Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pārtraucot lietot kontracepciju

Reitings 769
Reģ: 11.02.2023
Pirms vairāk kā mēneša pārtraucu lietot hormonālas tabletes belara. Neilgi pēc tā man sāka daudz ātrāk taukoties mati, krist ārā vairāk nekā pirms tam, mēnešreizes vispār kavējas nu jau divas nedēļas un tas pašas divas nedēļas velk vēderu , pēc sajutām liekas ka tūliņ sāksies, bet nesākas. Vai kadai pārtraucot lietot hormonālās ir šādi simptomi bijuši? Agrāk dzeru lindyneti , pārtraucot tas dzert, man vispār nekādu simptomu nebija, MR sākās laikā un viss ok, bet tagad es nesaprotu kas notiek.
10.04.2025 17:12 |

Reitings 112
Reģ: 31.10.2022
Man arī pirmajā mēnesī pēc atmešanas (plāksteris EVRA) bija dīvainības. Cikla vidū ļoti sāpēja vēdera lejasdaļa un mugura, domāju pat, ka ar nierēm kaut kas, bet tad pēc dažām dienām pievienojās vēl atstarošana uz vienu kāju un kreisā pusē (laikam olnīca) vilka. Domāju, ka tā bija hormonu pārkārtošanās, kaut kur tur ovulācija. Sāka smērēt otrajā mēneša pusē un tad beigās MR bija klāt. Sanāca garāks cikls, nekā bija ar hormonālo - 40 dienas apmēram.
Katram savādāk tas notiek, tāpēc nekas traks, paies pāris/ trīs mēneši un nokārtosies uz savu dabīgo cikla režīmu, kāds nu tev tas ir.
10.04.2025 20:32 |

Reitings 21
Reģ: 30.05.2020
Es pārtraucu man arī, kad vajadzētu būt mr, krampji vēdera, bet nav mr. Labāk parkā ilgi negaidi, bet ej pie ārsta.
Es pierakstijos pie ginekologa - endokrinologa. Pulverīši, ko izrakstija mana daktere neko nedeva, tikai laiks izmest un nauda.
11.04.2025 11:27 |

Reitings 127
Reģ: 03.02.2025
1. Grūtniecības tests.
2. Ginekologs.
11.04.2025 12:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits