Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sporta pulksteņi

Reitings 877
Reģ: 18.08.2022
Sveikas,
vēlos iegādāties sporta pulksteni, bet pašlaik esmu apjukusi no lielā piedāvājuma. Skatos Garmin virzienā, bet arī tur tik liela izvēle, ka labprāt uzklausītu kādu pieredzes komentāru, kas ir labs un kas ne visai.
Kādus Jūs lietojiet, ja pamatā vēlaties ievākt datus tieši sporta aktivitāšu laikā?
Paskatījos arī vecās tēmas, bet, diemžēl, tehnoloģija tik ātri attīstās, ka īsti jēga no tā maza.
Priecāšos par katru komentāru.
10.07.2025 17:52 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6684
Reģ: 13.11.2016
Neesmu diža eksperte. Ir bijis Garmin, ilgu laiku, bija uzticams.
Vispār pulsu pamanāmi precīzāk mēra pulksteņi ar krūšu jostiņu, tā ir mana un citu meiteņu pieredze.
10.07.2025 18:02 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6684
Reģ: 13.11.2016
Ja reiz apjukums, es tādā situācijā dotos uz kādu specializētu veikalu, piemēram, pulsometrs.lv un izrunātos ar pārdevēju. Parasti tieši tādos specializētos veikalos ir kompetentākie pārdevēji un tādi palīdzēs saprast, kas ir piemērotākais tieši tavām vajadzībām.
Tad, protams, izvēlēto pulksteni vērts iegūglēt kopā ar vārdu "cena", lai saprastu, kur izdevīgāk nopirkt.
10.07.2025 18:09 |

Patīk
Reitings 57811
Reģ: 12.10.2022
Ja vēlies sporta pulksteni, kas ir vērsts uz aktivitātēm, miega mērīšanu, stresu, visu par un ap veselību, iesaku Garmin Venu3. Ilgi turēs arī baterija.
Ja vēlies telefonu pulkstenī, bet arī fiziskās aktivitātes (ne tik detalizēti), tad var Apple Watch 8 Cellular. Jaunāko nav jēga pirkt, arī daži izlaidumi agrāki ir labi. Baterija gan būs biežāk jālādē un paziņojumi bieži vien traucē, ja neatslēdz.
10.07.2025 18:53 |

Reitings 877
Reģ: 18.08.2022
Super, paldies par ieteikumiem, noteikti izmēģināšu doties uz norādīto vietu :)
10.07.2025 22:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits