EIROVĪZIJA ŠOVAKAR - PROGNOZES

Reitings 150
Reģ: 28.09.2023
Sveikas!
Vai baudāt šī vakara šovu no Bāzeles?
Kā domājat, kurš uzvarēs?
Man patīk zviedru priekšnesums, igauņi un Tautumeitas.
Es domāju, ka šogad mums ir reāla cerība paņemt Eirovīziju. Dziesmai viss ir.
Tāpēc mana objektīvā prognoze - TAUTUMEITAS!
Jūsu viedoklis?
17.05.2025 22:30 |

Reitings 7
Reģ: 22.06.2024
Par Tautumeitām man ir godīgi lepnums. Izcils priekšnesums un horeogrāfija. Muzikāli visoriģinālakais, kas bija šogad. Redditā by the way ļoti fanojā par viņām, bija liels treds ar 8k laiku. Ir tomēr cilvēki, kuri kaut ko sajēdz mūzikā. Patika arī itāļu, ukraiņu un lietuviešu priekšnesumi.
Viss pārējais - vāji, kā jau vienmēr. Basic bitches vienmēr balsos par foršiem skatuves efektiem, bļaušanu (Austrija) un klauņu izdarībām (Igaunija), bet ne par īstu mākslu (Latvija).
Pareizi meitenes pateica priekšnesuma beigās - "We are different, join us!". Būs jau tie, kuri sapratīs.
21.05.2025 00:44 |

Reitings 962
Reģ: 13.06.2024
Basic bitches vienmēr balsos par foršiem skatuves efektiem, bļaušanu (Austrija) un klauņu izdarībām (Igaunija), bet ne par īstu mākslu (Latvija).

Nu, kas vienam ir māksla, otram nav. Kas vienam ir izcils kontrtenora izpildījums, citam ir bļaušana. Māksla kā tāda ir ļoti subjektīvs jēdziens. Līdz ar to man šķiet dīvaini tos, kuru gaume atšķiras, saukt par "basic bitches." Tāds ļoti egoistisks skatījums uz lietām, uzskatot, ka esi pārākais mākslas pazinējs, bet visi tie, kuru gaume atšķiras, neko nesaprot no lielās mākslas.
21.05.2025 11:55 |

Patīk
Reitings 3498
Reģ: 03.11.2023
ronnie @ 21.05.2025 11:55

Nu, kas vienam ir māksla, otram nav. Kas vienam ir izcils kontrtenora izpildījums, citam ir bļaušana. Māksla kā tāda ir ļoti subjektīvs jēdziens. Līdz ar to man šķiet dīvaini tos, kuru gaume atšķiras, saukt par "basic bitches." Tāds ļoti egoistisks skatījums uz lietām, uzskatot, ka esi pārākais mākslas pazinējs, bet visi tie, kuru gaume atšķiras, neko nesaprot no lielās mākslas.

Itkā, teorijā, piekrītu, bet nevar noliegt, ka dažiem cilvēkiem izpratne ar augstu muzikālo mākslu ir smuka dziesma no Bermudu Divstūra :D
21.05.2025 14:19 |

Reitings 962
Reģ: 13.06.2024
Džinga @ 21.05.2025 14:19

Itkā, teorijā, piekrītu, bet nevar noliegt, ka dažiem cilvēkiem izpratne ar augstu muzikālo mākslu ir smuka dziesma no Bermudu Divstūra :D

Jā, tas tiesa. Ir arī tādi brīnumi dzirdēti, kad cilvēki par augstākajiem mūzikas šedevriem nosauc tādus skaņdarbus, kādus es personīgi neklausītos pat tad, ja man kāds par to samaksātu. 😄
21.05.2025 15:34 |

Reitings 465
Reģ: 28.01.2025
Māksla ir jebkas, kur cilvēki kaut ko jēdzīgi māk.
21.05.2025 23:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits