Es gan domāju, ka ir jēga izrunāt, ja tevi tas nomāc (un kā redzams, arī viņam ir bijusi interese tēmā), bet kopumā piekrītu šim komentāram, vīrietis tam pieiet pragmatiski un ar izpēti. Neredzu īsti kur problēma, noteikti nav patīkami, ko tādu atrast, bet labāk, ka viņš to ir iegoglējis un apgāzis savu mītisko domāšanu par grūtniecību, nekā turpinātu uzskatīt, ka sieviete paliek neglīta utt.patroneses @ 16.04.2025 09:00A ko tur runāt? Vīrietis novērtē sev svarīgas perspektīvas. Pieiet sistemātiski un zinātniski. Papēti arī tu to jautājumu.
OSB @ 16.04.2025 13:31Jā, man vīrs vienmēr ir bijis tāds, kurš veic kaut kādu izpēti par tēmām, kurās trūkst zināšanu. Varbūt arī šis ir tas gadijums un es to ļoti savilku kopā ar sevi pašu. Nezinu, pēc sajūtām nešķiet ka vajadzētu kaut ko baigi izrunāt, jo ikdiena nav mainijusies. Un tāpat atbildes tikai divas - nē, es tā nedomāju un jā, es tā domāju. Jebkurā gadijumā es palieku tā pati, manī joprojām aug dzīvība. Neko tur mainīt dotajā brīdī izskatā nevar, pat ja gribētu un būtu nepieciešamība. Nav viņš no koka nokritis un saprot, ka grūtniecība nes pārmaiņas arī seksuālajā dzīvē pēc tam. Iespējams vienkārši meklē atbildes uz aktuālo un nav gribējis šo prasīt man, jo ir bijuši jautājumi grūtniecības tēmā uz kuriem esmu atbildējusi.
Tikai akul12, es nesapratu tavu komentāru.
OSB @ 16.04.2025 13:31Jā, man vīrs vienmēr ir bijis tāds, kurš veic kaut kādu izpēti par tēmām, kurās trūkst zināšanu. Varbūt arī šis ir tas gadijums un es to ļoti savilku kopā ar sevi pašu. Nezinu, pēc sajūtām nešķiet ka vajadzētu kaut ko baigi izrunāt, jo ikdiena nav mainijusies. Un tāpat atbildes tikai divas - nē, es tā nedomāju un jā, es tā domāju. Jebkurā gadijumā es palieku tā pati, manī joprojām aug dzīvība. Neko tur mainīt dotajā brīdī izskatā nevar, pat ja gribētu un būtu nepieciešamība. Nav viņš no koka nokritis un saprot, ka grūtniecība nes pārmaiņas arī seksuālajā dzīvē pēc tam. Iespējams vienkārši meklē atbildes uz aktuālo un nav gribējis šo prasīt man, jo ir bijuši jautājumi grūtniecības tēmā uz kuriem esmu atbildējusi.
Tikai akul12, es nesapratu tavu komentāru.
GlorijaGrevcova @ 24.04.2025 17:51Ja nav problēmu, tad izdomā. Skaistāka un slaidāka jau nu noteikti neesi kļuvusi, un tā ir realitāte, kura jāpieņem, nevis par kuru jāgaudo. Piedzemdēsi un tad varēsi vingrot vai sēdēt uz diētas, ja pati vēlēsies.
Grūtniecēm jau gribas, lai visi jūsmo, cik šīs skaistas, lai gan nekā skaista tur nav, tūska, vairāk rievu sejā, lielākoties liekais svars, uzblīdušas vēnas, plankumi, strīpa uz vēdera, lielākajai daļai sadirsta vielmaiņa un n-tās jaunas pēcgrūtniecības veselības problēmas, sākot ar cauriem zobiem un izkritušiem matiem, beidzot ar saplēstu apakšgalu vai lauztu astes kaulu. Kāds tur brīnums, ka šis iegūglēja. Gan jau vēl iegūglēs par starpenes plīsumiem un iespējamo urīna nesaturēšanu, piemēram, ja jau tēma interesē. Lai lasa un izglītojas, lai zina, ko sagaidīt, nevis sapņo, ka viss kā TV pamperu reklāmās.
Plus šis gūglē pa kluso, nevis prasa, ja prasītu, būtu vēl trakāk, grūtniece skrietu šķirties vai griezt vēnas. Jā, kā viņš, nelietis uzdrīkstas apšaubīt grūtnieces daili
hanney @ 02.05.2025 15:57Kamēr neizrunāsi, vari minētvun sadomāties vai arī vnk ignorēt. Es Tavā vietā šo ignorētu un miers. Es arī esmu gūglējusi visu ko. Arī par to pašu vagīnu pēc dzemdībām ? ja es būtu vīrietis, sieviete to ieraugot arī uzsprāgtu.
Varbūt ir TIEŠI PRETĒJI, kā esi šo uztvērusi. Varbūt čomi apkārt saka, ka oi, tās sievas pēc dzemdībām paliek resnas un izlaižas, bet viņš skatās uz Tevi un siekala tek vēl vairāk kā agrāk ?? un tad iegūglē ar domu, ka vai tiešām sievietes paliek resnas, jo mana tak ir tik sexy? Un ka man tā paveicies un citiem paliek resnas, bet manējā ir konča? ? es to tava vietā uztvertu šādi, ja nevēleis runāt.