Bingo777 @ 19.07.2025 23:22Kas tev traucē dzīvot dzīvi tur?
law7 @ 19.07.2025 23:28Tā māja ir Latvijā?
Vai tas bērns jums jau ir vai arī viņš ir tikai plānos?
Kanga @ 19.07.2025 23:34Muļķīgi vel tas, ka viņš jūtas tāds kā nenovērtēts. Ka nepiecājos par viņa vēlmi sakārtot kaut kādas lietas vai par mājas iegādi jo tas jau ir priekš mums visiem, bet es reāli neko no tā neprasīju. Un tad kad saku, ka tā vienmēr ir bijusi viņa ideja, viņa ambīcija kuru jāsasniedz bet no kuras kaut kādā mērā arī protams iegūstu es, tad pretī vienmēr ir - nu jā, tev jau dzīvē neko nevajag. Un tad es jūtos nepateicīga.
law7 @ 19.07.2025 23:32Tad jau tie izskatās diezgan sasniedzami mērķi.
Ja viņš tiešām cenšas materiālās lietas sakārtot ģimenes labā, varbūt tas nemaz nav slikti.
Cilvēciski es tevi saprotu, jo es negribētu būt imigrante svešā zemē.
Tādu vienu ideālo risinājumu tavai situācijai gan nemāku dot.
law7 @ 19.07.2025 23:36
Tas atkal izklausās pēc neprasmes sarunāties, kopīgi meklēt labākos risinājumus kopējām lietām. Vairāk pēc viņa neprasmes.
Piedod, bet izklausies pēc "sniegpārsliņas". Vai Tev ir skaidrs plāns dzīvei pēc pārvākšanās tūlīt un tagad/nākamgad? Ja ir, tad runā ar viņu par to, centies pierādīt, ka materiālā ziņā tas ir iespējams utt.Kanga @ 19.07.2025 23:34Muļķīgi vel tas, ka viņš jūtas tāds kā nenovērtēts. Ka nepiecājos par viņa vēlmi sakārtot kaut kādas lietas vai par mājas iegādi jo tas jau ir priekš mums visiem, bet es reāli neko no tā neprasīju. Un tad kad saku, ka tā vienmēr ir bijusi viņa ideja, viņa ambīcija kuru jāsasniedz bet no kuras kaut kādā mērā arī protams iegūstu es, tad pretī vienmēr ir - nu jā, tev jau dzīvē neko nevajag. Un tad es jūtos nepateicīga.
Erna @ 20.07.2025 00:10Piedod, bet izklausies pēc "sniegpārsliņas". Vai Tev ir skaidrs plāns dzīvei pēc pārvākšanās tūlīt un tagad/nākamgad? Ja ir, tad runā ar viņu par to, centies pierādīt, ka materiālā ziņā tas ir iespējams utt.
Mūžīgā imigranta sajūta... cik pazīstu tādus, visi paši izvēlas tā justies. Nezinu gan, kurā valstī dzīvojat.
Tutuvojies @ 20.07.2025 07:51Nav savu hobiju, ar kuriem vīrietim konfliktēt???? Kāpēc vīrietim būtu jākonfliktē ar partneres hobijiem? Izklausās, ka Tu vienkārši esi izvēlējusies būt kāda dzīves piedeva un tagad čīksti, ka viss notiek pēc vīrieša prāta. Godīgi sakot, pēc esošā situācijas apraksta neapskaužu vīrieti - viņš grib iekārtot māju, lai pēc atgriešanās par šo vairs nav jādomā, bet tu gribi “pie savējiem” un neizklausās, ka ko vairāk, piemēram, strādāt, attīstīt hobijus vai ko citu. Var teikt, ka materiālais nav svarīgs, bet ticu, ka Tev patīk sakopta dzīves telpa, ēdiens, iespēja pirkt lietas bērnam u.tml. Pieaudz un moš atrodi sev vismaz hobiju.
bet tev ir savs hobijs? Konkrēta vēlme, ko vēlies attīstīt? Konkrēts plāns, kā to darīt? Ko tu māki? Kas ir tavas stiprās puses? Tev nav jāatbild publiski, vienk rodas sajūta, ka pati peldi pa straumi un tad brīnies, ka tā tevi nes tur, kur varbūt negribi. Ja vīrietis ir kontrolfrīks, tur neko baigi mainīt nevar, jo īpaši, ja pati viņa vērtējumā neesi radījusi iespaidu, ka proti apieties ar naudu.Kanga @ 20.07.2025 08:01
Tapēc ka pazīstot viņu, ja man būtu ideja ka tagad jākrāj nauda lai attīstītu manu hobiju, tas konfliktētu ar viņa vēlmi pēc kādas lietas mājas ietvaros, tapēc visdrīzāk mana ideja tiktu uzlikta uz pauzes, jo tagad svarīgi ir tas, ko iecerējis ir viņš. Un kamēt es nespētu neapgāžami argumentēt kapēc tā mana lieta ir svarīgāka un kāds labums no tās attīstīšanas ir tagad, es varu ar galvu sisties sienā, cilvēks tāpat darīs to ko uzskatīs par pareizu savā prātā.
No kurienes izvilki ka strādāt nevēlos, man grūti spriest.
Ar lietu pirkšanu arī mūžīgi tāda kapeiku p!$ana, jo lētāk jo labāk, tapēc ka visai naudai jāiziet uz to megaplānu. Saprotu ka jāseko līdzi cenām, bet mūžīgi tāds stragls ir bijis. Uztaisu Amazon grozu ar lietām ko vajag un tad tik sākās lielā googlēšana, vai tik Ebay nevarēs pa pāris rubuļiem lētāk nopirkt, vai tik nav kāda cita alternatīva. Dažreiz tas lieti noder, jā. Bet vienmēr tāds kā kontrolgājiens visām izvēlēm, kas saistītas ar naudu.
Par piedevu es piekrītu. Un tieši tapēc liekas, ka ja ikdienā neuzstādu cilvēkam prasības un ļauju dzīvot savu stilu, tad paiet pretī manās iegribās būtu pilnīgi normāls solis, jo tādu nav daudz.
Par tiem hobijiem arī kā pa plānu ledu. Nedrīkst naudu tērēt lietās, kas nes tikai emocijas.
Tutuvojies @ 20.07.2025 08:43bet tev ir savs hobijs? Konkrēta vēlme, ko vēlies attīstīt? Konkrēts plāns, kā to darīt? Ko tu māki? Kas ir tavas stiprās puses? Tev nav jāatbild publiski, vienk rodas sajūta, ka pati peldi pa straumi un tad brīnies, ka tā tevi nes tur, kur varbūt negribi. Ja vīrietis ir kontrolfrīks, tur neko baigi mainīt nevar, jo īpaši, ja pati viņa vērtējumā neesi radījusi iespaidu, ka proti apieties ar naudu.
Kanga @ 20.07.2025 09:23
Man mājās ir mazs bērns. Es gulējusi normāli neesmu, par kādiem hobijiem tagad var būt runa?
Es peldu vīrietim par labu, bet kolīdz izsaku šo savu iegribu, tā sākas problēma.
fifinators @ 20.07.2025 10:22
Nekad mūžā neko neesi mācējusi, nekas nav interesējis? Mazs bērns mājās nenozīmē, ka jābūt amēbai.
Konkrēti - vai varēsiet pabeigt iekārtot māju, ja pārcelsities uzreiz tagad. Vai arī būs jādzīvo tādā remonta stadijā un pamazām jāķibina (tici, tas arī var kaitināt tikpat stipri kā dzīve ārzemēs kā imigrantam...) Kāda viņam profesija - cik varēs pelnīt Latvijā? Kāda Tev profesija - kādu darbu un cik labi apmaksātu varēsi atrast atgriežoties? Bērnudārzs, cik ilgs laiks paies lai bērns tiktu tajā utt. Tās ir tās materiālās iespējas un neiespējas.Kanga @ 20.07.2025 03:44
Iespējams tieši kas materiālajā ziņā?
Erna @ 20.07.2025 10:40Konkrēti - vai varēsiet pabeigt iekārtot māju, ja pārcelsities uzreiz tagad. Vai arī būs jādzīvo tādā remonta stadijā un pamazām jāķibina (tici, tas arī var kaitināt tikpat stipri kā dzīve ārzemēs kā imigrantam...) Kāda viņam profesija - cik varēs pelnīt Latvijā? Kāda Tev profesija - kādu darbu un cik labi apmaksātu varēsi atrast atgriežoties? Bērnudārzs, cik ilgs laiks paies lai bērns tiktu tajā utt. Tās ir tās materiālās iespējas un neiespējas.