Modris & viņa olas

Reitings 1024
Reģ: 02.04.2023
Šeit viss par Modri, viņa olām, suņiem & visu pārējo, lai ietekmeļu diskusijā nav jāšķir pāri pa 5 lapām.
15.10.2025 19:22 |

Reitings 153
Reģ: 02.02.2022
akul12 @ 16.10.2025 14:30

Un, līdz ar to, suņu stirnas nokošana visai ticams stāsts. Māte barvedis.
Kucēnu nespēja nograust stirnu būtu tikai īslaicīga līdz šie mīlulīši izaugtu mātes apmācīti...

Tev ir nopietnas analītisko spēju trūkums. Stirnas nevandās tāpat ap kāda pagalmu (blakus dzīvojamai mājai). Ja vandās, tad diez vai tās varētu noķert “māte barvede” sunene, kas nekad to nav darījusi un ir parasts mājas krancis (atvainojos par izteikumu).
Vai tu vispār zini, cik maksā medību suņi? Tev šķiet, ja tie suņi jebkuru varētu tā noķert, tad mednieki apmācītu un pirktu medību suņus?
Un šī ir tikai neliela nesakritība šajā visā lietā, papildus vēl tām 100, kas tur ir.
Plāns bija baltiem diegiem šūts un pierādījumi nez no kādas filmas paņemti un izdomāti ar cerību, ka latviešu tauta tupa ir un noticēs tādam sūdam. Nē nu ir jau, kas noticēja ar - re, @akul12 un @mathilde - tās ir tajā kategorijā, kurus tam Gailim un Rasmai izdevās apmuļķot. Paldies Dievam lielākajai daļai Latvijas iedzīvotāju ir smadzenes.
Par Modri un viņa olām man vienalga, ne es viņu ne viņa suņus zināju vai sekoju līdzi un skaidrs, ka klaiņojoši suņi nav ok. Pieļauju, ka lielākajai daļai, tāpat kā man, ir dusmas tieši par to, ka Latvijā policija savas un “pazīstamo” dirsas piesedz un dara to tik bezkaunīgi un publiski. Ja piesedz par suņiem, tad nestādos pat priekšā par ko vēl piesedz - par izvarošanām, par bērnu vardarbību, par braukšanu alkohola reibumā, utt.
Pret šo ir jācīnās. Bet tādām kā Mathilde šo nesaprast, tādas ir vienkārši iestrēgušas kaut kādā psihoemocionālā triggerī par klaiņojošiem suņiem un uz lielo kopbildi grūti apskatīties.
16.10.2025 15:08 |

Reitings 3703
Reģ: 11.04.2023
Par stirnām gan nezinu teikt, bet trušus, vistas nograuzt spējīgs pat mājas mīlulis somiņā ieliekams suns. Zinu tādus gadījumus.
16.10.2025 15:17 |

Reitings 153
akul12 @ 16.10.2025 15:17
Par stirnām gan nezinu teikt, bet trušus, vistas nograuzt spējīgs pat mājas mīlulis somiņā ieliekams suns. Zinu tādus gadījumus.

Es jau Tev teicu par Tavām analītiskajām spējām… salīdzini lūdzu skriešanas ātrumu stirnai un vistai/ trusim. 😆
16.10.2025 15:22 |

Reitings 1952
Reģ: 25.01.2023
akul12 @ 16.10.2025 13:51
Ne tikai kucēni tajā pagalmā bija, bet arī māte, to kaut kā piemirstat!
Neko nepiemirst.Orģinālajā foto no kā taisija to noželojamo fotošopa bildi.Mamma sedēja, vienā pusē,kucēni otrā puse, pats mazākais noslēpies krūmos.Nekādas agresijas izpausmes.Fotogrāfēts no liela attaluma,tā atliekas,ko sakumā sauca par dzīvo skrienošo stirnu,ko "asinssuņi" nokoduši vispār pašā galā.Pietuvinot bildi uz neviena suņa nav pat nokrāsas no asinīm.Suņi ,kas mājās ēduši labu ēdienu ,maitu beigtu ēdīs?Labākajā gadijumā paošņās kas tas pa smirduli.Vai 200 m no tām atliekām,ar vēju tu sadzirdētu sņakstināšanu un plēšanu kā Rasma pasniedza?😂
16.10.2025 15:26 |

Reitings 3703
Aldo @ 16.10.2025 15:22

Es jau Tev teicu par Tavām analītiskajām spējām… salīdzini lūdzu skriešanas ātrumu stirnai un vistai/ trusim. ?

Visai līdzvērtīgs, no suņa neaizskriesi, riteņbraucēju arī spējīgs noķert un noplēst bikses.
16.10.2025 15:41 |

Reitings 153
akul12 @ 16.10.2025 15:41

Visai līdzvērtīgs, no suņa neaizskriesi, riteņbraucēju arī spējīgs noķert un noplēst bikses.
😆 stirnas vidējais skriešanas ātrums ir 60km/h, ātrākie suņi pasaulē skrien ap 65-70km/h. Var jau būt, ka Modrim bija īpašas šķirnes ātrākie suņi pasaulē, bet man izskatās pēc parastiem lauku krančiem.
16.10.2025 15:51 |

Reitings 762
Reģ: 09.06.2023
Mathilde @ 16.10.2025 12:36

cik rozīgi ir tagad piesaukt ļaunās sievietes, kuras sēj ļaunumu valstī, kurā nemīl klaiņojošus suņus un nav gatavi gaidīt viņu varbūtējo saimnieku, kurš taču aizbraucis uz Rīgu!
Valstī, kurā nonstop vāc ziedojumus bērniem, kuri slimo, valstī, kurā patversmes ir pārpildītas ar visiem dzīvajiem, bērnu nami, kuros bērni jau neietilpst, valstī, kurā lielākā daļa dzīvo nabadzības līmenī ( izņemot foruma bagātnieces), valstī, kurā ir nenormāls alimentu nemaksātāju skaits, pašnāvnieku skaits nr.1 pasaulē, kurā plaukst un zeļ korupcija, bet uzņēmējdarbība vispār drīz nebūs, visi visu pārdos Mandelē, galvaspilsētā, kura centra ielas pārsvarā aizņemtas ar humpalu veikaliem.
Un tā varētu turpināt, bet nevienam tas neinteresē, jo mēs dzīvojam laikā, kad suņi un kāmji ir Dievu vietā.
Brauciet un protestējiet pret medniekiem, policiju un kaimiņtantēm laukos, tikai drīz tur vispār neviens nebūs, un neviens nebrauks palīdzēt Jūsu omei iziet no mazmājiņas, jo apkārt klaiņos mīlīgi klaiņojoši suņi. Gan jau Gobzems ar pirmo reisu atlidos un atrisinās problēmas. Esmu šokā, jo Gobzems ir kļuvis par nacionālo vadoni Robinu Hudu aitu baram.
Te nu var tikai viņiem applaudēt un vēlreiz saprast, ka gudri cilvēki ir mazākumā.

Ja godīgi, tādus komentārus kā tu raksti, līdzsvarots un mentāli vesels cilvēks rakstīt nevar. Tev droši vien pareizākais būtu meklēt palīdzību.
16.10.2025 16:19 |

Reitings 510
Reģ: 13.09.2023
Kad man un manam sunim uzbruka nepieskatīts, un, bez saites palaists boksera šķirnes suns, es laikam arī viņu nošautu, ja man būtu bijusi pistole.
Jā, nežēlīgi, bet kādi varianti?
16.10.2025 16:51 |

Reitings 153
Pianiste @ 16.10.2025 16:51
Kad man un manam sunim uzbruka nepieskatīts, un, bez saites palaists boksera šķirnes suns, es laikam arī viņu nošautu, ja man būtu bijusi pistole.

Okey un kāds šai lietai sakars ar Tavu komentāru un ko tu darītu situācijā, kas ir pilnīgi atšķirīga? 😆
16.10.2025 16:55 |

Reitings 1952
Kenty @ 16.10.2025 15:26
Neko nepiemirst.Orģinālajā foto no kā taisija to noželojamo fotošopa bildi.Mamma sedēja, vienā pusē,kucēni otrā puse, pats mazākais noslēpies krūmos.Nekādas agresijas izpausmes.Fotogrāfēts no liela attaluma,tā atliekas,ko sakumā sauca par dzīvo skrienošo stirnu,ko "asinssuņi" nokoduši vispār pašā galā.Pietuvinot bildi uz neviena suņa nav pat nokrāsas no asinīm.Suņi ,kas mājās ēduši labu ēdienu ,maitu beigtu ēdīs?Labākajā gadijumā paošņās kas tas pa smirduli.Vai 200 m no tām atliekām,ar vēju tu sadzirdētu sņakstināšanu un plēšanu kā Rasma pasniedza??
A un no policistes zinojuma.izsaukums bija 12:19,"plēsoņas"bija nofočētas 13:29 bez jebkādam asins pazīmēm mierīgi sežot.(bet tieši tas foto nebija lietā,bija pietuvinasta mamma,cita telefonā un fotosopētā bilde)13:59 atskaneja 4 šāvieni.Mamma ar mazo kucenu bija kopā vienā vietā,otrs 9 mēnešus vecais citā.šim sunim foto,bija sadragāts žoklis no lodes,parejo sunīšu līķu bildes nebija.Kerāji atbrauca ap 16.00,un pateica,,ka žoklis salauzts no suņu kaušanas,(izardits pa detalam,es atvainojos)un pirmo reizi redzot tik ļoti" izestu" lopu(tās atliekas).
16.10.2025 16:58 |

Reitings 90
Reģ: 12.10.2025
Adele4 @ 16.10.2025 08:18
kā nožogotā teritorijā pa vārtiņiem 3 suņi iedzen stirnu, un to noplosa. Kā to var uzreiz neredzēt? Plus cik reāli/ticami tas ir?
Ļoti daudz neatbildētu jautājumu.
Un ja gribēja suņus slaktēt un pievilināt ar maitu, to taču varēja AIZ žoga darīt, ne savā pagalmā.
Kaut kā dīvaini tur tas viss

Es arī domāju par to, cik stulbam jābūt, lai, ja plāno noziegumu, nepadarītu to par noziegumu vietu ar asinīm utt, bet tādu akurāti noliktu stirnu. Taču tad sapratu, ka tā visticamāk izskatās visatļautība. Nolika, lai pievilinātu, bet ne par ko citu nedomāja, jo nedomāja, ka tas izraisīs rezonansi, ka kāds varētu pieprasīt faktus, bildes. Nebija iedomājušies, ka tās stirnas bilde kaut kur uzpeldēs. Policija visticamāk to ziņojumu tapināja, jo vadība pieprasīja ažiotāžas dēļ. Citādāk ziņojuma nebūtu vispār vai ne tik detalizēta, ne ar bildēm.
Savā pagalmā, jo drošāk tak šaudīties pie sevis, droši, ka neviens cits neredzēs patiesos notikumus.
16.10.2025 17:04 |

Reitings 510
Reģ: 13.09.2023
Pianiste @ 16.10.2025 16:51

Sakars tāds, ka ir 2 puses vienam (ne)gadījumam. Modra situācijā, esmu viņa pusē. Otra puse ir par to, ka mums ir ļoti daudz neadvekvāti suņu īpašnieki.
16.10.2025 17:08 |

