Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Atradums

Reitings 4
Reģ: 15.04.2025
Sveikas lietotājas. Esmu laulībā, gaidam meitenīti, rit septītais grūtniecības mēnesis. Protams, tas nesis līdzi zināmus izaicinājumus, bet kopumā viss ir kārtībā. Arī savstarpējās attiecībās viss rit kā līdz šim, ikdiena kā jau parasti. Plānojam visādus labiekārtošanas darbiņus līdz bērna ienākšanai, drēbītes, gultiņu utt. Kā jau pienākas pie pirmdzimtā. Šorīt iegāju datora pārlūka vēsturē, jo meklēju linku uz filmu, kuru skatijāmies vakar, lai varu nosūtīt brālim, kuram rekomendēju šo filmu. Meklējot uzdūros viņa google meklējumam "does women get ugly when pregnant when expects girl" kā arī " does woman gets fat in pregnancy". To viņš ir meklējis vakar vakarā pēc tam, kad bijām jau noskatījušies filmu, devušies gulēt un jā, bija arī intimitāte filmas vidū. Pa cik šis izraisija interesi, tad patinu tālāk un sapratu,viņa telefons ir sasaistīs ar datora google vēsturi un viņš kādu mēnesi atpakaļ meklējis "does woman looks older when pregnant", "does woman gets fat after pregnancy". Jā, jāatzīst ka svars ir audzis ciskās, to pati esmu pamanījusi, to arī viņam teicu. Nekas ļoti daudz. Bet mani samulsināja tieši šī rīta atklājums. Sajutos kā neglītene, pretīga. Grūtniecība nesusi izmaiņas augumā, sejā. Kā jau pie grūniecības. Par neglītu nekad nav saucis, sekss mums ir, tiesa gan retāk jo vienkārši ar tādu vēderu pašai grūti un nav tā kaisle, ja var tikai pāris pozīcijās, bet šis atklājums lika ieplest acis un sajusties slikti. Ikdienā cilvēks kā parasti, nekādu izmaiņu. Tikai tagad liekas, ka redz mani kā neglītu sievieti. Nezinu ko gribu dzirdēt no jums, varbūt vienkārši parunāt.
15.04.2025 13:31 |

Reitings 16
Reģ: 06.03.2025
Nevajag visu projecēt uz sevi. Izrādās, ka arī vīrieši ir klaču bābas un ar draugiem vai darbā aprunā sievu/ kolēģu/ paziņu grūtniecības. Iespējams, kāds vienkārši ieminējies, ka sievietes paliek neglītas, kad gaida meitenītes un tavs vīrs gribēja pārliecināties google, ka tā tiešām ir. Bet tas noteikti nenozīmē, ka viņš tevi uzskata par neglītu vai resnu.
15.04.2025 14:09 |

Patīk
Reitings 2905
Reģ: 03.11.2023
Es neredzu problēmu atklāti pateikt, ka tu to nejauši ieraudzīji un visu izrunāt.
15.04.2025 15:20 |

Reitings 67
Reģ: 02.07.2023
Šeit akmens vīrieša dārziņā - ja ir šāda veida bažas, tad tās jau savlaicīgi vajag izgūglēt, nevis sagaidīt 7. grūtniecības mēnesi un tad pēkšņi attapties, ka tas ietekmē sievietes ķermeni. 😁 Un pēcdzemdību un zīdīšanas periods arī nav nekāda medusmaize. Labākais scenārijs - atklāti izrunāt ar vīrieti, ka gaidāmas pārmaiņas, arī sekss pēc dzemdībām var neatsākties tik ātri kā gribētos/plānots. Bet, nu, grūtnieci par neglītu nosaukt... Tur nekādu dziļo empātiju es negaidītu.
15.04.2025 21:22 |

Reitings 14
Reģ: 03.02.2025
Neko šausmīgu nesaskatu. Visticamāk, apkārtējie runā par to, ka meitenes gaidot sievietes paliek neglītākas un cik nav dzirdēti mīti, ka pēc bērna iznēsāšanas sabojāsies figūra. Ir sievietes, kuras tiešām palikušas apaļīgas. Piemēram, draudzenes vīrs meklēja vai drīkst nodarboties ar seksu gr laikā, jo viņam bijis bail, un, vai pēc dzemdībām vagīna nebūs kā 3l burkas caurums. Tie ir vīrieši, labāk lai pastudē, nekā saklausās visādas dumības un visam tic.
16.04.2025 08:48 |

Reitings 179
Reģ: 28.01.2025
A ko tur runāt? Vīrietis novērtē sev svarīgas perspektīvas. Pieiet sistemātiski un zinātniski. Papēti arī tu to jautājumu.
16.04.2025 09:00 |

Reitings 3572
Reģ: 07.09.2023
Īstenībā nav ko brīnīties par šādu pieeju. Sabiedrībā vēl joprojām par grūtniecību un tās radītām izmaiņām sievietes ķermenī runā kā par kaut kādu pārpratumu, no kura pēc iespējas ātrāk jātiek vaļā (jo ātrāk sieviete izskatās kā nebūtu dzemdējusi vispār, jo krutāk). Dīvaini, bet nekur praktiski netiek runāts par to, cik ļoti grūtniecība un dzemdības var iedragāt sievietes veselību uz visu turpmāko dzīvi (un atsevišķu ķermena daļu izmaiņas liksies pupu mizas salīdzinājumā ar tiem pašiem hemoroīdiem, gestācijas diabētu vai dzimumorgānu traumām) . Tā kā sarunās ar vīru būtu jāfokusējas uz faktu ka tiek radīts vesels cilvēks un sieviete šajā procesā ieguldas un riskē ar savu veselību millions reižu vairāk nekā vīrietis.
16.04.2025 10:05 |

Reitings 643
Reģ: 18.08.2022
patroneses @ 16.04.2025 09:00
A ko tur runāt? Vīrietis novērtē sev svarīgas perspektīvas. Pieiet sistemātiski un zinātniski. Papēti arī tu to jautājumu.
Es gan domāju, ka ir jēga izrunāt, ja tevi tas nomāc (un kā redzams, arī viņam ir bijusi interese tēmā), bet kopumā piekrītu šim komentāram, vīrietis tam pieiet pragmatiski un ar izpēti. Neredzu īsti kur problēma, noteikti nav patīkami, ko tādu atrast, bet labāk, ka viņš to ir iegoglējis un apgāzis savu mītisko domāšanu par grūtniecību, nekā turpinātu uzskatīt, ka sieviete paliek neglīta utt.
16.04.2025 11:47 |

Reitings 2651
Reģ: 11.04.2023
Grūtniecības izmaiņas nav ietekmējas, kādi attaisnojumi?
Ja vīrietis meklētu pēcgrūtniecības padomus, tad vēl varētu padiskutēt...
16.04.2025 12:47 |

Reitings 4
Jā, man vīrs vienmēr ir bijis tāds, kurš veic kaut kādu izpēti par tēmām, kurās trūkst zināšanu. Varbūt arī šis ir tas gadijums un es to ļoti savilku kopā ar sevi pašu. Nezinu, pēc sajūtām nešķiet ka vajadzētu kaut ko baigi izrunāt, jo ikdiena nav mainijusies. Un tāpat atbildes tikai divas - nē, es tā nedomāju un jā, es tā domāju. Jebkurā gadijumā es palieku tā pati, manī joprojām aug dzīvība. Neko tur mainīt dotajā brīdī izskatā nevar, pat ja gribētu un būtu nepieciešamība. Nav viņš no koka nokritis un saprot, ka grūtniecība nes pārmaiņas arī seksuālajā dzīvē pēc tam. Iespējams vienkārši meklē atbildes uz aktuālo un nav gribējis šo prasīt man, jo ir bijuši jautājumi grūtniecības tēmā uz kuriem esmu atbildējusi.
Tikai akul12, es nesapratu tavu komentāru.
16.04.2025 13:31 |

Reitings 596
Reģ: 17.06.2024
OSB @ 16.04.2025 13:31
Jā, man vīrs vienmēr ir bijis tāds, kurš veic kaut kādu izpēti par tēmām, kurās trūkst zināšanu. Varbūt arī šis ir tas gadijums un es to ļoti savilku kopā ar sevi pašu. Nezinu, pēc sajūtām nešķiet ka vajadzētu kaut ko baigi izrunāt, jo ikdiena nav mainijusies. Un tāpat atbildes tikai divas - nē, es tā nedomāju un jā, es tā domāju. Jebkurā gadijumā es palieku tā pati, manī joprojām aug dzīvība. Neko tur mainīt dotajā brīdī izskatā nevar, pat ja gribētu un būtu nepieciešamība. Nav viņš no koka nokritis un saprot, ka grūtniecība nes pārmaiņas arī seksuālajā dzīvē pēc tam. Iespējams vienkārši meklē atbildes uz aktuālo un nav gribējis šo prasīt man, jo ir bijuši jautājumi grūtniecības tēmā uz kuriem esmu atbildējusi.

Nu man tekstā nolasījās, ka labāk to ir izrunāt, lai nav tā neziņas vai šaubu sajūta. Pašai būs vieglāk pēc tam.
Ieteiktu akul12 komentārus vienkārši ignorēt.
16.04.2025 13:36 |

Patīk
Reitings 2905
OSB @ 16.04.2025 13:31

Tu tāpat vari pateikt, ka tev tas ir sāpīgi. Tāpat pietiekami grūti būt stāvoklī, vismaz emocionālo slogu vari dalīt ar viņu
16.04.2025 13:39 |

Reitings 1205
Reģ: 13.12.2023
Labāk parunājies ar vīru, tad turpmāk iemācīsies izmantot incognito funkciju, lai lieki netīšām nesāpinātu sievu.
16.04.2025 14:16 |

Reitings 2
Reģ: 23.04.2025
@Block Blast Vai jūs justos ērti pastāstīt ar savu partneri, kā viņa meklējumi lika jums justies, un kopīgi izpētīt veidus, kā saglabāt tuvību un pārliecību, tuvojoties meitas piedzimšanai?
24.04.2025 12:09 |

Reitings 454
Reģ: 13.02.2024
Ja nav problēmu, tad izdomā. Skaistāka un slaidāka jau nu noteikti neesi kļuvusi, un tā ir realitāte, kura jāpieņem, nevis par kuru jāgaudo. Piedzemdēsi un tad varēsi vingrot vai sēdēt uz diētas, ja pati vēlēsies.
Grūtniecēm jau gribas, lai visi jūsmo, cik šīs skaistas, lai gan nekā skaista tur nav, tūska, vairāk rievu sejā, lielākoties liekais svars, uzblīdušas vēnas, plankumi, strīpa uz vēdera, lielākajai daļai sadirsta vielmaiņa un n-tās jaunas pēcgrūtniecības veselības problēmas, sākot ar cauriem zobiem un izkritušiem matiem, beidzot ar saplēstu apakšgalu vai lauztu astes kaulu. Kāds tur brīnums, ka šis iegūglēja. Gan jau vēl iegūglēs par starpenes plīsumiem un iespējamo urīna nesaturēšanu, piemēram, ja jau tēma interesē. Lai lasa un izglītojas, lai zina, ko sagaidīt, nevis sapņo, ka viss kā TV pamperu reklāmās.
Plus šis gūglē pa kluso, nevis prasa, ja prasītu, būtu vēl trakāk, grūtniece skrietu šķirties vai griezt vēnas. Jā, kā viņš, nelietis uzdrīkstas apšaubīt grūtnieces daili
24.04.2025 17:51 |

Reitings 4
GlorijaGrevcova @ 24.04.2025 17:51
Ja nav problēmu, tad izdomā. Skaistāka un slaidāka jau nu noteikti neesi kļuvusi, un tā ir realitāte, kura jāpieņem, nevis par kuru jāgaudo. Piedzemdēsi un tad varēsi vingrot vai sēdēt uz diētas, ja pati vēlēsies.
Grūtniecēm jau gribas, lai visi jūsmo, cik šīs skaistas, lai gan nekā skaista tur nav, tūska, vairāk rievu sejā, lielākoties liekais svars, uzblīdušas vēnas, plankumi, strīpa uz vēdera, lielākajai daļai sadirsta vielmaiņa un n-tās jaunas pēcgrūtniecības veselības problēmas, sākot ar cauriem zobiem un izkritušiem matiem, beidzot ar saplēstu apakšgalu vai lauztu astes kaulu. Kāds tur brīnums, ka šis iegūglēja. Gan jau vēl iegūglēs par starpenes plīsumiem un iespējamo urīna nesaturēšanu, piemēram, ja jau tēma interesē. Lai lasa un izglītojas, lai zina, ko sagaidīt, nevis sapņo, ka viss kā TV pamperu reklāmās.
Plus šis gūglē pa kluso, nevis prasa, ja prasītu, būtu vēl trakāk, grūtniece skrietu šķirties vai griezt vēnas. Jā, kā viņš, nelietis uzdrīkstas apšaubīt grūtnieces daili

