Sveikas lietotājas. Esmu laulībā, gaidam meitenīti, rit septītais grūtniecības mēnesis. Protams, tas nesis līdzi zināmus izaicinājumus, bet kopumā viss ir kārtībā. Arī savstarpējās attiecībās viss rit kā līdz šim, ikdiena kā jau parasti. Plānojam visādus labiekārtošanas darbiņus līdz bērna ienākšanai, drēbītes, gultiņu utt. Kā jau pienākas pie pirmdzimtā. Šorīt iegāju datora pārlūka vēsturē, jo meklēju linku uz filmu, kuru skatijāmies vakar, lai varu nosūtīt brālim, kuram rekomendēju šo filmu. Meklējot uzdūros viņa google meklējumam "does women get ugly when pregnant when expects girl" kā arī " does woman gets fat in pregnancy". To viņš ir meklējis vakar vakarā pēc tam, kad bijām jau noskatījušies filmu, devušies gulēt un jā, bija arī intimitāte filmas vidū. Pa cik šis izraisija interesi, tad patinu tālāk un sapratu,viņa telefons ir sasaistīs ar datora google vēsturi un viņš kādu mēnesi atpakaļ meklējis "does woman looks older when pregnant", "does woman gets fat after pregnancy". Jā, jāatzīst ka svars ir audzis ciskās, to pati esmu pamanījusi, to arī viņam teicu. Nekas ļoti daudz. Bet mani samulsināja tieši šī rīta atklājums. Sajutos kā neglītene, pretīga. Grūtniecība nesusi izmaiņas augumā, sejā. Kā jau pie grūniecības. Par neglītu nekad nav saucis, sekss mums ir, tiesa gan retāk jo vienkārši ar tādu vēderu pašai grūti un nav tā kaisle, ja var tikai pāris pozīcijās, bet šis atklājums lika ieplest acis un sajusties slikti. Ikdienā cilvēks kā parasti, nekādu izmaiņu. Tikai tagad liekas, ka redz mani kā neglītu sievieti. Nezinu ko gribu dzirdēt no jums, varbūt vienkārši parunāt.