Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ziemassvētku dāvanas bērniem - ziedojumi dāvanām

10 gadi
Reitings 325
Reģ: 31.10.2011
Arī šogad bērniem pie Ludzas katoļu baznīcas 24. Decembrī dāvināšu dāvanas: augļus un saldumus! Pagājušajā gadā āboli un bumbieri bija no Rēzeknes novada saimniecībām( stipri dārgāk, toties daudz veselīgāk nekā ārzemju brīnumi), pārējais no veikala.
Tā kā man ar ienākumiem ne pārāk labi veicas, tāpēc lūdzu ziedojumus.
Pagājušajā gadā viena pensionāre ziedoja 5€ no Facebook. Šogad man nav Facebook, tāpēc grūti reklamēties, pat nevarēju šogad sēnes un ogas pārdot. 😁
Jūs droši varat pajautāt Facebookā, Ludzas grupās vai es dāvināju pagājušajā gadā dāvanas? Arī Ludzas katoļu baznīcas priesteri redzēja manu akciju. 😉
Pagājušajā gadā dažas dāvanas palika pāri, jo dažas ģimenes iet kājām uz baznīcu, kaut gan stāvēju pretī vārtiem, mani nepamanīja. Dažās ģimenēs daudz bērnu, bet priekš visiem bērniem nepaņēma dāvanu paciņas, lai pietiktu dāvanu pārējām ģimenēm. Malači vecāki, par bērnu audzināšanu! 😘❤️ Bet, ja dāvina, ņemiet un priecājaties!
Ja dāvanas paliks pāri, tad nākamā dienā dāvināšu pie Rēzeknes katoļu baznīcas. 😉 Tāpēc man nepieciešama palīdzība informācijas nodošanā sociālos tīklos.
Ziedojumu konts:
Jevgenijs Lugovskis
LV87PARX0022823860001
Ieteicams ziedotājiem šeit uzrakstīt komentāru, lai visi zina, ka labdarības akcija virzās uz priekšu!😘
P.S. Drīkstat publicēt šo ierakstu sociālos tīklos, bet sākumā saskaņojiet ar mani.
29.11.2025 17:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits