Zem tupeles: kad māte diktē vīrieša dzīvi

Reitings 48
Reģ: 16.11.2025
Es esmu bijusī sieva, un sākumā biju ieinteresēta atgūt attiecības ar vīru, pat ar viņa mātes palīdzību, bet nu jau pati māte to turpina aktīvāk darīt nekā tas bija iecerēts. Sākumā piedalījos, domādama, ka tas ir normāli, bet tagad tas sāk apnikt. Vīrs, pārsniedzot 45 gadus, joprojām nesaprot, ka viņa mātes manipulācijas jau vairākus gadus ietekmē viņa dzīvi un attiecības, pastāvot uz emocionālu saikni ar viņu. Tagad, redzot, kā vecums un dzīves gājiens ir ietekmējis viņu, vairs nejūtu pievilcību, un pat nav žēl, ka viņu varētu atdot citai, jo viņa mātes rīcība jau ir izjaukusi viņa attiecības.
Dalieties pieredzē, vai Jums arī ir bijusi vīra māte, kurai lieliski izdodas tikt galā ar dēlu, viņam pašam neapzinoties, ka tiek manipulēts? Dažkārt ne tikai bijusī sieva vēlās kaut ko panākt, bet arī māte vēlas būt vienīgā sieviete dēla dzīvē.
Zinu, ka mani nosodīsiet, bet tā nu ir sanācis, ka bija vēlme, lai arī ex nebūtu laimīgs.
16.11.2025 10:39 |

Reitings 48
queen2820 @ 17.11.2025 11:03

Bet kāda jums tur daļa, vai viņa ir aizvainota vai nē? Jums ir kopīgi bērni ? Citādi vispār nesaprotu nafig tādas mākslīgās attiecības uzturēt ,tā taču nav jūsu māte ,kāda jums daļa ko viņa par jums domā vai nedomā . Māte izklausās ļoti narcistiska persona un jūs turpināt līdzi spelēt viņas spēlei . Es tā vīrieša gadījumā vispār nekomunicētu vairs ne ar jums ,ne ar viņu ,jo tas nav normāli.

Man ir mani bērni, bet viņš ar viņiem tiekas un aicina pie sevis ciemos, tie nav mūsu kopīgi.
17.11.2025 11:40 |

Reitings 48
queen2820 @ 17.11.2025 11:04

Bet izklausās ka jūs to izbaudāt , ja jums to nevajadzētu ,jūs sen jau būtu nogriezusi visus kontaktus .

Piemēram, ja es būtu bijusī draudzene, kam tas viss bija jāpiedzīvo, vai arī tad Jūs nosodītu ex-sievu? Vai tomēr te ir vainojama māte? Vai dēls, kuram nav savas teikšanas?
Jo, ja palasa diskusijas, kurās teikts, ka vīrietis dodas uz pasākumiem bez otras puses un tur ir bijusī, neviens neko nosodošu tajā nesaskata. Šeit ir pasākumi vairāku gadu garumā, kur slimas sievietes apzināti bojā vāja vīrieša dzīvi.
17.11.2025 11:48 |

Patīk
Reitings 3321
Reģ: 03.11.2023
Evuksss @ 17.11.2025 10:35

Nē, kopā neesam jau gadiem. Uz visiem pasākumiem neesmu gājusi, bet pēc tam var just, ka ir aizvainota un itkā liekot man izpirkt vainu aicina uz nākošo. Dēlam jau bijušas vairākas attiecības, bet nevienu pēc manis vairāk nav vedis iepazīstināt ar māti, jo māte ir pateikusi savu nostāju, ka viņš atgriezīsies pie manis.

Vēljovairāk izklausās pēc iemesla pateikt, ka tev tas nav veselīgi un nekādus kopīgos pasākumus vairs neapmeklēt.
17.11.2025 14:01 |

Patīk
Reitings 3321
Reģ: 03.11.2023
Evuksss @ 17.11.2025 11:48

Piemēram, ja es būtu bijusī draudzene, kam tas viss bija jāpiedzīvo, vai arī tad Jūs nosodītu ex-sievu? Vai tomēr te ir vainojama māte? Vai dēls, kuram nav savas teikšanas?
Jo, ja palasa diskusijas, kurās teikts, ka vīrietis dodas uz pasākumiem bez otras puses un tur ir bijusī, neviens neko nosodošu tajā nesaskata. Šeit ir pasākumi vairāku gadu garumā, kur slimas sievietes apzināti bojā vāja vīrieša dzīvi.

Nu, galu galā, tu to visu vari atrisināt neejot uz tiem kopīgajiem pasākumiem, jo tev ar šiem cilvēkiem īsti vairs nav nekāda sakara. Vēl jo vairāk, ka tas rada tādas problēmas visiem.
17.11.2025 14:03 |

Reitings 20552
Reģ: 01.07.2024
Te nu ir spilgts piemērs par cilvēku, kuram nav savas dzīves (autorei) un kura GADIEM peras kā vista pa pakulām ar bijušo vīramāti un bijušo vīru, ar kuru pat bērni nav kopīgi. Galīgi slimi un neveselīgi tas izskatās. Atrodiet taču sev jaunu dzīvesbiedru, vai ja negribas vairs vīrieti pie sāniem... nu hobiji, dārzkopība, labdarība, dzīvniekiem palīdzēt 😀 nevis izd..st savu laiku un spēkus intrigās.
17.11.2025 15:49 |

Reitings 463
Reģ: 28.01.2025
Kaut kā nesaskatu problēmu, ka māte aicina ciemos uz svētkiem. Atnāc, paēd gardu muti, pasaki ka bija garšīgi un forši - ej prom... Kāda tur problēma? Var pat piedāvāties pamazgāt traukus.
Bieži jau to nedarīs, jo padārgi.
Ja nu nesanāk atnākt - var pieklājīgi pateikt ka nebūsi.
17.11.2025 15:53 |

Reitings 390
Reģ: 17.05.2022
Evuksss @ 17.11.2025 10:24

Pasākumi ir izdomāti, lai savestu mūs atpakaļ kopā. Māte to pasniedz, ka esam ģimene, lai gan mums nekā kopīga nav.
Nu tad vēl jo vairāk Jums tur nav ko darīt!
17.11.2025 16:42 |

Reitings 390
Reģ: 17.05.2022
Evuksss @ 17.11.2025 10:28

Viņa māte vienmēr atrod iemeslus uzrīkot kādu pasēdēšanu, itkā nevainīgs zvans, apsveikums kādos svētkos un tad sarunas turpinājumā ielūdz uz pasēdēšanu ar piebildi, tu taču ieradīsies, mēs taču neizšķīrāmies ar tevi, visi radi tevi ir ļoti iemīļojuši, lūdzu atbrauc, tomēr gadiem esam bijuši kopā, izrādi cieņu un ierodies mūsu dēļ, viņš būs, bet viņa draudzene nebūs, tev nav iemesla nebraukt. Un tad aiz cieņas un pieklājības man jābrauc.
nē, nav jāaizbrauc. Jo ja jūs braucat, neviens nevar virzīties uz priekšu savā dzīvē.
17.11.2025 16:44 |

Reitings 1385
Reģ: 29.04.2021
Evuksss @ 17.11.2025 11:48

Kāpēc jūs vainojat māti? Jums pašai liekas ok tādas pasēdēšanas ar bijušo un viņa māti ? Man liekas ka jūs nespējat atlaist šo vīrieti ,bet pati to neredzat un vainojat māti . Jā jau negribētu ,tad tur neietu
17.11.2025 19:52 |

Reitings 463
Reģ: 28.01.2025
Tāda interesanta tupele sanāk no mātes puses...
Sarīkot kādus svētkus, piecept karbonādes, uzaicināt bijušo sievieti, pašreizējo sievieti noraidīt..
Vīrieša dzīves diktāts.
18.11.2025 21:32 |

Reitings 429
Reģ: 20.02.2024
Neko nevar saprast, bet izklausās gaužām bērnišķīgi un stulbi.

Vārds vārdā, ko arī es nodomāju, lasot šo tēmu...
Zem tupeles te ir ne tikai memļaks dēls, bet arī dēla memļacīgā ex-sieva. Tāds tādu atrod, un tā arī veidojas šādas brīnišķīgas kompānijas.
20.11.2025 16:47 |

Reitings 7871
Reģ: 10.01.2023
Evuksss @ 16.11.2025 10:39
Es esmu bijusī sieva, un sākumā biju ieinteresēta atgūt attiecības ar vīru, pat ar viņa mātes palīdzību, bet nu jau pati māte to turpina aktīvāk darīt nekā tas bija iecerēts. Sākumā piedalījos, domādama, ka tas ir normāli, bet tagad tas sāk apnikt. Vīrs, pārsniedzot 45 gadus, joprojām nesaprot, ka viņa mātes manipulācijas jau vairākus gadus ietekmē viņa dzīvi un attiecības, pastāvot uz emocionālu saikni ar viņu. Tagad, redzot, kā vecums un dzīves gājiens ir ietekmējis viņu, vairs nejūtu pievilcību, un pat nav žēl, ka viņu varētu atdot citai, jo viņa mātes rīcība jau ir izjaukusi viņa attiecības.
Dalieties pieredzē, vai Jums arī ir bijusi vīra māte, kurai lieliski izdodas tikt galā ar dēlu, viņam pašam neapzinoties, ka tiek manipulēts? Dažkārt ne tikai bijusī sieva vēlās kaut ko panākt, bet arī māte vēlas būt vienīgā sieviete dēla dzīvē.
Zinu, ka mani nosodīsiet, bet tā nu ir sanācis, ka bija vēlme, lai arī ex nebūtu laimīgs.
Vai tad nav iespējams izmantot sievišķīgās viltības un mazināt saikni? Dzīvojat vienā pilsētā? It kā pēc laulībām prioritāte ir jaunā ģimene, ja to nav sapratis jau pirms kāzām😁
Laikam par maz esi centusies. Bet nu gan jau neapskaužama situācija. Memļaku diez gan daudz pasaulē
21.11.2025 23:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)