Kā jau mineju man nav ģimene un arī nebūs mājās esmu tikai vēlu vakarā lai pārnakšņotu tāpēc ši tēma īsti nav par mani personīgi bet piekritišu jā. Tiem vīriešiem kuri dzīvo ar vecākiem un veido attiecības, ir tāda slidena situācija par sievietes vešanu mājas pie vecākiem. Bet atkal tāds jautājums. Kāpēc jāved vienmer mājās? Var laiku labi pavadīt ari arpus mājām.MTY @ 08.12.2025 12:11Ja nevēlies pats savu ģimeni izveidot un tev apmierina dzīve ar vecākiem kopā- dzīvo!
Bet ja pašam, potams, nebūs kauns vest meiteni uz mājām, kur vecāki!
KR083 @ 08.12.2025 15:20Kā jau mineju man nav ģimene un arī nebūs mājās esmu tikai vēlu vakarā lai pārnakšņotu tāpēc ši tēma īsti nav par mani personīgi bet piekritišu jā. Tiem vīriešiem kuri dzīvo ar vecākiem un veido attiecības, ir tāda slidena situācija par sievietes vešanu mājas pie vecākiem. Bet atkal tāds jautājums. Kāpēc jāved vienmer mājās? Var laiku labi pavadīt ari arpus mājām.
Diabolus @ 08.12.2025 17:52Kopumā, ja tas ir posms ceļā uz augstākiem mērķiem vai, lai palīdzētu vecākiem, neredzu problēmu nevienam no dzimumiem. Bet, ja mammas mājas izmanto kā bezmaksas viesnīcu 4life, tad gan skumji.
khe khem. Bedigi vai netik bēdīgi slavenā didrihsone. 😀 Domā viņas tas čalis piedzima jau ar biznesu? Viņiem kad vēl bija randiņu periods abi divi parazitēja uz tā čaļa vecāku kakla jo viņam naudigi vecāki kas visu ko dels vēlējas nosponsorēja. Tur gan elīna neraudāja televīzijā ka viņas calis luzeris kas pie senčiem dzīvo 😀akul12 @ 08.12.2025 17:08Šis jautājums ir aktuāls starp nabagiem, jo sievietes vismaz mēģina piekopt hipergāmiju, kā izdodas, tas cits jautājums. ?
Citādi sievietēm kaut kā nemaz nav iebildumu pret turīgu vecāku memļakiem, kurus uztur vecāki un jebkuru biznesu ko tas bīda ir caur vecāku naudu un kontaktiem...
Pierādījums: Te pat forumā ir apspriesti visai bēdīgi slaveni memļaki, bet sieviešu rinda stāv, kaut vai ne tikai memļaks, bet vēl vardarbīgs ?
Džinga @ 08.12.2025 18:22
Domā tiešām skumji? Draudzeni negrib tāpat, varbūt vecākiem tas arī ir ērti. Nez.
Nu manos draugos neviens tāds nav un ganjau arī nebūs, bet ja pašam un vecākiem nav problēmu, lai jau dzīvo nost. ?
Zinu tādu gadījumu, man viens bērnības draugs dzīvoja ar māti, sapazinās ar sievieti un ievācās pie viņas dzīvoklī. Abi dzīvo līdz šim laimīgi. Viens no retajiem gadījumiem mūsdienās kad abi sagāja kopā, jo vienkārši abiem patika pavadit laiku kopā un abiem patika otra kompānija. Nevis sieviete izvērtēja ko viņš viņai dos, kads no viņa būs labums, kadi viņam ir vai nav īpašumi, kāda karjera.patroneses @ 08.12.2025 11:36Eksistē meitenes, kam dzīvošana pie vecākiem nav problēma.
Bet tā paziņa ar ko runāji nebūs starp tām.
Ja dzīvo pie vecākiem, tad ietaupās smuka nauda. Un ja tā smukā nauda ne tikai ietaupās, bet arī smuki stāv kontā, tad būsi gana vīrišķīgs, tikai visām mamzelēm tas nav jāzin.
Nav jēgas īrēt un tērēt lielas naudas tikai tamdēļ lai lielākam daudzumam meiteņu tu liktos pievilcīgs.
KR083 @ 08.12.2025 15:20Kā jau mineju man nav ģimene un arī nebūs mājās esmu tikai vēlu vakarā lai pārnakšņotu tāpēc ši tēma īsti nav par mani personīgi bet piekritišu jā. Tiem vīriešiem kuri dzīvo ar vecākiem un veido attiecības, ir tāda slidena situācija par sievietes vešanu mājas pie vecākiem. Bet atkal tāds jautājums. Kāpēc jāved vienmer mājās? Var laiku labi pavadīt ari arpus mājām.
KR083 @ 08.12.2025 21:56Zinu tādu gadījumu, man viens bērnības draugs dzīvoja ar māti, sapazinās ar sievieti un ievācās pie viņas dzīvoklī. Abi dzīvo līdz šim laimīgi. Viens no retajiem gadījumiem mūsdienās kad abi sagāja kopā, jo vienkārši abiem patika pavadit laiku kopā un abiem patika otra kompānija. Nevis sieviete izvērtēja ko viņš viņai dos, kads no viņa būs labums, kadi viņam ir vai nav īpašumi, kāda karjera.
queen2820 @ 09.12.2025 07:41
Varbūt vīrietis izvērtēja ,ka izdevīgi , sievietei savs dzīvoklis ,kāpēc gan neievākties . Vai tad jums liekas ,ka nav arī tādi vīrieši ,kuri meklē savu labumu?