Ancebalan @ 12.04.2025 20:46Jūs uz darbu, ikdienā velkat augstpapēžu kurpes? Man ļoti patīk šāda tipa kurpītes, jo tās pat džinsas ar vienkāršu T-kreklu uzreiz padara sievišķīgāku, interesantāku koptēlu, bet man darbā visas ir pelēkās peles. Es vienu reizi aizgāju un jau bija runas, vai tiešām ar tādam jānāk uz darbu. Šķībi skatās vai nokomentē - ļoti skaisti, bet es tāda uz darbu nenāktu. Es strādāju labā vietā un cienījamā amatā un uzskatu, ka var atļauties tādas vilkt, kastes nav jāstaipa. Turklāt jāmin, ka esmu gados jauna, 24 gadi, bet citas jau 35+.
https://images.app.goo.gl/RNGUKBdfxHLNRduF9
Zilais Valis @ 12.04.2025 15:45
Briesmīgas. Sevišķi tās pirmās. Nepatīkamas. Kā ar pūtītēm
Megija1234 @ 13.04.2025 08:54
Man patik ļoti, bet nevarētu visu dienu nostaigāt.
Varbūt skaudīgas kolēģes tev? ?
Zilais Valis @ 13.04.2025 11:08
Šaubos, ka tur kolēģu vaina. Drīzāk, kā cory teica, ka pašai meitenei nepiemēroti apavi. Man ir 35 gadi (autores pieminēts vecums), staigāju ofisa telpās ar līdzīga stila kurpēm. Kolēģēm 43+ gadi, staigā kā kurš. Cits laiviņās, cits kedās. Pat tie, kas staigā kedās, vienmēr pasaka komplimentus, cik eleganti. Tātad te nav ne skaudības, ne vecuma vaina. Vienkārši meitenei laikam tiešām "cienījams" cita sektora darbs (ne ofisa), kur šādas kurpes tiešām būtu nepiemērotas.
Kurpītes ļoti smukas! Man arī ir līdzīgas un plānoju siltākā laikā vilkt uz darbu ☺ Un neņem galvā kolēģes :D Kāda pie velna citiem ir daļa gar to, kas Tev ir kājās? Īpaši vēl pieaugušām sievietēm, turklāt Tavā nozarē!Ancebalan @ 12.04.2025 20:46Jūs uz darbu, ikdienā velkat augstpapēžu kurpes? Man ļoti patīk šāda tipa kurpītes, jo tās pat džinsas ar vienkāršu T-kreklu uzreiz padara sievišķīgāku, interesantāku koptēlu, bet man darbā visas ir pelēkās peles. Es vienu reizi aizgāju un jau bija runas, vai tiešām ar tādam jānāk uz darbu. Šķībi skatās vai nokomentē - ļoti skaisti, bet es tāda uz darbu nenāktu. Es strādāju labā vietā un cienījamā amatā un uzskatu, ka var atļauties tādas vilkt, kastes nav jāstaipa. Turklāt jāmin, ka esmu gados jauna, 24 gadi, bet citas jau 35+.
Ancebalan @ 12.04.2025 20:46Jūs uz darbu, ikdienā velkat augstpapēžu kurpes? Man ļoti patīk šāda tipa kurpītes, jo tās pat džinsas ar vienkāršu T-kreklu uzreiz padara sievišķīgāku, interesantāku koptēlu, bet man darbā visas ir pelēkās peles. Es vienu reizi aizgāju un jau bija runas, vai tiešām ar tādam jānāk uz darbu. Šķībi skatās vai nokomentē - ļoti skaisti, bet es tāda uz darbu nenāktu. Es strādāju labā vietā un cienījamā amatā un uzskatu, ka var atļauties tādas vilkt, kastes nav jāstaipa. Turklāt jāmin, ka esmu gados jauna, 24 gadi, bet citas jau 35+.
Ancebalan @ 13.04.2025 11:50
Ar cienījamu amatu domāju Tieslietu ministrijas sektoru un strādāju gan ofisa darbu.
Es gan piekristu tam, ka kolēģes skaudīgas.
cory @ 13.04.2025 23:11
Tev tās kurpes kaut kādā veidā traucē pienākumu veikšanai? Es nez, varb pārāk skaļi klabinās tiesas zālē, kamēr apkārt valda klusums un tu pienes tiesnesim dokumentus? Ja nē, tad kāpēc tevi vispār uztrauc, ko domā tavas kolēģes? Un nē, mums 30+ neskauž tavas kurpes, varbūt vienīgi apskaužam tevi par tavām tievajām kājām un mazo dibenu, bet ne jau par kurpēm. ?Otrs variants, ka tev kolēģi ir vienkārši toksiski. Manā birojā neviens nekad neizsaka aizskarošus komentārus par kādu apģērba gabalu, ja vien nešauj galīgi pār strīpu (piem. miņuki knapi nosedz dibena vaigus ?), drīzāk otrādi- bieži vien vēl izsaka komplimentus, ja kaut kas patīk.
Es strādāju labā vietā un cienījamā amatā
Kanga @ 14.04.2025 11:36
Jo visi pārējie darbi nav cienījami. ?
Diabolus @ 14.04.2025 13:07
Atslābsti, šī nav politkorektuma olimpiāde.