Džinga @ 07.11.2025 12:09
Man šķiet, ka šis puisis ir aizsvilies un sācis troļļošanu visos iespējamajos veidos, labāk nemaz nepievērst viņam uzmanību.
Paiet pus diena un jau sāku uzdot tos pašus jautājumus, kuriem jau saņēms diezgan detalizētas atbildes.
Tagad grib sākt kašķi par kontracepciju ?
AmieB @ 07.11.2025 11:51
Runa ir par cieņpilnu komunikāciju, tāpēc ir cilvēks ar invaliditāti.
Un kas Tev ir pret kontarcepcijas tabletēm?
AmieB @ 07.11.2025 12:26
Tās jau populistu un troļļu iemīļotās tēmas - vardarbība, aborti, kontracepcija, migranti, ...
Gribu atvērt citu sarunu, bet diemžēl man nesanāk to izdarīt. Kāds ir jaunas sarunas izveidošanas noslēpums?
AmieB @ 07.11.2025 12:26
Tās jau populistu un troļļu iemīļotās tēmas - vardarbība, aborti, kontracepcija, migranti, ...
Gribu atvērt citu sarunu, bet diemžēl man nesanāk to izdarīt. Kāds ir jaunas sarunas izveidošanas noslēpums?
Džinga @ 07.11.2025 12:51
Domāju, ka šajā vidē diez vai izdosies ? Troļļi lec iekšā pie katras izdevības un grūti sarunāties, ja katrs otrais komentārs ir provokācija.
Diemžēl forumam trūkst moderēšanas un šī galīgi nav sieviešu sarunām ērta vieta.
AmieB @ 07.11.2025 15:47Manuprāt, nav korekti cīņā ar vardarbību ģimenē vai precīzāk cīņā par nevardarbību iepīt ideoloģiju un politiskās intereses. Tas nonivelē, apgrūtina situācijas uzlabošanos, atņem upuriem balsi un iespēju tikt sadzirdētiem.
Krišjānis Kariņš @ 07.11.2025 15:10Vienīgais trollis te ir Elīzītis, kurš jau pirmajās lapās noziedēja.
Bet te parādās, kāpēc SK atbalstītājus daudzi neņem par pilnu. Ne jau nu cilvēki neprot lasīt. Prot. Problēma, ka notiek daudz daiļmuldēšanas. Nav iespējams cīnīties pret vardarbību, kad fakti ir pretrunā ar progresīvo ideoloģiju. Konkrēti - bērniem pilnas, bioloģiskas ģimenes ir vislabākā vide, kurā augt. Progresīvie nevar to teikt un vispār daudzi pat atsakās pieņemt, kaut ir gūzmām pētījumu. Visaugstākie vardarbības rādītāji ģimenē nav pret pieaugušām sievietēm, bet pret bērniem. Vientuļo māšu ''ģimenēs'' tie ir augstāki nekā vidēji. Seksuāli bērnus visbiežāk izmanto vīrietis, kurš nav bio tēvs, bet ienācis ģimenē no malas. Trešās pasaules valstīs (t.i., migrantu valstīs) vardarbība pret bērniem grozās ap 90%. Protams, arī pret sievietēm krietni augstāka kā Eiropā. Ja progresīvie negrib zaudēt savu elektorātu, tad viņi nevar šādus faktus minēt un nevar aktīvi veicināt bērniem labvēlīgu vidi, novēršot izplatītākās problēmas, un arī šo bērnu tendenci uz vardarbību pieaugušā vecumā. Toties var čīkstēt par pieaugušām sievietēm, 0.3% vai cik nu ir transseksuāļi, stāstīt bērniem par plūstošo dzimti un papliķēt sev pa plecu, cik izcili cīnies ar vardarbību. Muļķības.
Terra Incognita @ 07.11.2025 15:58
Pag, bet migrantu valstis, par ko tu runā, ir ļoti sociāli konservatīvas un daudzās no tām izšķirt laulību vispār ir ļoti grūti sabiedrības spiediena dēļ. Ja jau pilnās, bioloģiskās ģimenēs auguši, ko tad tā?
Krišjānis Kariņš @ 07.11.2025 16:04
Lūk šo jau es pieskaitu troļļošanai. Vai arī tiešām analfabētisks cilvēks. Dažādās kultūrās ir dažādas vērtības. Un tās pašas ultra-konservatīvās valstis mēdz līdz nāvei nomētāt ar akmeņiem gan bērnus, gan sievietes, gan gejus, un vispār katru, kuram vajag. Ja ir brīvs laiks, palasi arī par honor-killings, ko veic ģimenēs.
akul12 @ 07.11.2025 15:55
100%, tāpēc no SK būtu jāizņem dzimumu jautājumi, jo tie nav saistīti ar galveno SK mērķi. Ja šo dzimumu terminus izmanto, lai aprakstītu aizsargājamās grupas, tad šos terminus var aizstāt ar vienkāršu vārdu "cilvēks", kurš iekļauj visas grupas.
Krišjānis Kariņš @ 07.11.2025 16:51Kā rakstīju, tāpēc jūs arī neņem par pilnu... Sākās kārtējie strīdi par to, kāpēc ģimenei ar abiem vecākiem nav nozīmes. Gaidu nākamo komentāru par ''bet progresīvie aizstāv tradicionālo ģimeni tik pat ļoti, cik konservatīvie!"
Krišjānis Kariņš @ 07.11.2025 16:51Kā rakstīju, tāpēc jūs arī neņem par pilnu... Sākās kārtējie strīdi par to, kāpēc ģimenei ar abiem vecākiem nav nozīmes. Gaidu nākamo komentāru par ''bet progresīvie aizstāv tradicionālo ģimeni tik pat ļoti, cik konservatīvie!"
Džinga @ 07.11.2025 18:34
Man izklausās, ka drīzāk tu esi no tiem, kurus nevajadzētu ņemt par pilnu. Izplati dezinformāciju + savas personīgās antipātijas pret cilvēkiem, kas dzīvo citādāk. Ja tev ir 60+ tad es laikam saprotu, bet ja jaunāks cilvēks, tad grūti saprast.
AmieB @ 07.11.2025 17:07
Kur es esmu teikusi, ka ģimenei ar abiem vecākiem nav nozīmes?
Džinga @ 07.11.2025 18:34
Man izklausās, ka drīzāk tu esi no tiem, kurus nevajadzētu ņemt par pilnu. Izplati dezinformāciju + savas personīgās antipātijas pret cilvēkiem, kas dzīvo citādāk. Ja tev ir 60+ tad es laikam saprotu, bet ja jaunāks cilvēks, tad grūti saprast.
akul12 @ 07.11.2025 18:50
Kāds sakars ar vecumu, Ārpus Tallinas ielas kvartāla, tradicionāla ģimene, laulība ir viens no dzīves mērķiem. Progresīvo piedāvātie attiecību modeļi draugi, partneri, solo u.c manās acīs ir bailes uzņemties atbildību.
akul12 @ 07.11.2025 18:50
Kāds sakars ar vecumu, Ārpus Tallinas ielas kvartāla, tradicionāla ģimene, laulība ir viens no dzīves mērķiem. Progresīvo piedāvātie attiecību modeļi draugi, partneri, solo u.c manās acīs ir bailes uzņemties atbildību.