Principā par to ka izglītojas piekrītu, cilvēks cenšas saprast kas notiek, kādi ir procesi. Uz doto brīdi grūtniecības laikā ir radušās komplikācijas, pirmais ko pamanīju ir tas, ka viņš aktīvi meklē informāciju par problēmu, cēloņus un risinājumus. Manuprāt tikai apsveicami.
Es gan nesaprotu kapēc ir tik ļoti jāpārspīlē. Ne man gribas saņemt komplimentus no citiem par sevi grūtniecības laikā, ne es skaloju smadzenes savam vīram pie domstarpībām.
24.04.2025 21:54 |

Reitings 2171
Reģ: 28.04.2019
divorce! mūc no viņa prom
26.04.2025 23:59 |

Reitings 4
sla @ 26.04.2025 23:59
divorce! mūc no viņa prom

Kādēļ gan?
27.04.2025 00:35 |

Reitings 36
Reģ: 14.11.2023
Isti normali jau nav tas, ko vins mekle. Es drizak ieteiktu neteikt, ka atradi meklesanas vesture sadu informaciju. Labak, ka zini, kas viram daras galva. Drizak pavero kada ir vira attieksme pret tevi ka sievieti - ja vinam tu neliecies seksiga budama jauna un gaidibas, kas bus velak? Ja, diemzel tie ir red flags, kas norada, ka vierietim seksa patik varbut slaidas sievietes vai izskatigas. Nesaki, ka atraddi meklesanas vesture so informaciju, drizak paprasi, ko vins par tevi doma. Paprasi, lai biezak tevi samilo un pasaka, ka esi skaista. Saki, ka tev ir svarigi vina komplimenti un but seksigai vina acis. Tam vajadzetu mikstinat vina sirdi un satuvinat jus. Netaisi skandalu - varesi pec tam redzet vai velak vins tadas pasas lietas mekle.
02.05.2025 14:07 |

10 gadi
Reitings 1084
Reģ: 21.10.2009
Kamēr neizrunāsi, vari minētvun sadomāties vai arī vnk ignorēt. Es Tavā vietā šo ignorētu un miers. Es arī esmu gūglējusi visu ko. Arī par to pašu vagīnu pēc dzemdībām 😅 ja es būtu vīrietis, sieviete to ieraugot arī uzsprāgtu.
Varbūt ir TIEŠI PRETĒJI, kā esi šo uztvērusi. Varbūt čomi apkārt saka, ka oi, tās sievas pēc dzemdībām paliek resnas un izlaižas, bet viņš skatās uz Tevi un siekala tek vēl vairāk kā agrāk 😊👌 un tad iegūglē ar domu, ka vai tiešām sievietes paliek resnas, jo mana tak ir tik sexy? Un ka man tā paveicies un citiem paliek resnas, bet manējā ir konča? 😩 es to tava vietā uztvertu šādi, ja nevēleis runāt.
02.05.2025 15:57 |

Patīk
Reitings 2905
hanney @ 02.05.2025 15:57
Kamēr neizrunāsi, vari minētvun sadomāties vai arī vnk ignorēt. Es Tavā vietā šo ignorētu un miers. Es arī esmu gūglējusi visu ko. Arī par to pašu vagīnu pēc dzemdībām ? ja es būtu vīrietis, sieviete to ieraugot arī uzsprāgtu.
Varbūt ir TIEŠI PRETĒJI, kā esi šo uztvērusi. Varbūt čomi apkārt saka, ka oi, tās sievas pēc dzemdībām paliek resnas un izlaižas, bet viņš skatās uz Tevi un siekala tek vēl vairāk kā agrāk ?? un tad iegūglē ar domu, ka vai tiešām sievietes paliek resnas, jo mana tak ir tik sexy? Un ka man tā paveicies un citiem paliek resnas, bet manējā ir konča? ? es to tava vietā uztvertu šādi, ja nevēleis runāt.

jā kā tad :D
02.05.2025 18:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits