Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Trauksme

Reitings 7
Reģ: 27.01.2025
Meitenes, lūdzu padalāties - kā jums izdodas saglabāt mentālo veselību, ņemot vērā to, cik daudz negatīva ir mums apkārt?
Pēdējā laikā arvien izteiktāk izjūtu trauksmi pat ikdienas situācijās - sākot jau ar bailēm no avārijas braucot autobusā līdz sliktāk domām un sajūtām dodoties gulēt 🥹
Priecāšos dzirdēt jūsu ieteikumus, paldies! ❤️
09.08.2025 23:33 |

Reitings 16646
Reģ: 21.09.2023
Iesaku ņemt detoxu no soctīkliem un ziņām. Mēs paši radām sev trauksmi, brauzējot ekrānus visu laiku. Ne visām nervu sistēmām tas domāts.
09.08.2025 23:58 |

Reitings 5096
Reģ: 09.04.2023
Egiiiii @ 09.08.2025 23:33
Meitenes, lūdzu padalāties - kā jums izdodas saglabāt mentālo veselību, ņemot vērā to, cik daudz negatīva ir mums apkārt?
Pēdējā laikā arvien izteiktāk izjūtu trauksmi pat ikdienas situācijās - sākot jau ar bailēm no avārijas braucot autobusā līdz sliktāk domām un sajūtām dodoties gulēt ?
Priecāšos dzirdēt jūsu ieteikumus, paldies! ❤️

Uhhh, kā es saprotu... cik zinu, nav izgudrotas nekādas brīnumzāles pret šo. Man palīdz regulāra sportošana, it īpaši skriešana. Vēl es brīžos, kad velk jau uz paniku skaitu mantras, ka viss būs labi, tās ir tikai manas domas, u.t.t.
Galvenais ir ilgtermiņa darbs ar sevi, un pilnībā apzināties to, ka dzīvē apsolītas ir tikai 2 lietas - piedzimšana un nāve, un nav jēga uztraukties par lietām, kuras ietekmēt nevar. Ir viegli to teikt, bet kaut kad tā, cerams, kļūs par realitāti.
10.08.2025 00:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)