Reitings 90
Reģ: 12.10.2025
Kā jau ietekmeļos daaaudz rakstīju, novēlu cietumsodu slepkavām Rasmai, medniekam, 2 policistiem, kas tur bija klāt, atlaišanu policijas priekšniekam.
Tā Solvita Ļevdanska, kas Stužukas vīra ex un slepkavas Rasmas vedekla, savā fb šobrīd visiem draud, ka iesūdzēs tiesā par negoda celšanu. :D Tā ir pilnīga psihopāte jau kopš notikuma sākuma lika rēcošos smaidiņus, taisīja video, kur smejas utt. Tā drosmi pārrijusies, domā, ka nekas nenotiks.
Bet nu smieklīgi vērot, kā tagad katrs ņem no sevis nost atbildību. Rasma nezina, no kurienes stirna un nav saukusi medniekus pēkšņi utt. Medību žurnāls Tik tokā attaisno mednieku un noveļ vainu uz policiju. Policija saka, ka mednieks šāva, pavēle netika dota. Utt. Kā tādi tarakāni, kas apkrituši uz muguras, tur kārpās.
16.10.2025 17:11 |

Reitings 1952
Forumiete39 @ 16.10.2025 17:11
Kā jau ietekmeļos daaaudz rakstīju, novēlu cietumsodu slepkavām Rasmai, medniekam, 2 policistiem, kas tur bija klāt, atlaišanu policijas priekšniekam.
Tā Solvita Ļevdanska, kas Stužukas vīra ex un slepkavas Rasmas vedekla, savā fb šobrīd visiem draud, ka iesūdzēs tiesā par negoda celšanu. :D Tā ir pilnīga psihopāte jau kopš notikuma sākuma lika rēcošos smaidiņus, taisīja video, kur smejas utt. Tā drosmi pārrijusies, domā, ka nekas nenotiks.
Bet nu smieklīgi vērot, kā tagad katrs ņem no sevis nost atbildību. Rasma nezina, no kurienes stirna un nav saukusi medniekus pēkšņi utt. Medību žurnāls Tik tokā attaisno mednieku un noveļ vainu uz policiju. Policija saka, ka mednieks šāva, pavēle netika dota. Utt. Kā tādi tarakāni, kas apkrituši uz muguras, tur kārpās.
Solvita vispar putrojas savos komentos sākot jau ar bildi,suņi jau no 8 ritā tur tusējusi un ko tik ne
16.10.2025 17:15 |

Reitings 3703
Forumiete39 @ 16.10.2025 17:11

Būtu Modris suņus turējis mājās vai voljerā nebūtu jāvēl kādam cietumsodu!
Ir redzēti pietiekoši suņu mīļotāji, kuriem mīlestība beidzas līdz suns pārsper istabas durvju slieksni, visu mūžu pa āru tur suņus vai ķēdē.
16.10.2025 17:43 |

Reitings 60
Reģ: 29.03.2023
akul12 @ 16.10.2025 17:43

Būtu Modris suņus turējis mājās vai voljerā nebūtu jāvēl kādam cietumsodu!
Ir redzēti pietiekoši suņu mīļotāji, kuriem mīlestība beidzas līdz suns pārsper istabas durvju slieksni, visu mūžu pa āru tur suņus vai ķēdē.

Tiešām, pieslēdz smadzenes pirms raksti kaut ko. Runā tā, itkā būtu tur bijusi un redzējusi kā suņi dzīvo. Vēl vakar bija Modris ielicis savā instagram daudz dažādua atmiņu video, suņiem bija MĀJĀ sava istaba un pat gulta! Nevajag te spriedelēt, ka suņu mīlestība beidzas pie durvju sliekšņa😂😂😂
Nesaprotu, kur tādas aitas rodas? Maļ tik vienu un to pašu uz riņķi.
16.10.2025 18:14 |

Reitings 3703
Ārchijs @ 16.10.2025 18:14

Tiešām, pieslēdz smadzenes pirms raksti kaut ko. Runā tā, itkā būtu tur bijusi un redzējusi kā suņi dzīvo. Vēl vakar bija Modris ielicis savā instagram daudz dažādua atmiņu video, suņiem bija MĀJĀ sava istaba un pat gulta! Nevajag te spriedelēt, ka suņu mīlestība beidzas pie durvju sliekšņa???
Nesaprotu, kur tādas aitas rodas? Maļ tik vienu un to pašu uz riņķi.

To pašu var teikt par otru pusi.
Labi pieņemsim, ka kaimiņienei naids uz veiksmīgo Modri, kā tas te tiek pasniegts, bet kāpēc domājat, ka izsauktais mednieks bija nezinošs.
Iespējams mednieka zināšanas nesaskan ar suņu mīļotāju, bet mednieki vislabāk zin cik dzīvnieki ir bīstami.
16.10.2025 18:20 |

Reitings 60
Reģ: 29.03.2023
akul12 @ 16.10.2025 18:20

Labi pieņemsim, ka kaimiņienei naids uz veiksmīgo Modri, kā tas te tiek pasniegts, bet kāpēc domājat, ka izsauktais mednieks bija nezinošs.
Iespējams mednieka zināšanas nesaskan ar suņu mīļotāju, bet mednieki vislabāk zin cik dzīvnieki ir bīstami.

Mednieks ir ģimenei pietuvināta persona, par to taču vairākkārt tika teikts. Tur roka roku mazgā- Rasma, mednieks, pašvaldības policisti, visi no vienas branžas.
16.10.2025 18:46 |

Reitings 1952
akul12 @ 16.10.2025 18:20

Šāvējs Bija Gatis Minkevičs,policists bija mednieku kolektīva vadītājs Millers.Tiklidz Gobzems ievietoja pirmos vārdus,No fb profila uzreiz saka pazust bildes par to ka bijuši Modra saimniecībā,un tika izdzests viss profils praktiski pec pusstundas.Sakritība ne?Un vispār Vispirms Rasma pazvanija medniekam,tad policisti izsauca,sēdē Gailis putrojās pats,kas kur sauca piekdien teicca vienu,pirmdien jau ko citu,beigu beigas ziņojumā teikts,ka dežurante pēc norādēm izsaukusi to Gati.Nu tad sanāk pēc Priekšnieka norādēm😁Gatis ir labi pazīstams Rasmai.Pēc algoritmiem viņam tur vispār nevajadzēja būt.Bija jabut Poličiem un izsauktiem ķerajiem,kas suņus savāc un nolasa čipus,.A šie vispar ieradās četros pecpusdienā.Pie tam bijušie "Mežvairogi" ar citu nosaukumu tikai.
16.10.2025 18:52 |

Reitings 1952
Kenty @ 16.10.2025 18:52
Šāvējs Bija Gatis Minkevičs,policists bija mednieku kolektīva vadītājs Millers.Tiklidz Gobzems ievietoja pirmos vārdus,No fb profila uzreiz saka pazust bildes par to ka bijuši Modra saimniecībā,un tika izdzests viss profils praktiski pec pusstundas.Sakritība ne?Un vispār Vispirms Rasma pazvanija medniekam,tad policisti izsauca,sēdē Gailis putrojās pats,kas kur sauca piekdien teicca vienu,pirmdien jau ko citu,beigu beigas ziņojumā teikts,ka dežurante pēc norādēm izsaukusi to Gati.Nu tad sanāk pēc Priekšnieka norādēm?Gatis ir labi pazīstams Rasmai.Pēc algoritmiem viņam tur vispār nevajadzēja būt.Bija jabut Poličiem un izsauktiem ķerajiem,kas suņus savāc un nolasa čipus,.A šie vispar ieradās četros pecpusdienā.Pie tam bijušie "Mežvairogi" ar citu nosaukumu tikai.
Es nezinu isto motivu,bet tas vairs nav tikai par to ,ka Modris braucot uz Rīgu neparliecinājās,ka suņi netiks laukā,tas ir par brutalām slepkavām,kas piesedz viens otru,nu jau viens otru grib iegāzt.Par šo arai ur viss troksnis.Varbūt suņuki vispar pagadijas nepareizā vietā un laikā.Medīibas notiek sesdienas oficiāli,bet vietējie bij teikuši,ka ne tikai sesdienās,kas nav oficiali
16.10.2025 19:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!