Ir pienācis tas gads, kurā nav pilnīgi neko ko darīt svētkos. Visi draugi pa pārīšiem, nesvin lielā kompānijā. Negribu sēdēt mājās, bet negribu arī iet kaut kur viena. Nemeklēju šeit kompāniju, bet jautāju pieredzes stāstus -kā ir aiziet vienai uz kādu zaļumballi? Redzēju, ka Mežaparkā būs
Uzzināt kā ir aiziet vienkārši. Piemēram Dzegužkalns. Vienkārši iet pa ielu - ierauga baru cilvēku - pieiet pie skatuves un paskatās kas tur notiek. Pēc tam pieiet pie ugunskura - paskatās un pasildās. Pačurāt mobilajās tualetēs es neriskēju. Bet tumsā var kaut kur klusi nolīst un to padarīt. Tad tur pastaigā, konstatē ka garlaicīgi vai nāk miegs vai auksti, vai līst, vai kož odi ... un iet mājās. Mājās forši. Vēl Dzegužkalnā var uzlīst uz skatuves un kopā ar baru pamēģināt kaut kā iesaistīties kopējā kustībā ko sauc par deju. Tā tas notiek. Nekāda kompānija nav nepieciešama.
law7 pie radiem varu svinēt, bet negribu, kaitina, ka nāk uzbāzties ar attiecību jautājumiem :) draugu nav man daudz, tie visi pa pārīšiem un liela svinēšana nebūs:)
law7 pie radiem varu svinēt, bet negribu, kaitina, ka nāk uzbāzties ar attiecību jautājumiem :) draugu nav man daudz, tie visi pa pārīšiem un liela svinēšana nebūs:)