Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Skropstu pieaudzēšana un grūtniecība

Reitings 775
Reģ: 11.02.2023
Vai jūs grūtniecības laikā uz skropstu pieaudzēšanu turpinājāt iet? Tā kā grūtnieces nedrīkst gulēt uz muguras pēdējos mēnešus, tad interesē kā ir ar skropstām. Gribetu dzirdēt pieredzes stāstus. Pagaidām guļot uz muguras jutos labi, galva nereibst, slikti nepaliek, kā būs tālāk nezinu.
23.07.2025 19:21 |

Reitings 7165
Reģ: 10.01.2023
Lesleey @ 23.07.2025 19:21
Vai jūs grūtniecības laikā uz skropstu pieaudzēšanu turpinājāt iet? Tā kā grūtnieces nedrīkst gulēt uz muguras pēdējos mēnešus, tad interesē kā ir ar skropstām. Gribetu dzirdēt pieredzes stāstus. Pagaidām guļot uz muguras jutos labi, galva nereibst, slikti nepaliek, kā būs tālāk nezinu.
Zini, man nebija nekādu problēmu. Tieši uzliku nedēļu pirms dzemdībām. Protams, mazliet pozas mainīju, galvu griezu, bet tas viss bija atrunāts ar meistari.
24.07.2025 07:29 |

Reitings 95
Reģ: 20.11.2017
Lesleey @ 23.07.2025 19:21

Visu grūtniecības laiku liku skropstas un arī īsi pirms dzemdībām. Man arī nebija nekādu problēmu 🙂
24.07.2025 12:27 |

Reitings 775
Reģ: 11.02.2023
Paldies. Man bailes laikam pārāk lielās informācijas dēļ, esmu salasījusies tik daudz stāstus, par asinsvadu nospiešanu, reiboņiem…Skatīšos kā man būs. 🙂
24.07.2025 14:51 |

Reitings 7623
Reģ: 29.07.2022
Vari pameklēt kādu meistari, kas liek skropstas uz kušetes, kuru var pacelt kā krēslu ar atzveltni. Bet es tāpat liku, arī pēdējā mēnesī īsi pirms dzemdībām, regulāri mainīju pozu, meistare pielāgojās, ļāva uz sāniem gulēt un tā 🙂 galvenais sekot līdzi pašsajūtai.
24.07.2025 22:10 |

Reitings 112
Reģ: 02.02.2022
Man bija loooti gruti nogulet uz muguras grutniecibas laika. Skropstas liku lidz pedejam, jo meistare lika pa vienai acij vienu pec otras (parasti liek aba kopa) un es guleju uz sana pagriezusi galvu pret vinu. Nebija erti, bet ertak neka uz muguras 😅 kad saguru, samainiju puses un meistare tad lika otru aci un ta uz rinki. Jaatrod meistarote, kas ir likusi grutniecem :)
25.07.2025 16:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)