Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Zobārstniecība Turcijā

Reitings 23
Reģ: 23.08.2017
Labdien!
Varbūt kāds ir bijis Turcijā un var padalīties ar pieredzi, klīnikām kur var ielikt zobu implantus par izdevīgām cenām? Izskatot LV cenas, tad šeit ir kosmos salīdzinājumā ar Turciju. Bet bail uzķerties uz kādu krāpnieku, tāpēc labprāt vēlētos uzzināt par reala cilvēka pieredzi, atsauksmēm utt. Varbūt kāds veicis visa žokļa implantoloģiju?
Liels paldies jau iepriekš ja kāda padalās :)
16.07.2025 08:07 |

Reitings 23
Nav neviena atsauksme? :(
16.07.2025 22:30 |

10 gadi
Reitings 4494
Reģ: 25.05.2009
mca1023 @ 16.07.2025 08:07
Labdien!
Varbūt kāds ir bijis Turcijā un var padalīties ar pieredzi, klīnikām kur var ielikt zobu implantus par izdevīgām cenām? Izskatot LV cenas, tad šeit ir kosmos salīdzinājumā ar Turciju. Bet bail uzķerties uz kādu krāpnieku, tāpēc labprāt vēlētos uzzināt par reala cilvēka pieredzi, atsauksmēm utt. Varbūt kāds veicis visa žokļa implantoloģiju?

Kāda ir tā 'kosmosa' cenu starpība?
16.07.2025 23:25 |

Reitings 23
cory @ 16.07.2025 23:25

Kāda ir tā 'kosmosa' cenu starpība?

Cik interesējos, tad tā ir liela starpība. Mammai nepieciešams implantēt vienu žokli un LV cena bija no 9 000€ - 14 000+. Iespējams pat dārgāk.
Veicot izpētes Turcijā, tad tādu pašu procedūru piedāvā ap 5 000. Ir gan dārgāk, gan lētāk pat. Bet grūti saprast par klīniku ja nezinu par atsauksmēm. Internetā atrodamās atsauksmes var arī būt izveidotas no klīnikas puses, tāpēc gribēju painteresēties. Varbūt šeit kāda var ieteikt kādu labu klīniku.
17.07.2025 07:29 |

Reitings 544
Reģ: 03.08.2022
Latvijā regulāri pārtaisa turku zobus. Es neriskētu.
17.07.2025 08:33 |

Reitings 49
Reģ: 16.07.2024
mca1023 @ 16.07.2025 08:07
Labdien!

Labdien. Paklausieties, ko saka cilvēcīgā, profesionālā dr. Māra Valdmane par “baltajiem plastmasas” turku zobiem; par implantiem, par tehnikām, kā turki strādā. Nedēļā esot 3-5 pacienti, kuriem ir bēdu ieleja mutē pēc turku darba…
Nu nekad neriskētu… ir jau dzirdēti, kas liek Turcijā- pēc viena šablona, visiem mutes kā veco ļaužu protēzes izskatās. Nē, paldies.
17.07.2025 08:59 |

Reitings 2790
Reģ: 11.04.2023
Te jautājums, ko autore saprot ar "implantoloģiju"
Liekot īstus implantus noteikti būs uz Turciju jābraukā ntās reizes.
Turku baltie zobi nav implanti, bet kroņi, kurus daži prezentē, kā venīrus. Pie tam uzlikšanas metode brutāla, visus zobus novīlē par stumbeņiem un salīmē virsū kroņus. Protams vēlāk būs problēmas, jo zem kroņiem ir atsegts zobs.
17.07.2025 09:49 |

Reitings 3845
Reģ: 07.09.2023
Tad jau labāk uz Baltkrieviju doties. Ir paziņas kas likuši gan kroņus/ venìrus gan implantus - ir apmierināti gan ar kvalitāti gan cenu. ceļa izdevumi būs krietni mazāki neka lidojot uz Turciju.
Man kolēģe šitā sākumā pavilkàs uz kaut kādu Stambulas klīnikas piedāvājumu, sākotnēji viņai sarēķināja ap 5 tk, uz vietas izrādījās ka tomēr būs 7. Personāls ļoti prasmīgi centās pierunāt palikt , aizņemties trūkstošo summu, redz viss jau gatavs, jūs tik lielu ceļu esat mērojuši utt. Labi vien ka nepiekrita, hvz kā tas būtu beidzies
17.07.2025 11:44 |

Reitings 23
Gaby Moreno @ 17.07.2025 11:44
Tad jau labāk uz Baltkrieviju doties. Ir paziņas kas likuši gan kroņus/ venìrus gan implantus - ir apmierināti gan ar kvalitāti gan cenu. ceļa izdevumi būs krietni mazāki neka lidojot uz Turciju.
Man kolēģe šitā sākumā pavilkàs uz kaut kādu Stambulas klīnikas piedāvājumu, sākotnēji viņai sarēķināja ap 5 tk, uz vietas izrādījās ka tomēr būs 7. Personāls ļoti prasmīgi centās pierunāt palikt , aizņemties trūkstošo summu, redz viss jau gatavs, jūs tik lielu ceļu esat mērojuši utt. Labi vien ka nepiekrita, hvz kā tas būtu beidzies

Varat pateikt kurā klīnikā Baltkrievijā paziņas taisīja? Un atsauksmes labas?
17.07.2025 17:00 |

10 gadi
Reitings 4494
Reģ: 25.05.2009
mca1023 @ 17.07.2025 07:29

Cik interesējos, tad tā ir liela starpība. Mammai nepieciešams implantēt vienu žokli un LV cena bija no 9 000€ - 14 000+. Iespējams pat dārgāk.
Veicot izpētes Turcijā, tad tādu pašu procedūru piedāvā ap 5 000. Ir gan dārgāk, gan lētāk pat. Bet grūti saprast par klīniku ja nezinu par atsauksmēm. Internetā atrodamās atsauksmes var arī būt izveidotas no klīnikas puses, tāpēc gribēju painteresēties. Varbūt šeit kāda var ieteikt kādu labu klīniku.

