mca1023 @ 16.07.2025 08:07Labdien!
Varbūt kāds ir bijis Turcijā un var padalīties ar pieredzi, klīnikām kur var ielikt zobu implantus par izdevīgām cenām? Izskatot LV cenas, tad šeit ir kosmos salīdzinājumā ar Turciju. Bet bail uzķerties uz kādu krāpnieku, tāpēc labprāt vēlētos uzzināt par reala cilvēka pieredzi, atsauksmēm utt. Varbūt kāds veicis visa žokļa implantoloģiju?
Liels paldies jau iepriekš ja kāda padalās :)
cory @ 16.07.2025 23:25
Kāda ir tā 'kosmosa' cenu starpība?
mca1023 @ 16.07.2025 08:07Labdien!
Varbūt kāds ir bijis Turcijā un var padalīties ar pieredzi, klīnikām kur var ielikt zobu implantus par izdevīgām cenām? Izskatot LV cenas, tad šeit ir kosmos salīdzinājumā ar Turciju. Bet bail uzķerties uz kādu krāpnieku, tāpēc labprāt vēlētos uzzināt par reala cilvēka pieredzi, atsauksmēm utt. Varbūt kāds veicis visa žokļa implantoloģiju?
Liels paldies jau iepriekš ja kāda padalās :)
Gaby Moreno @ 17.07.2025 11:44Tad jau labāk uz Baltkrieviju doties. Ir paziņas kas likuši gan kroņus/ venìrus gan implantus - ir apmierināti gan ar kvalitāti gan cenu. ceļa izdevumi būs krietni mazāki neka lidojot uz Turciju.
Man kolēģe šitā sākumā pavilkàs uz kaut kādu Stambulas klīnikas piedāvājumu, sākotnēji viņai sarēķināja ap 5 tk, uz vietas izrādījās ka tomēr būs 7. Personāls ļoti prasmīgi centās pierunāt palikt , aizņemties trūkstošo summu, redz viss jau gatavs, jūs tik lielu ceļu esat mērojuši utt. Labi vien ka nepiekrita, hvz kā tas būtu beidzies
mca1023 @ 17.07.2025 07:29
Cik interesējos, tad tā ir liela starpība. Mammai nepieciešams implantēt vienu žokli un LV cena bija no 9 000€ - 14 000+. Iespējams pat dārgāk.
Veicot izpētes Turcijā, tad tādu pašu procedūru piedāvā ap 5 000. Ir gan dārgāk, gan lētāk pat. Bet grūti saprast par klīniku ja nezinu par atsauksmēm. Internetā atrodamās atsauksmes var arī būt izveidotas no klīnikas puses, tāpēc gribēju painteresēties. Varbūt šeit kāda var ieteikt kādu labu klīniku.
cory @ 17.07.2025 20:13
Visa žokļa implantācija izklausās pārāk nopietna procedūra, lai izmaksātu tikai ap 5000. Kā saka too good to be true. Un domāju, ka tur nepietiks ar vienu braucienu, īpaši, ja būs jāpieaudzē arī kauls, lai kā negribētos ietaupīt uz izmaksām. Turklāt, pie tik nopietnas procedūras, man personīgi gribētos būt tuvāk ārstam, lai ja nu kas, varētu mierīgi aiziet atrādīties. Esmu likusi divus implantus blakus ar kaula pieaudzēšanu tepat Latvijā un man seja pēc kaula pieaudzēšanas izskatījās kā pēc boksa mača uz pāris dienām, turklāt pēc kaula pieaudzēšanas, nedrīkstēja 3 nedēļas lidot. Iespējams liekot tikai implantu, viss process ir vieglāks un ir dzirdēti arī Turcijas veiksmes stāsti no influenceriem (?), bet nu es personīgi pie visa žokļa implantācijas neriskētu ar Turciju, ja vien man nebūtu iespēja tur dzīvot kādu pusgadu (periods, kas parasti jāgaida kamēr ieaug implants vai kauls) ar pieeju ārstam nepieciešamības gadījumā.
Š arī iesaku. Liek aizdomāties par turku zobiem.Matilde23 @ 17.07.2025 08:59
Labdien. Paklausieties, ko saka cilvēcīgā, profesionālā dr. Māra Valdmane par “baltajiem plastmasas” turku zobiem; par implantiem, par tehnikām, kā turki strādā. Nedēļā esot 3-5 pacienti, kuriem ir bēdu ieleja mutē pēc turku darba…
Nu nekad neriskētu… ir jau dzirdēti, kas liek Turcijā- pēc viena šablona, visiem mutes kā veco ļaužu protēzes izskatās. Nē, paldies.
gaidīt kamēr vēl sliktāk viss paliks