Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Grib palikt par draugiem

Reitings 39
Reģ: 23.01.2024
Sveiki.
Varbūt kāda gudrāka persona var izskaidrot ,ko īsti nozīmē tas ,ja vīrietis pēc šķiršanās grib palikt par draugiem ?
Par vienkārši draugiem ,bez "benefits".
Ilgi nebijām ,knapi viss sācies ,bet beigās paziņoja,ka tomēr nav gatavs ,bet varam palikt kā draugi-runāt ,smieties utt.
Prieks ,ka tas viss nav beidzies naidīgi ,bet no otras puses mazliet sāp ,man ir grūti tā vienkārši ar viņu runāt..
Nespēju saprast to terminu pa draugiem -varbūt nav gatavs īsti palaist vaļā ? Varbūt grib vairāk iepazīt ?
08.08.2025 07:29 |

Reitings 898
Reģ: 29.04.2021
Tas ir pieklājīgs veids kā atšūt tevi . Vīrietis negrib būt kopā ar tevi ,bet grūti viņam to pateikt atklāti . Un kāda tev jēga no šādas draudzības ? Ja viss ir beidzies ,tad beidzies ,nav vērts tur kautko stulbi draudzēties un cerēt uz viņu . Varbūt vēl variants kā pietur tevi ka papildus variantu ,tādi arī bieži piedāvā palikt pa draugam .
08.08.2025 08:19 |

Reitings 39
queen2820 @ 08.08.2025 08:19
Tas ir pieklājīgs veids kā atšūt tevi . Vīrietis negrib būt kopā ar tevi ,bet grūti viņam to pateikt atklāti . Un kāda tev jēga no šādas draudzības ? Ja viss ir beidzies ,tad beidzies ,nav vērts tur kautko stulbi draudzēties un cerēt uz viņu . Varbūt vēl variants kā pietur tevi ka papildus variantu ,tādi arī bieži piedāvā palikt pa draugam .

Lieta tāda ,ka mēs dzīvojam vienā mājā . Un uzturēt naidīgu kontaktu negribas.
Ja satiekamies ,tad pasveicina,pats sāk runāt.
08.08.2025 11:49 |

Reitings 2845
Reģ: 11.04.2023
Piedāvājas, jo daudzām sievietēm patīk būt draugos ar ex, dažām tik tālu, ka daudzība ar ex sabojā nākošās attiecības 😁
08.08.2025 11:52 |

Reitings 39
akul12 @ 08.08.2025 11:52
Piedāvājas, jo daudzām sievietēm patīk būt draugos ar ex, dažām tik tālu, ka daudzība ar ex sabojā nākošās attiecības ?

Neteikšu ,ka man patīk :D
Jo pārsvarā man ir tā ,ka ar ex kontakti ir nogriezti kā ar nazi ,ar dažiem pat naidīgi beidzies.
Šis man pirmais tāda veida gadījums :D tāpēc uzsāku šo diskusiju. Saprastu vēl ,ja būtu friends with benefits ,bet kad precizēju viņam šo jautājumu ,pats pateica ,ka vienkārši draugi. Un kā jau minēju ,ja saskrienamies kaut kur ,tad pasveicina ,pats sāk runāt pa neitrālām tēmām. Nav tā ,ka ķekša pēc pateica ,ka varam būt draugi un tagad izliekas ,ka nepazīst.
08.08.2025 13:18 |

Reitings 99
Reģ: 21.06.2023
Nesaprotu, ko te daudzas tā raustās no vīriešu draudzības? Kas tur tāds ir palikt paziņām/draugiem un retumis nejauši saskrienoties draudzīgi parunāties par to, kā klājas utt? Vai vēl labāk, ja ir tā viena viļņa sajūta pa čomisko jokot un čatot par visu un neko?
Nu kas tur slikts? Es neredzu nekādu atšķirību starp draudzeņu čatošanām, pat vēl labāk, vīrieši daudzas lietas uztver savādāk, tas ir liels bonuss, ja var pastāstīt par kādu situāciju un tev tā kā parāda attieksmi no cita skatupunkta, nevis no emocijām.
Man ir vairāki tādi kontaktti, gan geji, gan ne geji, ar kuriem vienkārši tā pa čomisko pļāpājam citreiz, bet nevienam nav kādi greizi nodomi.
Autorei ieteiktu nodaudz atdziest, pēc laika, ja būs tas vilnis, tad komunicē.
08.08.2025 13:41 |

Reitings 1688
Reģ: 19.05.2016
Tavās acīs viņš nav cilvēks? Tikai murcāms seksobjekts vai nekas?
08.08.2025 15:02 |

Reitings 2845
Lulo9 @ 08.08.2025 13:41
Nesaprotu, ko te daudzas tā raustās no vīriešu draudzības? Kas tur tāds ir palikt paziņām/draugiem un retumis nejauši saskrienoties draudzīgi parunāties par to, kā klājas utt? Vai vēl labāk, ja ir tā viena viļņa sajūta pa čomisko jokot un čatot par visu un neko?
Nu kas tur slikts? Es neredzu nekādu atšķirību starp draudzeņu čatošanām, pat vēl labāk, vīrieši daudzas lietas uztver savādāk, tas ir liels bonuss, ja var pastāstīt par kādu situāciju un tev tā kā parāda attieksmi no cita skatupunkta, nevis no emocijām.
Man ir vairāki tādi kontaktti, gan geji, gan ne geji, ar kuriem vienkārši tā pa čomisko pļāpājam citreiz, bet nevienam nav kādi greizi nodomi.
Autorei ieteiktu nodaudz atdziest, pēc laika, ja būs tas vilnis, tad komunicē.

Ko pa čomisko čatot, ja būsi jaunās attiecībās? Kādas problēmas exsis labāks padomdevējs par nākošo otro pusīti vīrieti?
Exsis nav neitrāls gejs, ne gejs vīrietis!
Apgriežam otrādi, gribētu savam nākošajam vīrietim EX draudzeni ar kuru viņš čato, tiekas un pieņem padomus? Visticamāk nemaz nezināsi ko apspriež vai dara savās tikšanās reizēs.
08.08.2025 15:32 |

Reitings 1688
Reģ: 19.05.2016
akul12 @ 08.08.2025 15:32

Ko pa čomisko čatot, ja būsi jaunās attiecībās? Kādas problēmas exsis labāks padomdevējs par nākošo otro pusīti vīrieti?
Exsis nav neitrāls gejs, ne gejs vīrietis!
Apgriežam otrādi, gribētu savam nākošajam vīrietim EX draudzeni ar kuru viņš čato, tiekas un pieņem padomus? Visticamāk nemaz nezināsi ko apspriež vai dara savās tikšanās reizēs.
A kas tu par tādu kontrolfrīku, ka tev viss jazina? Ja tu nespēj uzticēties cilvēkiem tad tev moš vajag terapiju.
08.08.2025 16:05 |

Reitings 2845
Jupiter @ 08.08.2025 16:05
A kas tu par tādu kontrolfrīku, ka tev viss jazina? Ja tu nespēj uzticēties cilvēkiem tad tev moš vajag terapiju.

Terapija, kā būt cuckoldam, nē paldies, atteikšos.
Tāpat domāju, ka vairākumam sieviešu, nebūtu komfortambli, ja dzīves biedram būtu EXsene, kura uzklausītu, dotu padomus, pačubinātu un rīkotu draugu vakarus, kuros neesi aicināta.
Tā pat tikai normāli, kā vīrietis savai dzīves biedrei negrib nekādus čukstētājus vīriešus un vēl jo vairāk ekšus.
08.08.2025 16:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits