aaaa nezināju! Liels paldies!Krišjānis Kariņš @ 27.06.2025 09:10Zobus taisno pirms implantiem, nevis pēc. Jo implantu nepārbīdīs.
Ok, ir kaut kādi gadījumi (kad implants tāpat ir pareizā pozīcijā un nekam netraucē), kad var, bet ja tiešām gribi taisnot zobus, tad pirms implanta aizej uz konsultāciju.
Krišjānis Kariņš @ 27.06.2025 09:10Zobus taisno pirms implantiem, nevis pēc. Jo implantu nepārbīdīs.
Ok, ir kaut kādi gadījumi (kad implants tāpat ir pareizā pozīcijā un nekam netraucē), kad var, bet ja tiešām gribi taisnot zobus, tad pirms implanta aizej uz konsultāciju.
Nu, man it kā vizuāli viss ir ''ok'', bet tur tā lieta, ka nobīdes un izmaiņas, piemēram palate liekas šaurāka un vietām ir šķībāki palikuši. Un tieši no tā, ka ir tas viens beigtais dzeroklis, kurš jārauj ārā.. jo gadiem neēdu uz tās puses, kas veicina asimetriju utt. Tāpēc tur tā ļoti saistīts viss tas.RoyalBlue @ 27.06.2025 18:49
Tieši tā, jāsāk ar konsultāciju. Kā arī, ir svarīgi, kurā tieši pozīcijā būs/ir implants- es šomēnes pabeidzu “taisnošanas kursu” ar Invisalign kapēm- man nelielas nobīdes bija 6 priekšējiem zobiem, ortodonts pirms uzlikšanas tieši nokomentēja, ka dzerokļi nekādi netiks ietekmēti/ bīdīti, jo to izvietojumu un arī sakodiens jau sākotnēji ir “kā vajag”.