka man vajadzētu īrēt dzīvokli. Uz jautājumu ko es tādējādi pierādīšu? -"Citiem liksies vīrišķīgāks!"
Tiešām tā ir? 😀
Es piemēram savā situācijā neredzu vajadzību atdot pusi algas kādam lai varētu svešā dzīvoklī viens dzīvot, piebildīšu nav man ģimene, un arī nekad nebūs ģimene. Kā arī, mājas es esmu tikai lai nomazgātos un pārnakšņotu.
07.12.2025 22:45 |

Reitings 193
Pīķene @ 21.12.2025 20:55

Ja tas viss ko tu raksti šeit ir tiešām arī tas, ko tu domā un nav kaut kāds augstāka līmeņa trollisms, tad pēc taviem tekstiem es nedotu vairāk par 30 nudien.
Es īsti arī nesaprotu, ko citi šeit cenšas atrisināt vai iestāstīt. Nevar palīdzēt kādam, kurš negrib palīdzēt sev. Līdzīgi kā ar alkaholiķiem. Kamēr paši neapzinās, vari izstiepties, sarauties un par tepiķi pārvērsties, pilnīgi bejdzēdzīgi iztērēti resursi.
ko vairāk pa 30? Un kadeļ liekās ka šis ir trollisms? Es netroļļoju bet saku visu kā ir. Bet te ir kadri kas vispar netic tam ko saku, domā ka es to visu izdomāju. Varbut cilvēki pēc sevis spriež. Paši izskatigi, nekad nav bijušas problēmas ar socializēšanos ar pretējiem dzimumiem utt. Un dzivo savā šaurajā pasaulītē un uzskata ka visiem tāda dzīve kā viņiem.
Un par kādām palīdzībām tu te runā? Man psihiski viss ir kārtībā,nav vajadzīga palīdzība.
21.12.2025 21:18 |

Reitings 756
Reģ: 09.06.2023
KR083 @ 21.12.2025 19:20
nelasīšu to diskusiji bet biju gan minējis ka nejau es eju klat un piesienos / koļijos. Ja es koļitos sievietei vispar būtu visas tiesibas man vēl pa seju iesist. Tas ir pašsaprotami.
Un ir ir izskats vainīgs? Neesi redzējis to memčiku kur sieviete sēž pie galda iet garām izskatigs kolēģis pasaka "looking good sharon?" Viņa tāda: aww thanks" un tad iet garām neizskatīgs kolēģis un pasaka to pašu "looking good sharon" un šī uzreiz ņem telefonu zvana priekšniecibai par uzmākšanos darbā. Nu manā dzīvē kas līdzīgs. Ja es būtu izskatīgs, tad pēc apsveicināšanās ta draudzene nevis sāktu mani nodirst bet vel prasītu kā mani sauc un ka mani atrast soc saitos. . Tas tā. Piemēram. Tapec es uzskatu ka viss šitas ir bullshits kad cilveki cenšās iesmērēt propagandu ka izskatam nav nozimes. Ir bija un vienmer bus. Cilvēki vienmēr tiks vērtēti pēc izskata un attieksmi pret tiem arī noteiks viņu izskats.

Ты просто конченый.
21.12.2025 21:19 |

Reitings 193
Elizabeteeee @ 21.12.2025 21:19

Ты просто конченый.
es nesaprotu par ko jus šeit sacepāties? 😀 te cilvēki cepas bet kad paprasa lai pasaka tieši iemeslu kādēļ, tā pazūd
21.12.2025 21:41 |

Reitings 463
Reģ: 28.01.2025
Elizabeteeee @ 21.12.2025 21:19

Ты просто конченый.

Ko īsti nozīmē končennij? Tieši tulkojot tas nozīmē nelajojams. Bet nelabojams ir nepopravimij. Kā šis izteiciens saistās ar vārdu konec - dzimumlocekļa gals?
Tam būtu jābūt kaut kādam īpašam cilvēka ieņemšanas veidam. Var būt var paskaidrot teiciena izcelsmi?
22.12.2025 07:54 |

Reitings 430
Reģ: 20.02.2024
KR083 @ 21.12.2025 19:20
nelasīšu to diskusiji bet biju gan minējis ka nejau es eju klat un piesienos / koļijos. Ja es koļitos sievietei vispar būtu visas tiesibas man vēl pa seju iesist. Tas ir pašsaprotami.
Un ir ir izskats vainīgs? Neesi redzējis to memčiku kur sieviete sēž pie galda iet garām izskatigs kolēģis pasaka "looking good sharon?" Viņa tāda: aww thanks" un tad iet garām neizskatīgs kolēģis un pasaka to pašu "looking good sharon" un šī uzreiz ņem telefonu zvana priekšniecibai par uzmākšanos darbā. Nu manā dzīvē kas līdzīgs. Ja es būtu izskatīgs, tad pēc apsveicināšanās ta draudzene nevis sāktu mani nodirst bet vel prasītu kā mani sauc un ka mani atrast soc saitos. . Tas tā. Piemēram. Tapec es uzskatu ka viss šitas ir bullshits kad cilveki cenšās iesmērēt propagandu ka izskatam nav nozimes. Ir bija un vienmer bus. Cilvēki vienmēr tiks vērtēti pēc izskata un attieksmi pret tiem arī noteiks viņu izskats.

Tu joprojām runā ar balsīm savā galvā. Neviens nav rakstījis, ka izskatam nav nozīmes. Tāpat arī tādus komentārus kā memēs var mētāt varbūt tikai Akula minētie top 10% vīriešu, ne jau nu katrs vidusmēra vīrietis. Tas ko tu faktiski raksti ir, ka nesaņem top 10% veča attieksmi, kad vari uzvesties kā gribi, dzīvot ar muteri, un sievietes pašas kārsies kaklā, lmao. Tātad sievietes ir seklas, valda dzīvnieku likumi, un tu esi nolemts. Nolemts tu tiešām esi, tas fakts. Bet tas ir tavu jocīgo pārliecību un infantilisma dēļ. Kā arī beidz uzskatīt, ka tev kāds te mēģina glaimot. Jā, bija komentāri, ka izskaties normāli (un pat tie nav glaimi). Tāpat bija virkne komentāru, ka toties pēc rakstura esi lohs un ir nepatīkami ar tevi komunicēt. Tava atbilde - ajjjj, sievietēm vnk patīk noliegt patiesību un mēģina man iestāstīt, ka es viņām patīku :))))) nu nē dāmas, es neesmu tik iekārojams, kā jūs man te stāstat :)))))) lol
22.12.2025 10:15 |

Reitings 1472
Reģ: 15.07.2023
KR083
Pēc Taviem komentāriem ir skaidri redzams, ka Tu apzinies realitāti un savas šī brīža iespējas. Tas Tev ir liels pluss. Acīmredzot, arī biežajai "apdedzināšanai" ir bijusi loma Tavas personības un uzskatu formēšanā. Kā redzi, vairums mūsu sabiedrības, dažādu iemeslu dēļ, izvēlas dzīvot pasaku valstībā un tās pašas pasakas izvēlas stāstīt arī citiem, taču Tu, atšķirībā no viņiem, izvēlies dzīvot realitātē. Domāju, ka tieši šī apziņa palīdzēs Tev izveidot rīcības plānu. Naudas uzkrāšana, pateicoties dzīvošanai pie vecākiem, viennozīmīgi, Tev ir milzīgs pluss (it īpaši mūsdienu straujās inflācijas apstākļos). Tagad vari apsvērt katru mēnesi ieguldīt kādu konkrētu summu dažāda veida aktīvos, kas Tev ilgtermiņā ievērojami atmaksāsies, vai arī krāt kaut kam svarīgam. Es ieteiktu aktīvus (akcijas, metāli, var arī nedaudz kripto). Būsim reāli - 20+ partnere Tev pagaidām "nespīd" naudas/aktīvu/statusa trūkuma dēļ. Tu jau zini, ka augstajiem izskata parametriem Tu neatbilsti, tātad, ja gribi 20+ partneri, uzsvaram šobrīd ir jābūt uz materiālajām lietām. Nekāds "attieksmes" un cits utopisks iekšējs darbs ar sevi, ko daudzi šeit aktīvi reklamē, Tev nepalīdzēs. Tavā gadījumā, tā būs veltīga laika un naudas izšķiešana. Tas, teorētiski, var palīdzēt tikai tiem, kas ir uz 10% robežas jeb tiem, par kuriem sievietes iepazīšanās vietnēs šaubās. Jā - tādiem vīriešiem ir jēga uzlabot savu harizmu, strādāt pie iekšējās pasaules utt. Tavā gadījumā, pietiks vienkārši nepalikt resnam un rūpēties par higiēnu.
22.12.2025 11:58 |

Reitings 1472
Reģ: 15.07.2023
patroneses @ 22.12.2025 07:54

Ko īsti nozīmē končennij? Tieši tulkojot tas nozīmē nelajojams. Bet nelabojams ir nepopravimij. Kā šis izteiciens saistās ar vārdu konec - dzimumlocekļa gals?
Tam būtu jābūt kaut kādam īpašam cilvēka ieņemšanas veidam. Var būt var paskaidrot teiciena izcelsmi?

Nu tas ir slengs. Tulkot varētu kā "lohs" vai "pajolis".
22.12.2025 12:03 |

Reitings 193
Krišjānis Kariņš @ 22.12.2025 10:15

Tu joprojām runā ar balsīm savā galvā. Neviens nav rakstījis, ka izskatam nav nozīmes. Tāpat arī tādus komentārus kā memēs var mētāt varbūt tikai Akula minētie top 10% vīriešu, ne jau nu katrs vidusmēra vīrietis. Tas ko tu faktiski raksti ir, ka nesaņem top 10% veča attieksmi, kad vari uzvesties kā gribi, dzīvot ar muteri, un sievietes pašas kārsies kaklā, lmao. Tātad sievietes ir seklas, valda dzīvnieku likumi, un tu esi nolemts. Nolemts tu tiešām esi, tas fakts. Bet tas ir tavu jocīgo pārliecību un infantilisma dēļ. Kā arī beidz uzskatīt, ka tev kāds te mēģina glaimot. Jā, bija komentāri, ka izskaties normāli (un pat tie nav glaimi). Tāpat bija virkne komentāru, ka toties pēc rakstura esi lohs un ir nepatīkami ar tevi komunicēt. Tava atbilde - ajjjj, sievietēm vnk patīk noliegt patiesību un mēģina man iestāstīt, ka es viņām patīku :))))) nu nē dāmas, es neesmu tik iekārojams, kā jūs man te stāstat :)))))) lol
Tev pašam kautkādi putni galvā, sagrozi manis teikto kā pašam patīk. Bļeģ te man ir vesalas divas diskusijas kad es sievietēm nepatīku un vairāk kārt pat esmu minējis ka es to pieņemu, tagad tu kautkur no dirsas esi izrāvis ka es te stāstu ka es patīku visām sievietēm un ka viņas mani glaimo 😀 Tu neesi normāls.
22.12.2025 12:09 |

Reitings 430
KR083 @ 22.12.2025 12:09
Tev pašam kautkādi putni galvā, sagrozi manis teikto kā pašam patīk. Bļeģ te man ir vesalas divas diskusijas kad es sievietēm nepatīku un vairāk kārt pat esmu minējis ka es to pieņemu, tagad tu kautkur no dirsas esi izrāvis ka es te stāstu ka es patīku visām sievietēm un ka viņas mani glaimo ? Tu neesi normāls.

Bļeģ ļauj man citēt kaut vai šajā pašā lapā tevis sarakstīto:
Bet te ir kadri kas vispar netic tam ko saku, domā ka es to visu izdomāju.

Kurš ir teicis, ka netic, ka tev nav sieviešu uzmanības, ka tu nepatīc sievietēm? Kaut vienu faking komentāru atrodi. Neviens to nesaka!
Paši izskatigi, nekad nav bijušas problēmas ar socializēšanos ar pretējiem dzimumiem utt. Un dzivo savā šaurajā pasaulītē un uzskata ka visiem tāda dzīve kā viņiem.

Nu ko tad tu te saki, ja ne tieši to, kā forumā tev stāstot, ka tevi sievietes klusībā iekāro, vai pat no kājām gāž nost ar uzmanību - kā jau visus izskatīgos? Neviens to nesaka!
viss šitas ir bullshits kad cilveki cenšās iesmērēt propagandu ka izskatam nav nozimes

Neviens to nesaka!
22.12.2025 12:48 |

Reitings 193
Krišjānis Kariņš @ 22.12.2025 12:48

Bļeģ ļauj man citēt kaut vai šajā pašā lapā tevis sarakstīto:
Kurš ir teicis, ka netic, ka tev nav sieviešu uzmanības, ka tu nepatīc sievietēm? Kaut vienu faking komentāru atrodi. Neviens to nesaka!
Nu ko tad tu te saki, ja ne tieši to, kā forumā tev stāstot, ka tevi sievietes klusībā iekāro, vai pat no kājām gāž nost ar uzmanību - kā jau visus izskatīgos? Neviens to nesaka!
Neviens to nesaka!
Vot te jau sākās. Es teicu ka nevis netic ka nav sieviešu uzmanības, bet gan netic tam ka es stāstiju ka man vienkārši ir bez iemesla sievietes izteikušas komentārus ka esmu neglīts.
Tu te reāli pats sagrozi manis teikto kā tev patīk. Nekur neesmu neko teicis ka mani kāda iekāro. Ne forumā, ne savā mūžā kaut dienu neesmu tādus vārdus vispar teicis vai tā uzskatījis. Es nezinu kur tu no pakaļas izvilki tādu informāciju.
22.12.2025 13:27 |

Reitings 430
KR083 @ 22.12.2025 13:27
Vot te jau sākās. Es teicu ka nevis netic ka nav sieviešu uzmanības, bet gan netic tam ka es stāstiju ka man vienkārši ir bez iemesla sievietes izteikušas komentārus ka esmu neglīts.
Tu te reāli pats sagrozi manis teikto kā tev patīk. Nekur neesmu neko teicis ka mani kāda iekāro. Ne forumā, ne savā mūžā kaut dienu neesmu tādus vārdus vispar teicis vai tā uzskatījis. Es nezinu kur tu no pakaļas izvilki tādu informāciju.

Ko es sagrozu? Es pat nocitēju tavus komentārus un tur nekur nav minēts neglītums, arī necitētajā daļā nav minēts. Pat raksti, ka tu saki "visu" kā ir, bet šeit "visu" tevis teikto noliedz, ne tikai neglītumu konkrēti. Saproti vārda "viss" nozīmi? Tas, ka tu neproti izteikties un noformulēt teikumu ir tava problēma, nevis visi citi vainīgi, jo vot speciāli izvēlas nenolasīt tavas domas.
22.12.2025 13:46 |

Reitings 193
Krišjānis Kariņš @ 22.12.2025 13:46

Ko es sagrozu? Es pat nocitēju tavus komentārus un tur nekur nav minēts neglītums, arī necitētajā daļā nav minēts. Pat raksti, ka tu saki "visu" kā ir, bet šeit "visu" tevis teikto noliedz, ne tikai neglītumu konkrēti. Saproti vārda "viss" nozīmi? Tas, ka tu neproti izteikties un noformulēt teikumu ir tava problēma, nevis visi citi vainīgi, jo vot speciāli izvēlas nenolasīt tavas domas.
Tu nocitē, un tad apakšā uzrakasti kautkādu huiņu kā tu to esi sapratis savā galvā.
22.12.2025 14:08 |

Reitings 174
Reģ: 09.12.2025
Kur varēs redzēt kautiņu? 😀
22.12.2025 14:22 |

Reitings 193
Pīķene @ 22.12.2025 14:22
Kur varēs redzēt kautiņu? ?
Kāds te kautiņš čalis no sākuma gribēja psihologu tēlot, tagad dzen kautkādu sūdu ka viņš pēc manis teiktā sapratis, ka es gribu lai sievietes man pakaļ skrien 😀
22.12.2025 14:47 |

Reitings 430
KR083 @ 22.12.2025 14:08
Tu nocitē, un tad apakšā uzrakasti kautkādu huiņu kā tu to esi sapratis savā galvā.

Tev jāmācās elementāra komunikācija, ja nesaproti kāpēc
Paši izskatigi, nekad nav bijušas problēmas ar socializēšanos ar pretējiem dzimumiem utt. Un uzskata ka visiem tāda dzīve kā viņiem
neviens neiztulkos tikai kā "pašus vnk nesauc par neglītiem tāpēc uzskata ka arī citus nē". Vai nu pats tagad apdirsies un sāc izdomāt, ka "biji domājis pavisam kko citu" nekā reāli biji izdomājis un iepļekarējis diskusijā, vai arī tiešām nemaz nejēdz, ko runā un kā citi teikto sapratīs, tikai laid virsū verbālo caureju. Rezultāts abos gadījumos vienāds. Neviens nav spējis līdz tevīm aizklauvēties 2 diskusiju garumā, pats arī nīdi kā neviens nesaprot ko raksti, un nekādā cilvēciska interakcija ar tevi nav iespējama.
KR083 @ 22.12.2025 14:47
Kāds te kautiņš čalis no sākuma gribēja psihologu tēlot, tagad dzen kautkādu sūdu ka viņš pēc manis teiktā sapratis, ka es gribu lai sievietes man pakaļ skrien ?

Elīzīte un Patroneses ir čaļi, es neesmu.
22.12.2025 14:57 |

Reitings 193
Krišjānis Kariņš @ 22.12.2025 14:57

Tev jāmācās elementāra komunikācija, ja nesaproti kāpēc
neviens neiztulkos tikai kā "pašus vnk nesauc par neglītiem tāpēc uzskata ka arī citus nē". Vai nu pats tagad apdirsies un sāc izdomāt, ka "biji domājis pavisam kko citu" nekā reāli biji izdomājis un iepļekarējis diskusijā, vai arī tiešām nemaz nejēdz, ko runā un kā citi teikto sapratīs, tikai laid virsū verbālo caureju. Rezultāts abos gadījumos vienāds. Neviens nav spējis līdz tevīm aizklauvēties 2 diskusiju garumā, pats arī nīdi kā neviens nesaprot ko raksti, un nekādā cilvēciska interakcija ar tevi nav iespējama.
Elīzīte un Patroneses ir čaļi, es neesmu.
BEĻĢ TAPĒC KA ES NEVIENAM NEPRASU LAI KĀDS LĪDZ MANĪM KLAUVĒJĀS. Paši šeit kautko izdomā un tad diršs man virsū ka nepatīk mana attieksme 😀
22.12.2025 15:24 |

Reitings 463
Reģ: 28.01.2025
KR083 @ 22.12.2025 15:24
BEĻĢ TAPĒC KA ES NEVIENAM NEPRASU LAI KĀDS LĪDZ MANĪM KLAUVĒJĀS. Paši šeit kautko izdomā un tad diršs man virsū ka nepatīk mana attieksme ?

a ko tu prasi?
22.12.2025 16:00 |

Reitings 193
patroneses @ 22.12.2025 16:00

a ko tu prasi?
No kurienes jūs izrāvāt ka es prasu padomus vai palīdzību kādu?
1. diskusijā es ieliku bildi un teicu ka var droši rakstīt to, kas manā izskatā ir nepatīkams. Nezinu laikam tāds tiešums un atklātība cilvēkiem liek justies neveikli, neko man pateikt nevarēja, nu ok, tēma slēgta.
2. diskusija ir vispar par sieviešu domām par to ka vīrietis dzīvo ar vecākiem, vienīgi vienā brīdī kāda sieviete paprasīja, kādēļ es rakstīju ka man nebūs ģimene. Vienkārši un konkrēti atbildēju ka neesmu izskatīgs nepatīku sievietēm.
Un pēc šī te sākās kautkāds shitstorm. Man jau nebūtu iebildumi ja man kautko normālu te jautātu.
22.12.2025 17:01 |

Reitings 430
patroneses @ 22.12.2025 16:00

a ko tu prasi?

Viņš prasa vei pēdējos 2 gados sievietes nav pārdomājušas un varbūt tagad viņam ir cerības 😀 Pirms 2 gadiem tapusi identiska tēma ar nosaukumu "vīrietis dzīvo ar vecākiem" https://forums.dieviete.lv/forums/topic/227822-virietis-dzivo-ar-vecakiem/?sort=ASC&pnr=1
Arī 13. diskusijas lapā autors sāk dirsties, ka neviens nav sapratis par ko vispār diskusija, lol.
Šī atzīšanās arī ir no "mani mana dzīve apmierina bļeģ!!!!!" autora https://forums.dieviete.lv/forums/topic/236236-draudzibasarunas/ citēju:
Dzīvē ir sanācis tā, ka nav īsti ar ko parunāt. laiku pavadu vienatnē, Un vispār īstenībā kautkāds tukšums un nomāktums .... Man ir trauksme un reizēm nāk panikas lēkmes (nē tas nav ka es psihoju, vienkārši sirds sāk sisties, strauja elpošana, nereti trīcēšana.) No labas dzīves laikam

Tā paša profila otra pērle
Man personīgi vienmēr ir gribējies pameģināt to natūrismu - kailumu pie dabas, protams ne vietās kur var kāds pamanīt, bet arpus pilsētas, kādā mežā.😀 Vienam to negribās darīt garlaicīgi, tapēc iedomājos varbūt kāda no šī foruma sievietēm gribētu sastādīt kompāniju

Tāpat no "es par savu bērnību vispār nedomāju!!!!" autora ir atrodama arī tēma ar nosaukumu "bērnības trauma?"
Lmao, autor beidz dirst ka tev sieviete nav vajadzīga, esi apmierināts ar savu dzīvi un viss tev baigi labi. Neviens tam neticēja pirms 2 gadiem, netic arī šodien. Tikai sevi par vēl lielāku dalbajobu pataisi, mēģinot noliegt acīmredzamo. Nav nekāds brīnums, ka tev ir psihiskas problēmas no "pārāk labās dzīves". No shame in that, bet beidz to noliegt un meklē profesionālu palīdzību.
22.12.2025 18:01 |

Reitings 193
Krišjānis Kariņš @ 22.12.2025 18:01

Viņš prasa vei pēdējos 2 gados sievietes nav pārdomājušas un varbūt tagad viņam ir cerības ? Pirms 2 gadiem tapusi identiska tēma ar nosaukumu "vīrietis dzīvo ar vecākiem" https://forums.dieviete.lv/forums/topic/227822-virietis-dzivo-ar-vecakiem/?sort=ASC&pnr=1
Arī 13. diskusijas lapā autors sāk dirsties, ka neviens nav sapratis par ko vispār diskusija, lol.
Šī atzīšanās arī ir no "mani mana dzīve apmierina bļeģ!!!!!" autora https://forums.dieviete.lv/forums/topic/236236-draudzibasarunas/ citēju:
Tā paša profila otra pērle
Tāpat no "es par savu bērnību vispār nedomāju!!!!" autora ir atrodama arī tēma ar nosaukumu "bērnības trauma?"
Lmao, autor beidz dirst ka tev sieviete nav vajadzīga, esi apmierināts ar savu dzīvi un viss tev baigi labi. Neviens tam neticēja pirms 2 gadiem, netic arī šodien. Tikai sevi par vēl lielāku dalbajobu pataisi, mēģinot noliegt acīmredzamo. Nav nekāds brīnums, ka tev ir psihiskas problēmas no "pārāk labās dzīves". No shame in that, bet beidz to noliegt un meklē profesionālu palīdzību.
jo profila galā ir 83 uzreiz viss man jāpiešuj? Varbut parocies vēl, kautko vecāku atradīsi, detektīv? Tev varbūt ir problēma ar to ka tu ar savu 1. Komentāru šajā diskusijā centies man kautko ieteikt bet es neņēmu galvā un paliku pie savas nostājas? Nav kontrole un nav gandarījums.
22.12.2025 18:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits