Meitenes kuras lietojušas- jums ir kādi rezultāti? Cik esmu redzejusi TTiktok utt- visām ir, uz strauji,es lietoju jau tuvu pie pusdgada un nekadas izmaiņas nav vispār.
DIskusijās nereti ir lasīti komentāri, ka ārsti pēc lūguma izraksta, nevis pēc vajadzības. Domāju, ka ir jākonsultējas ar ārstu. Jāņem vērā arī esošais uzturs, dzīvesveids. Katrs organisms atšķiras.
Šis jautājums tev jāadresē ārstam, kurš tev izrakstīja Ozempic. Varbūt nepieciešams cits semiglutīda preparāts, varbūt jāmaina deva, droši vien nepieciešamas papildu analīzes... Ja tavs ārstējošais ārsts - es ceru endokrinologs, nevis vnk ģimenes ārsts - uzskata, ka šis ir ok un nav nekas jāmaina vai vnk pati vainīga - meklē otru viedokli. Vēlams endokrinologu, kurš tieši specializējas svara samazināšanas jautājumos.
Es cik lasu tad ar Maunjaro ir liels svara kritums, ātri. Bet ar Ozempic pa kilogramam, pa kilogramam, lēnām. Vai lieto tikai vienu pašu Ozempic? Nekas cits klāt nav? Kāds ir sākuma svars un vai tiešām 6 mēnešu laikā nav nokrituši daži kg?
Iesākumā liekas,ka nav nekas,kāds 1,5kg mīnusà divu mēnešu laikā. Kā aizies kādu trešo mēnesi 1mg,tad redzēsi rezultātu. Pavisam nemanot. Nofocē sevi tagad un pēc pàris mēnešiem👌
Ozempic nevar palīdzēt, ja neiekļauj savā dzīvē sportu un normālu uzturu, tas visdrīzākais ir iemesls kāpēc arī svars nekur nepazūd, no zila gaisa tas nekur nepazudīs. Vai esi mainījusi savu ēdienkarti un fiziskās aktivitātes?
Lietoju jau 4 iepakojumu, jo man ir ļoti lielas liekā svara problemas, ļoti paaugstināts homa insulīna rezistence un sirdsproblēmas. Kā arī problēmas ar d vitamīna uzsūkšanos! Esmu jau vairākus gadus prediabēta statusā! Ir bijušas pamatīgas svaru svārstības +/- 40kg! Šobrīd ēdot veselīgāk, plus katru dienu vismaz 10 tukstoši soļi, prediabēta zāles, vitamīni un ozempic- man ir -12kg! Regulāras konsultācijas ar endokrinologu!