Minelūše @ 25.06.2025 18:59Man jau šķiet, ka neoficiālu darbu pārsvarā izvēlas tie, kuriem ir konkrēts iemesls izvairīties no oficiāliem ienākumiem - alimenti meklē vai kādas kredītiestādes. Es noteikti negribētu būt kopā ar cilvēku, kuram patīk čakarēt valsti vai bēgt no atbildības par sevis sastrādāto.
Minelūše @ 25.06.2025 18:59Man jau šķiet, ka neoficiālu darbu pārsvarā izvēlas tie, kuriem ir konkrēts iemesls izvairīties no oficiāliem ienākumiem - alimenti meklē vai kādas kredītiestādes. Es noteikti negribētu būt kopā ar cilvēku, kuram patīk čakarēt valsti vai bēgt no atbildības par sevis sastrādāto.
*Dārta @ 25.06.2025 19:09
Nu nav, ka ir kāds iemesls. Man ir paziņas, kas arī šādi saņemt..man gan tas nepatīk, jo no viņiem bieži dzirdam, ka redz viņi var atļauties iegādāties zemes gabalu vai dārgu mašīnu bez kredītiem...nu jā...jo Jūs nemaksājat nodokļus, doh! ?♀️?♀️ tā jau cilvēki iekraj nebaltām dienām, bet nu tā nenormālā blatošana.. es nevarētu ar tādu mugļītāju būt kopā
patroneses @ 25.06.2025 20:27Ilgtermiņā nekad nav drošības.
Oficiāls darbs arī var beigties un tad kādus 3 mēnešus kaut kāds pabalstiņš, kas neko daudz nemaina. Ja šajā darbā iekrātas 6 mēnešalgas - tad oficiālo darbu tas jau atsver.
Bez tam, var būt zaudēs neoficiālo darbu un sāks strādāt oficiāli.
Svarīgi nevis oficiāli vai ne, bet ko māk darīt un cik labi. Tas arī dod drošību.
queen2820 @ 26.06.2025 06:42
Nu šajā gadījumā neredzu nekādu jēgu strādāt neofficiāli,jo tā alga nemaz nav tik liela viņam, lai būtu vērts nemaksāt nodokļus un iekrājumi netiek nekādi veidoti .
patroneses @ 26.06.2025 10:10
Iespējams tev vienkārši nedod visu informāciju. Var būt pat melo. Var būt viņam ir oficiāls darbs. Bet vienkārši besī sieviešu jautajumi ap ienākumu līmeni attiecību sākumā. Tāpēc pūš pīlītes lai atfiltrētu.
*Dārta @ 25.06.2025 19:09
Nu nav, ka ir kāds iemesls. Man ir paziņas, kas arī šādi saņemt..man gan tas nepatīk, jo no viņiem bieži dzirdam, ka redz viņi var atļauties iegādāties zemes gabalu vai dārgu mašīnu bez kredītiem...nu jā...jo Jūs nemaksājat nodokļus, doh! ?♀️?♀️ tā jau cilvēki iekraj nebaltām dienām, bet nu tā nenormālā blatošana.. es nevarētu ar tādu mugļītāju būt kopā
Reiboņa @ 27.06.2025 08:32Manuprāt, valsts tāpat nepiedāvā nekādu drošību. Pastāvīgi maina spēles noteikumus un nesamazina nodokļu slogu strādājošiem, līdz tādam līmenim kāds tas ir starptautiski max 40%.
LV tomēr ir vismaz 60% +pvn.
Un, pēc būtības, ja strādā abi, tad partnera līdzekļi nav īsti Tava darīšana. Vai tad dēļ naudas tiecies ar vīrieti?
queen2820 @ 27.06.2025 11:31
Nē ,man nav vienalga ,jo ir pieredze ar tādu ,kas skaisti sēdēja man uz kakla un tērēja naudu sev , kamēr es maksaju par visu . Kā var nebūt mana darīšana ,ja plānoju ar šo cilvēku dzīvot kopā ? Neesam jau 15gadigi ,kuri dzīvo pie vecākiem un nauda nav problēma,jo rēķini un pārtika nav jāpērk .
patroneses @ 27.06.2025 11:34
Bet loģiski ka vīrietis savu naudu tērē sev. Tu savējo tērē sev un nekādu sēdēšanu uz kakla nebūs.
Gadu skaitam šeit nav nozīmes.
patroneses @ 27.06.2025 11:34
Bet loģiski ka vīrietis savu naudu tērē sev. Tu savējo tērē sev un nekādu sēdēšanu uz kakla nebūs.
Gadu skaitam šeit nav nozīmes.
queen2820 @ 27.06.2025 11:46
Un kā tad paliek ar kopīgiem maksājumiem ? Jā katrs tērē naudu sev . Interesanta jums domāšana .