Visa žokļa implantācija izklausās pārāk nopietna procedūra, lai izmaksātu tikai ap 5000. Kā saka too good to be true. Un domāju, ka tur nepietiks ar vienu braucienu, īpaši, ja būs jāpieaudzē arī kauls, lai kā negribētos ietaupīt uz izmaksām. Turklāt, pie tik nopietnas procedūras, man personīgi gribētos būt tuvāk ārstam, lai ja nu kas, varētu mierīgi aiziet atrādīties. Esmu likusi divus implantus blakus ar kaula pieaudzēšanu tepat Latvijā un man seja pēc kaula pieaudzēšanas izskatījās kā pēc boksa mača uz pāris dienām, turklāt pēc kaula pieaudzēšanas, nedrīkstēja 3 nedēļas lidot. Iespējams liekot tikai implantu, viss process ir vieglāks un ir dzirdēti arī Turcijas veiksmes stāsti no influenceriem (😁), bet nu es personīgi pie visa žokļa implantācijas neriskētu ar Turciju, ja vien man nebūtu iespēja tur dzīvot kādu pusgadu (periods, kas parasti jāgaida kamēr ieaug implants vai kauls) ar pieeju ārstam nepieciešamības gadījumā.
17.07.2025 20:13 |

Reitings 23
cory @ 17.07.2025 20:13

Visa žokļa implantācija izklausās pārāk nopietna procedūra, lai izmaksātu tikai ap 5000. Kā saka too good to be true. Un domāju, ka tur nepietiks ar vienu braucienu, īpaši, ja būs jāpieaudzē arī kauls, lai kā negribētos ietaupīt uz izmaksām. Turklāt, pie tik nopietnas procedūras, man personīgi gribētos būt tuvāk ārstam, lai ja nu kas, varētu mierīgi aiziet atrādīties. Esmu likusi divus implantus blakus ar kaula pieaudzēšanu tepat Latvijā un man seja pēc kaula pieaudzēšanas izskatījās kā pēc boksa mača uz pāris dienām, turklāt pēc kaula pieaudzēšanas, nedrīkstēja 3 nedēļas lidot. Iespējams liekot tikai implantu, viss process ir vieglāks un ir dzirdēti arī Turcijas veiksmes stāsti no influenceriem (?), bet nu es personīgi pie visa žokļa implantācijas neriskētu ar Turciju, ja vien man nebūtu iespēja tur dzīvot kādu pusgadu (periods, kas parasti jāgaida kamēr ieaug implants vai kauls) ar pieeju ārstam nepieciešamības gadījumā.

Ja protams būtu kabatā 20 000€, tad protams paliktu šeit un ārstētos te pat. Bet arī esmu dzirdējusi no paziņu paziņām par Turciju un neko sliktu nedzirdēju par šo. Bet diemžēl nav iespējams uzzināt kurā klīnikā tas bijis.
Protams, nopietna operācija. Bet tā tikai sākotnējā konsultācija bija attālināta. Nepieciešams būs veikt kādu izmeklējumu šeit, lai var izvērtēt nopietnāk un kokrektāt sastādīt tāmi. Bet jebkurā gadījumā šīs cenu starpības ir ļoti lielas. Noteikti, ka tas nebūs 5 000€ bet gan vairāk. Un tā pat arī šeit LV būs vairāk kā 20 000€. Diemžēm, mēs šādu finanšu nav un mēģinam rast citus risinājumus kā Turcijā nevis gaidīt kamēr vēl sliktāk viss paliks 😔😔
Kaut kā ļoti dārgi mūsu zobārsti 😔
17.07.2025 20:25 |

Reitings 1199
Reģ: 11.08.2022
Matilde23 @ 17.07.2025 08:59

Labdien. Paklausieties, ko saka cilvēcīgā, profesionālā dr. Māra Valdmane par “baltajiem plastmasas” turku zobiem; par implantiem, par tehnikām, kā turki strādā. Nedēļā esot 3-5 pacienti, kuriem ir bēdu ieleja mutē pēc turku darba…
Nu nekad neriskētu… ir jau dzirdēti, kas liek Turcijā- pēc viena šablona, visiem mutes kā veco ļaužu protēzes izskatās. Nē, paldies.
Š arī iesaku. Liek aizdomāties par turku zobiem.
17.07.2025 21:06 |

Reitings 2790
Reģ: 11.04.2023
gaidīt kamēr vēl sliktāk viss paliks

Pirmais solis savest kārtībā zobus, lai nav viss slikti un tad sapņot par turku zobiem.
Uzliekot uz "viss ir slikti" zobiem turku brīnumu nekas labs nav gaidāms.
Ja nav tik lielas summas varbūt jāskatās uz tiltiņiem vai protēzēm, cilvēki viņas izmanto visā pasaulē vēl jo projām.
18.07.2025 08:25 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits