patroneses @ 21.12.2025 15:56Principā tā pieeja ka sievietes pašas nāk klāt un piedāvā tās vest vai aicināt uz randiņiem ir pareiza.
Un ja sievietes klāt nenāk, tad vīrietim labāk stāvēt maliņā un gaidīt. Katrā ziņā tas ir daudz labāk nekā uzmākties un censties.
KR gadījumā laikam tiešām atrast kādu bezzobainu foršu, jaunu bomzeni, nomazgāt, sapucēt, apaugļot un skatīties kas izaugs. Apmēram kā ieteica radiniece. A ko var zaudēt?
Drīzāk vairākas neko nevarēja pateikt un sākās vispār beztēma tur. Kā lai vienkāršāk paskaidro manu situāciju.... Tu sēdi savā nodabā, tevskrien klāt desmit cilvēki. Deviņi no viņiem paikā skaa ka viss pizģets, karš sācies, raķetes lidos, bet viens saka: nimeirinies, viss kārtībā. Kam tu ticēsi? Man tieši tas pats. Deviņas no desmit sievietem saka ka neesmu izskatīgs, Tātad tā arī ir. Es ņemšu vērā ko saka vairākums, nevis ko saka viens cilvēks.Džinga @ 21.12.2025 11:48
Nu diezgan nepareizi. Tev vairākas sievietes vecumā +/- 30 pateica, ka izskaties labi, vienīgā piezīme bija, ka varbūt kaut ko maina stils un frizūra, bet arī ne ļoti. Un šis ir anonīms forums, nevienai nebūtu nekāda jēga melot, te neviens nekautrējas otru burtiski nolamāt un apsaukāt, tā kā nebūtu problēmu arī atklāti pateikt ka izskaties slikti.
PS. arī, ja 50 gadīga sieviete pasaka, ka labi izskaties - nav tā, ka viņas automātiski aklas paliek pēc menopauzes, tāpat var novērtēt vai kāds ir smuks vai nav.
Tieši tā es neēsmu nekad tik zemu nolaidies lai ietu "koļīt" kādu sievieti. Bet tie gadījumi kurus es iepriekšējā tēmā aprakstīju bija pat tad kad es vispar nēesmu gājis klat sievietēm, es lieku mierā daru savas ģēlas un viņas pašas pienāk klat lai kautko uzdirstu par manu izskatu.Krišjānis Kariņš @ 21.12.2025 15:39
Reālo dzīves gadījumu nav, KR pats iepriekš rakstīja, ka nekad nav nevienai sievietei "koļījies" klāt, jo tā būtu necieņa (tā kā viņš neglīts). KR gaida, kad sievietes ies pie viņa pašas un aicinās uz randiņiem. Bet tā kā tas nenotiek, tad viņam skaidrs, ka attiecību nekad mūžā nebūs!
Mani tiešām fascinē kā tu vari lasīt diskusiju pēc diskusijas, kur visi raksta vienu un to pašu, un tev joprojām nepielec. Tas ir tava rakstura un attieksmes (un dzīves apstākļu, kas izriet no pirmajiem 2) dēļ, nevis izskata dēļ!
KR083 @ 21.12.2025 16:04Tieši tā es neēsmu nekad tik zemu nolaidies lai ietu "koļīt" kādu sievieti. Bet tie gadījumi kurus es iepriekšējā tēmā aprakstīju bija pat tad kad es vispar nēesmu gājis klat sievietēm, es lieku mierā daru savas ģēlas un viņas pašas pienāk klat lai kautko uzdirstu par manu izskatu.
Krišjānis Kariņš @ 21.12.2025 15:58
KR gadījumā viņš pats sevi nevar izvilkt no dzīves pakaļas ārā, kur nu vēl viņam izvilkt citu cilvēku, kas ir vēl daudz sarežģītāk.
tātad tu esi viens no tiem cilvēkiem kas uzskata ka visiem ir jābūt ar kādu cilvēku kopā jo sabiedriba tā grib patik tev tas vai nē? Redzi, nekoptas 2x smagākas par mani, nodzērušās kokčiku dzērājas no maskačkas nav manā gaumē, un ja tas ir vienīgais tipāžš kas varētu ar mani būt kopā (i to tikai tāpēc ka man ir darbs un varu uzsaukt kokčikus) nē paldies. Un tici man tādi pāri kas ir kopā jo sabiedrībā ta pieņemts nevis kopā jo ir savstarpējā pievilcība ir samērā daudz. Pirmā darba vieta kur pēc mācībām vasarā aizgāju bija tāda, kur kā ceha strādniekus bieži ņēma tos "low life" Un tur bija tādi kadri kas ir kopā tīri tāpēc ka viņi apzinās ka ne viens ne otrs citam nav vajadzīgs un samierinās viens ar otru. Ne tur seksuālā pievilcība, ne tur mīlestība, vienkārši par divām minimālajām algam var vairāk piedzerties nekā par vienu. Tad jau nodomāju ka tas ir skumji un es nekad tā negribētu.patroneses @ 21.12.2025 15:56Principā tā pieeja ka sievietes pašas nāk klāt un piedāvā tās vest vai aicināt uz randiņiem ir pareiza.
Un ja sievietes klāt nenāk, tad vīrietim labāk stāvēt maliņā un gaidīt. Katrā ziņā tas ir daudz labāk nekā uzmākties un censties.
KR gadījumā laikam tiešām atrast kādu bezzobainu foršu, jaunu bomzeni, nomazgāt, sapucēt, apaugļot un skatīties kas izaugs. Apmēram kā ieteica radiniece. A ko var zaudēt?
KR083 @ 21.12.2025 16:17tātad tu esi viens no tiem cilvēkiem kas uzskata ka visiem ir jābūt ar kādu cilvēku kopā jo sabiedriba tā grib patik tev tas vai nē? Redzi, nekoptas 2x smagākas par mani, nodzērušās kokčiku dzērājas no maskačkas nav manā gaumē, un ja tas ir vienīgais tipāžš kas varētu ar mani būt kopā (i to tikai tāpēc ka man ir darbs un varu uzsaukt kokčikus) nē paldies. Un tici man tādi pāri kas ir kopā jo sabiedrībā ta pieņemts nevis kopā jo ir savstarpējā pievilcība ir samērā daudz. Pirmā darba vieta kur pēc mācībām vasarā aizgāju bija tāda, kur kā ceha strādniekus bieži ņēma tos "low life" Un tur bija tādi kadri kas ir kopā tīri tāpēc ka viņi apzinās ka ne viens ne otrs citam nav vajadzīgs un samierinās viens ar otru. Ne tur seksuālā pievilcība, ne tur mīlestība, vienkārši par divām minimālajām algam var vairāk piedzerties nekā par vienu. Tad jau nodomāju ka tas ir skumji un es nekad tā negribētu.
garajā komentārā puse atgadījumi bija manos 20+ gados un līdz šai dienai. Pēdējais atgadījums bija kautkad šī gada septembrī, kad es braucot ar moci, uz 10 sekundēm piestāju pie vienas bijušās kolēģes, (viņai blakus bija draudzene kurai es vispar pat uzmanību nepievērsu) un tās sekundes jau bija gana, daudz lai es tās draudzenes acīs būtu dīvainis, stalkeris, maniaks un vēl noteikti sazin kas, jo noteikti visu ganjau viņa man nepateica ko viņas draudzene par mani teica.Krišjānis Kariņš @ 21.12.2025 16:13
Paskatījos iepriekšējā tēmā un tur nav neviens gadījums aprakstīts, kad pieaugušā vecumā sieviete būtu tev pati pienākusi klāt un uzbraukusi par izskatu. Vai arī tu atkal par to pašu bērnību runā, par kuru "vispār nekad nedomā"?
Nu tie kas tā grib dzīvot uz priekšu. Man atkal ir radies priekštats, ka ja grib būt kopā tad jābūt kopā ar cilvēku, ar kuru ir abpusēja patika un pievilcība vienam pret otru.patroneses @ 21.12.2025 16:21
Tas ka palīdz apmaksāt apkures rēķinu - ir liels pluss. Nedaudz sieviešu kas to spēj.
Krišjānis Kariņš @ 21.12.2025 15:39
Reālo dzīves gadījumu nav, KR pats iepriekš rakstīja, ka nekad nav nevienai sievietei "koļījies" klāt, jo tā būtu necieņa (tā kā viņš neglīts). KR gaida, kad sievietes ies pie viņa pašas un aicinās uz randiņiem. Bet tā kā tas nenotiek, tad viņam skaidrs, ka attiecību nekad mūžā nebūs!
Mani tiešām fascinē kā tu vari lasīt diskusiju pēc diskusijas, kur visi raksta vienu un to pašu, un tev joprojām nepielec. Tas ir tava rakstura un attieksmes (un dzīves apstākļu, kas izriet no pirmajiem 2) dēļ, nevis izskata dēļ!
KR083 @ 21.12.2025 16:01Drīzāk vairākas neko nevarēja pateikt un sākās vispār beztēma tur. Kā lai vienkāršāk paskaidro manu situāciju.... Tu sēdi savā nodabā, tevskrien klāt desmit cilvēki. Deviņi no viņiem paikā skaa ka viss pizģets, karš sācies, raķetes lidos, bet viens saka: nimeirinies, viss kārtībā. Kam tu ticēsi? Man tieši tas pats. Deviņas no desmit sievietem saka ka neesmu izskatīgs, Tātad tā arī ir. Es ņemšu vērā ko saka vairākums, nevis ko saka viens cilvēks.
KR083 @ 21.12.2025 16:22garajā komentārā puse atgadījumi bija manos 20+ gados un līdz šai dienai. Pēdējais atgadījums bija kautkad šī gada septembrī, kad es braucot ar moci, uz 10 sekundēm piestāju pie vienas bijušās kolēģes, (viņai blakus bija draudzene kurai es vispar pat uzmanību nepievērsu) un tās sekundes jau bija gana, daudz lai es tās draudzenes acīs būtu dīvainis, stalkeris, maniaks un vēl noteikti sazin kas, jo noteikti visu ganjau viņa man nepateica ko viņas draudzene par mani teica.
nelasīšu to diskusiji bet biju gan minējis ka nejau es eju klat un piesienos / koļijos. Ja es koļitos sievietei vispar būtu visas tiesibas man vēl pa seju iesist. Tas ir pašsaprotami.Krišjānis Kariņš @ 21.12.2025 18:17
Un tajā komentārā nav neviens gadījums aprakstīts, kur pie tevis vnk pienāk sieviete un uzbrauc par izskatu.
Tas ko tagad raksti atkal jau apstiprina visu teikto.... ne jau neglītuma dēļ vīriešus sauc par stalkeriem un maniakiem. Bet uzvedības dēļ.
Nē.Pīķene @ 21.12.2025 17:33
Tad tu atsūtīsi privāti bildi? Būs tev statistikai velviens viedoklis.
vienkārši nav vērts, te daži labi cenšās pierādīt ka viņiem ir taisnība un man nē tāpēc, arī ja bildi ieliktu pateiks vnk pretējo tīri lai iegrieztu man.Pīķene @ 21.12.2025 19:34
Tu esi neglābjams. ?
Es pats nēesmu cilvēks kas dzīvo tikai internetā. Tāpēc arī es te minēju ka esmu mājās vēlu vakarā jo tā vietā lai stundām dirnētu ar acīm ekrānā, es labāk kautkur laukā pastaigājos. Un sorry bet es netolerētu arī sievieti kura visur iet tikai ar telefonu rokas un galvu uz leju. Ir jāprot to telefonu ielikt kabatā un ir jāprot arī ignorēt ka viņam tur pīkst un džinkst visādi snapchati instagrammas utt.patroneses @ 21.12.2025 18:25Glītas ir tikai sievietes. Bet tāpat ar tām sievietes attiecības neveido. Attiecībām jāveidojas pašām. Ja tur kaut kas jāveido - tad nav vērts.
Tagad ir AI Girlfriendi telefonā vai datorā. Drīz būs roboti sieviešu izskatā un uzvedībā. Un pat ja dabūsi reālu meiteni, tā lūrēs telefonā nevis tev muguru masēs vai kotletes ceps.
KR083 @ 21.12.2025 19:51vienkārši nav vērts, te daži labi cenšās pierādīt ka viņiem ir taisnība un man nē tāpēc, arī ja bildi ieliktu pateiks vnk pretējo tīri lai iegrieztu man.