smūtijs @ 21.10.2025 12:00
Nu žēl, ka tev dzīvē nav paveicies un neesi saticis normālas sievietes.
Normāls offtopic aizgājis... 😀 Bet man personīgi arī ir teikts ka esmu garlaicīgs, jo es esmu ļoti ļoti tālu no tāda "harizmātiskā tusētāja" - Bāriem un klubiem eju ar līkumu. nerādos arī nekādos pilsētas svētkos, zaļumballēs. Kā arī šitie redzētie varianti ka piemēram benzīntankā sabrauc 3 - 4 mašīnas pilnas ar cilvēkiem un tad visi tur mīcās apkārt mašīnām - šis man arī ir fuj nē. Es labāk brīvajā laikā pa mierīgo padarbojos garažā, pabraukājos kautkur...akul12 @ 21.10.2025 12:31
Kas katram normāla ?
Bet vienmēr laipni lūgtas aprakstīt normālu sievieti.
Vairākums pacietīs harizmātisku tusētāju, kā kautrīgu praktiķi.
Jo harizmātiskais liksies ar vieglumu, bet praktiķis negatīvs.
Tikai grābekļi izmāca un tad rodas 101 foruma tēmas, vīrietis labs tēvs, praktisks, bet uz viņu nestāv.
KR083 @ 21.10.2025 15:08Normāls offtopic aizgājis... ? Bet man personīgi arī ir teikts ka esmu garlaicīgs, jo es esmu ļoti ļoti tālu no tāda "harizmātiskā tusētāja" - Bāriem un klubiem eju ar līkumu. nerādos arī nekādos pilsētas svētkos, zaļumballēs. Kā arī šitie redzētie varianti ka piemēram benzīntankā sabrauc 3 - 4 mašīnas pilnas ar cilvēkiem un tad visi tur mīcās apkārt mašīnām - šis man arī ir fuj nē. Es labāk brīvajā laikā pa mierīgo padarbojos garažā, pabraukājos kautkur...
smūtijs @ 21.10.2025 15:36
Garlaicīgs, jo neej uz bāriem vai klubiem? Ja neuzrakstītu cik gadu, tad domātu, ka vēl ap 20.
Kurš ap 35 gadiem (es domāju par normāliem, kuri nedzer katras brīvdienas) vēl iet uz bāriem vai klubiem? P.S. Ļoti retu reizi varbūt var. Kur tu tādas sievietes atrodi, kurām liekas, ka jābūt "hairzmātiskam tusētājam"?
un palasi tālāk, netusējos lielās draugu grupās. piemēram man ir tikai divi draugi ar kuriem pa laikam pabraukājam ar močiem vai pavazājamies.smūtijs @ 21.10.2025 15:36
Garlaicīgs, jo neej uz bāriem vai klubiem? Ja neuzrakstītu cik gadu, tad domātu, ka vēl ap 20.
Kurš ap 35 gadiem (es domāju par normāliem, kuri nedzer katras brīvdienas) vēl iet uz bāriem vai klubiem? P.S. Ļoti retu reizi varbūt var. Kur tu tādas sievietes atrodi, kurām liekas, ka jābūt "hairzmātiskam tusētājam"?
KR083 @ 21.10.2025 16:47un palasi tālāk, netusējos lielās draugu grupās. piemēram man ir tikai divi draugi ar kuriem pa laikam pabraukājam ar močiem vai pavazājamies.
Neapmeklēju un neapmeklēšu tādas vietas.akul12 @ 21.10.2025 17:28
Ko draugi saka par tavu problēmu ar sievietēm?
Ņem draugus un laižat uz klubu apošņāt gaisu.
Bet nesaceries tur vietējās aukas jau sadalītas un razborkas garantētas, tad kāds pārītis un aizņemtās, precētās savākušās uz kiviča konci, kurām trūkst vīriešu uzmanības, jo mājās garlaicīgs vīrs. Vismaz izdejosies ar kādu precēto.
KR083 @ 20.10.2025 22:181. Spriežot pēc tavu komentāru laikiem, es savu bildi izdzēsu pirms tu to paspēji pamanīt, tākā nezinu ko tu vari komentēt par manu izskatu. 2. Topiks bija par to kas manā izskatā ir nepatīkams, nevis par to vai gribu dzīvot kopā ar kādu vai nē, nevajag no tēmas novirzīties.
Jums šajā forumā cik es noskatoa ir tā ka vīriešiem ir jaklusē. Ja vīrietis kautko grib diskutētfifinators @ 21.10.2025 19:02
Vispār jau es pati pirmā iekomentēju šajā tēmā. ? bet nu turpini kunkstēt.
KR083 @ 21.10.2025 19:37Jums šajā forumā cik es noskatoa ir tā ka vīriešiem ir jaklusē. Ja vīrietis kautko grib diskutēt
vai uzjautā, tā uzreiz tā ir kunkstēšana.
Es personīgi neredzu nevienu brīdi kur es būtu kunkstējis.
Vispar mans jautājums bija šeit vienkārši par to lai cilvēki izsakās par manu izskatu - kas tajā ir nepatīkams. Nemeklēšu, bet ja nemaldos tikai viens komentārs bija kas bija pa tēmai.smūtijs @ 21.10.2025 19:57
No kurienes šādi secinājumi, ka šajā forumā vīrietim ir jāklusē? Ja nemaldos, tad rakstīji, ka spēj uzņemt kritiku? Nu neizskatās.
Un ļoti liela daļa teksta ir memļekošana. Sievietes grib, to, aj man tas un tas nepatīk… es lasot vispār nejūtu nekādu pārliecinātību un es domāju, ka nav vaina izskatā, bet vaina ir attieksmē un ar šādu - vēlu veiksmi!
KR083 @ 21.10.2025 20:22Vispar mans jautājums bija šeit vienkārši par to lai cilvēki izsakās par manu izskatu - kas tajā ir nepatīkams. Nemeklēšu, bet ja nemaldos tikai viens komentārs bija kas bija pa tēmai.
Pārējā beztēma par vientuļajām mātēm vientuļiem tēviem un par to ko sievietes grib vai negrib, nav uz manu atbildību.
Un tas ka es pateicu ka man nepatīk nekādas tusēšanās, čupošanās baros iešana uz klubiem vai bāriem tā nav memļakošana. Nē nu varbūt citu uztverē ir...
Vispar daudzi manā vecumā apmeklē bārus. Bildi nokavēji, būtu pa tēmai runājuši būtu atstājis. PAr runasveidu runājot, varbūt tev arī nepatika mans garais komentārs kur man reāli paprasija situāciju kad esmu saukts par neglītu, es arī atklāti izstāstiju un man pasaka "nečīksti" (WTF?)smūtijs @ 21.10.2025 20:35
Te viens idivīds raksta, ka jāstaigā pa klubiem un bāriem. Es domāju, ka man neliekas ok 30 + gados staigāt pa tādām iestādēm un tusēt.
Es tavu bildi neredzu un par izskatu ir grūti spriest, kas sievietēm nepatīk. Izskats ir viens mazs sīkums, bet tas, ko es te novēroju ir tas, kā raksti.
Nekur es nēesmu prasijis kādus padomus. Tāpēc nevajag runāt par to, par ko nav šī manis izveidotā tēma. Savādāk beigu beigās kāds cits te varās par vientuļām mātēm par sieviešu velmēm un es palieku pie visa vainīgs un esmu mīkstais, čīkstulis un vēlkautkas.patroneses @ 22.10.2025 10:54tev nepareiza pieeja. Nevajag patikt sievietēm. Tev jādomā par to kura sieviete tev der reprodukcijai.
Pašas sievietes ir vēl mazāk pārliecinātas par sevi. Tām ir vēl vairāk iemeslu sevi noniecināt.
Tām vēl vairāk nepieciešama atzinība no vienalga kāda vīrieša.
Tāpēc neliedz viņām to prieciņu. Pasaki ko labu. Tas rada atkarību un var kaut kas sakombinēties. Bet tas nav jādara jebkurai, bet tai kura ir daudz maz ok.
Un tādu ir vēl mazāk nekā vīriešu 5-10 procenti.
Tā ka noskati kādu un pamēgīni kā sanāk aprunāties. Tikai nesāc ar puķēm, kafijām un tamlīdzīgi. Vajag saprast kāda viņa ir kad atver muti. Par bērnu māti var arī nederēt.
patroneses @ 22.10.2025 10:54tev nepareiza pieeja. Nevajag patikt sievietēm. Tev jādomā par to kura sieviete tev der reprodukcijai.
Pašas sievietes ir vēl mazāk pārliecinātas par sevi. Tām ir vēl vairāk iemeslu sevi noniecināt.
Tām vēl vairāk nepieciešama atzinība no vienalga kāda vīrieša.
Tāpēc neliedz viņām to prieciņu. Pasaki ko labu. Tas rada atkarību un var kaut kas sakombinēties. Bet tas nav jādara jebkurai, bet tai kura ir daudz maz ok.
Un tādu ir vēl mazāk nekā vīriešu 5-10 procenti.
Tā ka noskati kādu un pamēgīni kā sanāk aprunāties. Tikai nesāc ar puķēm, kafijām un tamlīdzīgi. Vajag saprast kāda viņa ir kad atver muti. Par bērnu māti var arī nederēt.
KR083 @ 22.10.2025 11:18Nekur es nēesmu prasijis kādus padomus. Tāpēc nevajag runāt par to, par ko nav šī manis izveidotā tēma. Savādāk beigu beigās kāds cits te varās par vientuļām mātēm par sieviešu velmēm un es palieku pie visa vainīgs un esmu mīkstais, čīkstulis un vēlkautkas.
KR083 @ 22.10.2025 11:18Nekur es nēesmu prasijis kādus padomus. Tāpēc nevajag runāt par to, par ko nav šī manis izveidotā tēma. Savādāk beigu beigās kāds cits te varās par vientuļām mātēm par sieviešu velmēm un es palieku pie visa vainīgs un esmu mīkstais, čīkstulis un vēlkautkas.