law7 @ 25.04.2025 12:42Savulaik pirkām vienu pacietu, ar domu, lai būtu gana ciets, jo nepatīk gulēt uz mīkstiem matračiem. Bija labs.
P.s. Tas bija Dormeo.
Džinga @ 25.04.2025 12:44
Paldies! Jā, man ar veikalā patika tā cietība. Citur liekas, ka iegrimsti švammē.
Kā bija ar ilgmūžību, nolietojumu?
maire @ 25.04.2025 15:24Dormeo, tāpat kā citiem matračiem ir ļoti daudz veidu un pildījumu. Man ir Dormeo, bet pirkts vēl pirms 20 gadiem, kad tās uzlīmes varēja krāt un dabūt labumus Maximā. Joprojām kalpo labi, apvalciņu tikai jāmazgā periodiski. Sastāvu grūti pat pateikt, es teiktu, ka blīvs sintepons, nav mīksts un nav nogulējies.
Tagad, kad pirku bērnam matraci, konstatēju, ka 90% matraču ir parasts sintepons, pie tam vēl mīksts, 7-max 10cm. Rezultātā dabūju pirkt 2, jo ar 1 bija jūtamas redeles. :/
Bet tos fitnesa paklāja gumijotos neizprotu, man liekas gulēt uz tādiem ir mega neveselīgi, lai arī tie nezin kāpēc maksā stipri vairāk.
itkā mēģinātu ievilkt sektā.
akul12 @ 25.04.2025 16:44
Esi jau ievilkta ?
Aiz loga 2025. gads nekāda pointa pirkt ? Pirms 20. gadiem, tad gan tas bija statuss... kaut tikai lētākais viņu virsmatracis vecam padomju dīvānam, bet statuss uzreiz x10.
Džinga @ 25.04.2025 16:47
Kāds statuss, neviens ciemiņš neredzēs mana matrača birku :D Un galīgi nav arī ekskluzīvā cenu kategorijā, reāli Jyskā maksā tāpat, bet tur neviens nelikās normāli ērts, parasta švamme vai atsperes.
Kurus matračus ir "points" pirkt, tādā gadījumā? Cenu kategorija 1000 + man neinteresē.