sla @ 19.07.2025 11:01
ne tā izteicos, es ievēroju ļoti lielu lielīšanos kultūru māmiņu vidū. ļoti forši, ka vīri visu pērk gan viņām un bērniem, bet mans vīrs ir kategoriski pret, un nepirks Labubu. ja jau nepirks, tad man pašai būs kaut kas jāizdomā, varbūt uz dzimšanas dienu. bet nevaru ciest to sabiedrības spiedienu un nosodošo skatienu manā virzienā, ka es saviem bērniem nepērku tik krutas, dārgas lietas
Tad jautājums, kāpēc tu ej pati pret savu vīru, gribi darīt lietas pret ko viņš ir kategoriski pret, lai izpatiktu kaut kādam bērnudārza mammucim? Pls, pārdomā savā dzīvē prioritātes. Varbūt pavadi pārāk daudz laika kopā ar toksiskiem cilvēkiem, un vajag pameklēt jaunus draugus, jaunu vidi, kas mentāli negremdē apkārtējos. Ja gribi savam bērnam iedot kaut ko krutu un dārgu, tad atver viņam investīciju portfeli un abi ar vīru ieskaitiet tur 100eur katru mēnesi. Iedosi bērnam ļoti labu pamatu dzīvē, kāds būs varbūt 1% jauniešu visā valstī. Protams, lai viņš to naudu pie pirmās izdevības nenotriec, audzināšana nevar balstīties uz pakļaušanos apkārtējo spiedienam pirkt trendus, jo ''ko par mani padomās, ja man nebūs?''