2/2
Viss forši, naudu tam var sakrāt, bet es negribu te vel būt 2-3 gadus. Es tā jau esmu te nosēdējusies pārāk ilgi. Tai pat laikā saprotu ka viņš to dara ne tikai sev, bet arī man un mūsu bērnam. Bet reāli rauj škrobi, liekas ka viņa mērķi ir svarīgākie un pareizākie. Viņaprāt atgriezties Latvijā kamēr nav izdarītas konkrētas labiekārtošanas lietas esot muļķīgi. Principā viņš ideju nenorok, iespējams mēs tiešām pārcelsimies, bet tikpat labi tas var notikt arī vēlāk jo jāskatās pēc situācijas. Viņš dzīvo dzīvi materiālām lietām, ir gatavs sev liegt dzīvi tagad, lai būtu vieglāk nākotnē. Lēmumus pieņem balstītus uz loģiku un ieguvumiem, nevis emociju. Un laika termiņu kad 100% notiks pārvākšanās dot nevar jo pats sev dzīvē neuzliek nekādus termiņus, lai nav sevi jādemoralizē ja neizdodas.
Un es vispār tās sarunas laikā sajutos kā muļķe. Visas šādas diskusijas vienmēr aizved līdz jautājumam kādi ir mani dzīves mērķi un ambīcijas. Un es pirmo reizi atzinos pati sev, ka visu savu dzīvi esmu bijusi tik tupa, ka dzīvi pakārtoju vīriešiem. Es plūstu dzīvē. Pielāgojos vīrietim, ļauju viņam realizēties, tai pat laikā man nav nekādu lielu ambīciju vai hobiju ar kuriem tam vīrietim konfliktēt. Bet beigās tāda app!$iena sajūta, liekas ka mana vēlme ir nesvarīga tik tapēc, ka no tā nav nekā vairāk kā emocionāla ieguvuma par to, ka beidzot esam mājās un pie savējiem. Sabesījos pamatīgi.