Random domas.

Reitings 16
Reģ: 02.02.2025
Būs te cepiens tagad. 😀 Es (un ne tikai es) Esmu novērojis vienu lietu. Tas jau vairs nav noslēpums ka Latvijā ir sieviešu deficīts. Jau ziņu portālos par to bij rakstīts, ka dzimstība kritiska, demogrāfija iet uz leju utt. Pēdējo pāris gadu laikā no Latvijas ir vēl izbraukušas 88 tūkstoši sievietes. Vietā ir sabraukuši pāris tūkstoši "kūpinātie" (indieši pakistānieši) tas nozīmē ka vecuma grupā 18-45 jau bija vīrieši vairāk nekā sievietes, tad tagad statistiski ir vēl vairāk vīriešu uz to mazo sieviešu skaitu. BET. Ieejot tādos saitos kā Badoo, Tinder, viņi ir pilni ar brīvām un netik brīvām sievietēm.
Nopietns jautājums mani ir ieinteresējis. Ja mums Latvijā uz vienu sievieti ir vismaz 7 vīrieši (rupji ņemot) tad jau visām sen jau vajadzēja būt aizņemtām, noprecētām un iepazīšanās saitiem tukšiem. Jautājums - kas jums nepatīk? Kas jums sievietēm pietrūkst, kad daža laba pat pāris gadus sēž internetā un nevar atrast vīrieti, valstī kur tie ir pilns un vēl pāri paliek?
19.04.2025 21:31 |

Reitings 387
Reģ: 28.01.2025
Krišjānis Kariņš @ 23.04.2025 13:06

Varianti ir dažādi, bet pieņēmu izplatītāko, tā kā šādi komentāri standartā nāk no vīriešiem.

Ja komentāri nāk standartā - tad jau būs objektīvi.
Ja cilvēks tinderī meklē ko smuku un bagātu - nenozīmē ka reālā dzīvē paies garām foršam raksturam. Tinderis priekš tam arī domāts. Tā ka tiem, kam nav smukuma un naudas - tur vienkārši nav jēgas ganīties. Tikai lai papriecātos ka arī smukajiem neiet ar to štelli ka jāreģistrējas tinderī.
23.04.2025 16:10 |

Reitings 2189
Reģ: 28.04.2019
smieklīgi vai skumji, bet tie vīrieši (latvieši) ar kuriem samačoju 10 gadus atpakaļ vēl joprojām 2025. gadā ir vieni paši un vecums iet pāri 32+. lielākā daļa tinder man tur pazīstamas sejas, tātad red flag. es to nesaprotu kā var pa 10 gadiem būt 'vientuļš'. jaunība ir tieši tas laiks, kad ir jābūt kādām ilgtermiņa attiecībām, nevis tad kad viņiem vecums iet pāri 40, jau veci, ne ar tik skaistu ķermeni, līdz ar to sievietes, kas sevi ļoti kopj, uz tādiem paveciem ar sliktu metabolismu, izkritušiem matiem un slinkiem vairs nesportisku figūru vīriešiem vairs neskatīsies
23.04.2025 19:16 |

Reitings 2176
Reģ: 31.01.2023
queen2820 @ 23.04.2025 05:20
Man uzreiz rodas jautājums - kāpēc ir tāds uzskats,ka obligāti ir jābūt attiecībās ? Ja pāris gadus padzīvo viena ,bez otras puses ,tas nozīmē ka tev kautkas nav kārtībā ? Manuprāt sievietes ir palikušas vairāk sevis cienošas un protams ka neņems kuru katru sev par draugu,vīru .
Nav jābūt attiecībās, bet dažiem gribās sexu. Un ja negribās one night stand, nu tad kaut kā pats par sevi notiek, ka nonāk līdz attiecībàm.
23.04.2025 19:20 |

Reitings 2189
Reģ: 28.04.2019
sla @ 23.04.2025 19:16
smieklīgi vai skumji, bet tie vīrieši (latvieši) ar kuriem samačoju 10 gadus atpakaļ vēl joprojām 2025. gadā ir vieni paši un vecums iet pāri 32+. lielākā daļa tinder man tur pazīstamas sejas, tātad red flag. es to nesaprotu kā var pa 10 gadiem būt 'vientuļš'. jaunība ir tieši tas laiks, kad ir jābūt kādām ilgtermiņa attiecībām, nevis tad kad viņiem vecums iet pāri 40, jau veci, ne ar tik skaistu ķermeni, līdz ar to sievietes, kas sevi ļoti kopj, uz tādiem paveciem ar sliktu metabolismu, izkritušiem matiem un slinkiem vairs nesportisku figūru vīriešiem vairs neskatīsies

starpcitu, puse no tiem, kuri vēl līdz šim brīdim sēž tinderī jau vairs nav tik pievilcīgi. uzņēmuši liekos kg, izskatās vairs ne tik jauni, kaut arī 30 ar kaut ko. un neko nopietnu arī nemeklē. vissmieklīgākais, ka viņi grib 'settle down' jeb naivu, jaunu mājsaimnieci, kas viņus apkalpos, tad kad viņiem vecums būs 40-50. vot tad, tajā vecumā viņi visi grib laulību, lai piesietu jaunu sievieti pie sevis
23.04.2025 19:21 |

Reitings 3395
Reģ: 11.04.2023
Ja tinder mēbelēm vējš svilpotu, tad sen tur nebūtu, kāda uzķeras un par 10+ gadiem tinderī uztrennēts skils sakarināt makaronus.
23.04.2025 19:42 |

Reitings 387
sla @ 23.04.2025 19:21

starpcitu, puse no tiem, kuri vēl līdz šim brīdim sēž tinderī jau vairs nav tik pievilcīgi. uzņēmuši liekos kg, izskatās vairs ne tik jauni, kaut arī 30 ar kaut ko. un neko nopietnu arī nemeklē. vissmieklīgākais, ka viņi grib 'settle down' jeb naivu, jaunu mājsaimnieci, kas viņus apkalpos, tad kad viņiem vecums būs 40-50. vot tad, tajā vecumā viņi visi grib laulību, lai piesietu jaunu sievieti pie sevis

Sēdēšana neko nemaksā tāpēc sēž. Nevar sievieti piesiet ar laulību. Naivu jaunu mājsaimnieci gribas jebkurā vecumā. Un kaut ko nopietnu meklēt... Tur jābūt ka pašas zvaigznes saskrienas, amori sašauj bultas.
23.04.2025 19:50 |

Reitings 7
Reģ: 22.06.2024
Intereses pēc izveidoju Tinderī viltus AI profilu 35 gadīgai sievietei. Gribējās saprast, ar ko man būs jākonkurē, kad izveidošu tur īstu profilu. Laiki krīt bez apstājas – dienas laikā sakrājās pāri simtam. Laiko turki, arābi, džekiņi no visām pasaules malām, arī mūsu pašu balēliņi. Sajūta, ka viņi pat profilu īsti neskatās.
Kas mani pārsteidz – arī tīri normāli izskatīgi mūsejie puiši, 20–25 gadus veci, laiko 35 gadīgu sievieti. Pēc izskata paši vēl kā vakardienas skolēni. Tas gan nav normāli.
23.04.2025 22:55 |

Reitings 387
Skrūvgriezis @ 23.04.2025 22:55
Intereses pēc izveidoju Tinderī viltus AI profilu 35 gadīgai sievietei. Gribējās saprast, ar ko man būs jākonkurē, kad izveidošu tur īstu profilu. Laiki krīt bez apstājas – dienas laikā sakrājās pāri simtam. Laiko turki, arābi, džekiņi no visām pasaules malām, arī mūsu pašu balēliņi. Sajūta, ka viņi pat profilu īsti neskatās.
Kas mani pārsteidz – arī tīri normāli izskatīgi mūsejie puiši, 20–25 gadus veci, laiko 35 gadīgu sievieti. Pēc izskata paši vēl kā vakardienas skolēni. Tas gan nav normāli.

Vienkārši patika bilde. Tāpēc salika like. Nekas īpašs. Ne jau nu precēties gribēja vai seksot.
24.04.2025 08:43 |

Reitings 3395
arī tīri normāli izskatīgi mūsejie puiši, 20–25 gadus veci, laiko 35 gadīgu sievieti.

Saklausījušies, ka vecas tantes dikti prasmīgas skolotājas...
Bet realitātē tieši vienaudzes 20 gadīgās seksā ir vistrakākās un pēc 30... sievietēm sāk tikšķēt bioloģiskais pulkstenis, aktīvi meklē vīru, nevis eksperimentus.
24.04.2025 08:55 |

Reitings 4
Reģ: 25.04.2025
Haha. Kaut kādi boomeri šajā portālā sēž un sievietes menopauzes vecumā? xD
lol, OP laikam ir 30 gadīgs virgins bez darba un sūdzas par dzīvi xd. Man pašam tikai 20 un jau esmu paspējis būt 3 attiecības un darbu atradis . Zini, cik daudz meitenes Rīga tūsē, kuras ir brīvas, tikai atliek pieiet un parunāt un gatavs, tālāk tikai atliek domāt kur vest, lol. Nevajag vienkārši būt autistam. Ja, nesanāk vai tiešām daunis un neglīts esi. vienmēr variants paņemt eskortu man 4oms zaudēja virgina statusu no eskorta, nu viņš paņēma arī pa 300 eur. OP, iesaku Tev arī.
P. S Indusi un pakīji grabsta meitenes klubos, kad dejo un viņi tik autistiki uzvedās ap meitenēm, ka pašam meitenēm paliek ickk sajūta xd. Iesaku pavērot, tā var izsmieties. Jums boomeriem vajadzētu pataustīt zāli un izlīst no pansionāta ārā.
25.04.2025 15:30 |

Reitings 887
Reģ: 13.06.2024
Diabolus @ 22.04.2025 23:14

Vai rasisms un visas pārējās fobijas ir specifiski latviešiem raksturīgas, kaut kāda nacionālā īpatnība? Parasti jaunas meitenes no viensētas idealizē ārzemniekus, bet es tā nopratu, ka tu taču esi šur tur pabijusi.

Nē, noteikti ne. Rasisms un viss pārējais sastopams jebkur, to es pat necenšos noliegt. Savā komentārā minēju tikai to, ka pašai nācies saskarties ar latviešu vīriešiem, kuri bijuši rasistiski, homofobiski noskaņoti. Vīrieši, ar kuriem esmu satikusies savā mītnes valstī, pa lielam ir auguši multikulturālā vidē, kopā mācījušies un strādājuši ar dažādu tautību, rasu, orientāciju pārstāvjiem, līdz ar to ir daudz liberālāki un atvērtāk domājoši, nekā latviešu vīrieši ar kuriem esmu tikusies un kuriem nekad dzīvē nav bijusi nekāda saskarsme ar citas ādas krāsas vai orientācijas cilvēkiem. Līdz ar to domāju, ka ļoti daudz kas ir atkarīgs no vides, kādā cilvēks uzaug. Diemžēl ne reizi vien ir Latvijā nācies iedraudzēties ar it kā foršiem cilvēkiem ar kuriem ir kopīgas intereses un viss pārējais, bet tad pienāk brīdis, kad Eirovīzijā uzvar Šveice un pamani, ka tie paši cilvēki Facebook sāk postot komentārus par "pediņiem". Nav forši. Ārzemnieki, vismaz tie ar kuriem man bijusi darīšana, šajā ziņā bijuši atvērtāk domājoši un mazāk stereotipiski. Bet, kā jau minēju, tā ir tikai mana pieredze.
25.04.2025 22:23 |

Reitings 3395
ronnie @ 25.04.2025 22:23

Nē, noteikti ne. Rasisms un viss pārējais sastopams jebkur, to es pat necenšos noliegt. Savā komentārā minēju tikai to, ka pašai nācies saskarties ar latviešu vīriešiem, kuri bijuši rasistiski, homofobiski noskaņoti. Vīrieši, ar kuriem esmu satikusies savā mītnes valstī, pa lielam ir auguši multikulturālā vidē, kopā mācījušies un strādājuši ar dažādu tautību, rasu, orientāciju pārstāvjiem, līdz ar to ir daudz liberālāki un atvērtāk domājoši, nekā latviešu vīrieši ar kuriem esmu tikusies un kuriem nekad dzīvē nav bijusi nekāda saskarsme ar citas ādas krāsas vai orientācijas cilvēkiem. Līdz ar to domāju, ka ļoti daudz kas ir atkarīgs no vides, kādā cilvēks uzaug. Diemžēl ne reizi vien ir Latvijā nācies iedraudzēties ar it kā foršiem cilvēkiem ar kuriem ir kopīgas intereses un viss pārējais, bet tad pienāk brīdis, kad Eirovīzijā uzvar Šveice un pamani, ka tie paši cilvēki Facebook sāk postot komentārus par "pediņiem". Nav forši. Ārzemnieki, vismaz tie ar kuriem man bijusi darīšana, šajā ziņā bijuši atvērtāk domājoši un mazāk stereotipiski. Bet, kā jau minēju, tā ir tikai mana pieredze.

Dīvaina fanošana par orientācijām, multikulturālismu 😁
Daudzu valstu multikulturālisms ir sekas sāpīgiem vēstures notikumiem (kolonizācija, vergturība u.c),
Tapat daļa rietumu valstīs netradicionālas orientācijas tikai nesen kļuvušas politkorekta lieta un nemaz nezini ko tevis satiktie cilvēki īstenībā domā.
26.04.2025 08:59 |

Reitings 38
Reģ: 14.11.2023
Ja godīgi, tad daudzi vīrieši iepazīšanās portālos attiecības uztver kā regulāru seksu un savu fantāziju piepildīšanu. Tur bieži vien no tām attiecībām nekā nav, un sievietei vienkārši mājās ir bērns, kura vajadzības jāapmierina. Mūsdienas vīrieši par nemāk tā īsti uzturēt sarunu. Godīgi sakot labāk vienai un reizi pa reizei seksu, kad pašai gribas, nevis attiecības ar bērnu.
26.04.2025 09:24 |

Reitings 3395
Nevajag satikties ar simpiem un resņiem, tad regulārs sekss neliksies pretīgs 😁
26.04.2025 10:18 |

Reitings 387
Jocīgi ka citādi iecietīgs cilvēks ir tik neiecietīgs pret rasistiem un homofobiem. Ir taču dažādība un iekļaušana. Visiem ir tiesības izteikt viedokli un kopt savu identitāti.
26.04.2025 20:26 |

Reitings 887
Reģ: 13.06.2024
patroneses @ 26.04.2025 20:26
Jocīgi ka citādi iecietīgs cilvēks ir tik neiecietīgs pret rasistiem un homofobiem. Ir taču dažādība un iekļaušana. Visiem ir tiesības izteikt viedokli un kopt savu identitāti.

Kā pateikt, ka esi idiots, nepasakot, ka esi idiots...
27.04.2025 00:37 |

Reitings 3395
ronnie @ 27.04.2025 00:37

Viņam taisnība, tava nepatika pret konkrētu grupu ir tādi pati, kā šo cilvēku nepatika.
27.04.2025 06:59 |

Reitings 16
Reģ: 02.02.2025
Nlgeers @ 25.04.2025 15:30
lol, OP laikam ir 30 gadīgs virgins bez darba un sūdzas par dzīvi xd. Man pašam tikai 20 un jau esmu paspējis būt 3 attiecības un darbu atradis . Zini, cik daudz meitenes Rīga tūsē, kuras ir brīvas, tikai atliek pieiet un parunāt un gatavs, tālāk tikai atliek domāt kur vest, lol. Nevajag vienkārši būt autistam. Ja, nesanāk vai tiešām daunis un neglīts esi. vienmēr variants paņemt eskortu man 4oms zaudēja virgina statusu no eskorta, nu viņš paņēma arī pa 300 eur. OP, iesaku Tev arī.
P. S Indusi un pakīji grabsta meitenes klubos, kad dejo un viņi tik autistiki uzvedās ap meitenēm, ka pašam meitenēm paliek ickk sajūta xd. Iesaku pavērot, tā var izsmieties. Jums boomeriem vajadzētu pataustīt zāli un izlīst no pansionāta ārā.
Sauc sevi par nigēru, un neraksta tīrā latviešu valodā. Jām, Latvijas nākotne. Un tev liekās 3 attiecības kautkāds sasniegums? Kamēr meklējies kā dzīvnieks, būtu labāk laiku veltījis, lai kautko iemācītos, gūtu dzīvē noderīgu pieredzi.
27.04.2025 11:30 |

Reitings 387
ronnie @ 27.04.2025 00:37

Labāk pasaki kāpēc tev nepatīk rasisti un homofobi? Rasisti un homofobi ir mūsu cilvēces episkā vēsture, kamēr LGBT vēl nav pierādījusi savu lietderību. Nu kāpēc? Nu noburkšķ kaut ko zem deguna... Bet tu to skaļi replicē.
27.04.2025 11:33 |

Reitings 1422
Reģ: 15.07.2023
Nlgeers @ 25.04.2025 15:30

Cik Tev augums? Intereses pēc.
28.04.2025 00:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits