Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pulvera smaka

Reitings 3
Reģ: 30.07.2025
Sveikas, varbūt kāda ir saskārusies ar to trako pulvera smaku lietotām drēbēm! Reizēm pasūtu drēbes no andeles puikam un bieži viņas vienkārši smird pēc veļas pulvera nu tā ka ļoti ļoti un man tā smaka ļoti nepatīk. Kā tikt no viņas vaļā, pārmazgājot drēbes viņas vienalga ož, es mazgāju ar bērnu pulveri kuram ir knapi nemanāma smarža. Žēl mest arā drēbes ir labas bet dēļ smakas nevelkamas bērnam.Help
30.07.2025 20:17 |

10 gadi
Reitings 4201
Reģ: 29.01.2009
Izvēdināt ārā, tad izmērcēt sodas ūdenī.
01.08.2025 00:55 |

Reitings 822
Reģ: 28.01.2023
Es mazgāju ar ariel kapsulām uz 60 grādiem, protams ja tas nav kaut kāds īpašs apģērbs kam nevar likt tik augstu temperatūru. Piešauju klāt vēl mīkstinātāju. Pēc mazgāšanas cikla uzlieku vēl uz skalošanu 15min. Neviena smaka nav. Pieļauju domu ka neizmazgājas ja izmanto bērnu pulverus bez smaržvielām vai tamlīdzīgi
01.08.2025 11:23 |

Reitings 3
Reģ: 30.07.2025
Es mazgāju ar Alpen šķidro pulveri un tādu pašu mīkstinātaju viņiem smarža ir bet minimāla, nepatīk man pulvera smakas man šķiet ja reiz drēbe ož pēc neizskalota pulvera tas kairina maigo bērnu ādu un nav tā drēbe tīra. Mēģināšu iemērkt sodas ūdenī un mazgāt vēlreiz, papildu skalošana ir arī laba ideja. Šodien drēbes vēdinās laukā jau otro dienu
01.08.2025 14:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits