Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Parunājam par modi

Reitings 84
Reģ: 21.10.2024
Sveikas meitenes.
Takā vasara jau tuvojas lēniem soļiem sāku meklēt vasarai garderobi.
Mēģinu saprast kas tagad modē, kas man piestāvētu un patiktu.
Varbūt varat padalīties ar ro kas Jums pašām patīk, pēdējais pirkums par ko esat sajūsmā vai kkas ko plānojat/sapņojat iegādāties?
Man vajag idejas savai garderobei. 😄
Šobrīd sapņoju par skaistām čībiņām vasarai. Gribētos jau firmas Chloe čībiņas, bet nu žēloju naudiņas.
09.04.2025 23:34 |

Reitings 848
Reģ: 09.12.2019
Labprāt dzirdētu ieteikumus ergonomiskiem, bet skaistiem vasaras apaviem - botas, sadales, bezpapēžu kurpes.
Pēdējos gadus pērku pārsvarā tikai sporta drēbes :D Tāpēc interesantu ieteikumu man nav, vienīgais, ko esmu ieķērusi no ikdienas drēbēm ir vera moda džinsas aprangā (beidzot džinsas, kuras der gan viduklī, gan garumā).
Šobrīd plānoju saņemties pasūtīt basic'us no UNIQLO. Vai kāda ir no šejienes sūtījusi? Vai ir kāda prece, kura patika/lika vilties?
Pati piekopju minimālismu un kapusulas garderobes principu (jebšu nepērku neko lieku un pirms kaut ko pērku padomāju 4x). Kāds ir jūsu mīļākais apģērba gabals, kurš ir praktisks, ērts, bet modīgs? :)
10.04.2025 08:18 |

Patīk
Reitings 2877
Reģ: 03.11.2023
Permanenta @ 10.04.2025 08:18
Labprāt dzirdētu ieteikumus ergonomiskiem, bet skaistiem vasaras apaviem - botas, sadales, bezpapēžu kurpes.
Pēdējos gadus pērku pārsvarā tikai sporta drēbes :D Tāpēc interesantu ieteikumu man nav, vienīgais, ko esmu ieķērusi no ikdienas drēbēm ir vera moda džinsas aprangā (beidzot džinsas, kuras der gan viduklī, gan garumā).
Šobrīd plānoju saņemties pasūtīt basic'us no UNIQLO. Vai kāda ir no šejienes sūtījusi? Vai ir kāda prece, kura patika/lika vilties?
Pati piekopju minimālismu un kapusulas garderobes principu (jebšu nepērku neko lieku un pirms kaut ko pērku padomāju 4x). Kāds ir jūsu mīļākais apģērba gabals, kurš ir praktisks, ērts, bet modīgs? :)

Ergonomisks un skaists diez vai ies roku rokā :D Bet tādas sakarīgas, sandales, lai būtu arī ērti ceļojumos un ilgi staigājot, es pērku no Woden. https://woden.com/collections/sandals-for-women
10.04.2025 10:40 |

Reitings 111
Reģ: 31.10.2022
Man patīk estētiski sievišķīgs skaistums, tāpēc ārpus fitnesa nodarbībām ikdienā nevalkāju sportiska stila apavus. Vasarai, ja ir paredzētas ilgas staigāšanas, arī ceļojumos, izmantoju šāda tipa universālas sandales uz lēzenas zoles. Gan izskatās skaisti pie kleitām, svārkiem, šortiem, gan arī ir ērtas. Saprotams, ja mērķis ir nevis pilsētas apvidus, bet mežonīgāka vidiene, tur līdzi nāk arī sneakers. Un arī, ne rupji masīvās, bet akurātas botītes.

Ir arī sadales ar wedges platformu, gan arī dažādu augstumu un tipu papēžiem, tos tad valkāju atkarībā no mērķa, kā piestāv un cik daudz jāstaigā. :D
Apavus bieži pasūtu no Zalando, man patīk, ka tur labas atlaides.
10.04.2025 14:46 |

Reitings 111
No apģērbiem vasarā nekad nav pievīlušas šāda tipa apģērbu kombinācijas. Es neskatos, kā tagad trendā kombinēt apģērbus un apavus, bet izvēlos universālas kombinācijas, kuras vienmēr izskatās forši un skaisti. :) Un, ja jau šādus apģērbus var nopirkt kolekcijās Zara, HM un pārējos, tad jau tas tāpat paldiek modē.

10.04.2025 15:23 |

Reitings 111

10.04.2025 15:29 |

Reitings 111
Nerādās visas bildes uzreiz. Te arī jābūt vēl 2.
10.04.2025 15:29 |

Reitings 111
Nesanāk vairs. Kas par gļuku? :D
Vārdu sakot arī jūrnieku stila kombinācijas, navy strīpainais kopā ar bēšu, melnu, baltu.
10.04.2025 15:35 |

Reitings 84
Permanenta @ 10.04.2025 08:18

Jā man līdzīgi. Apavu vidū dominē sporta apavi. Bet gribētos arī kko sieviškigaku. Skatos internetā bet nekas neuzruna. Negribas neko sūtīt tikai tapec ka vajag.
Es atkal uz Zara džinsiem esmu kritusi. Varu nemērot pirkt un vienmēr derēs kā uzliets.
Nav man nekādas drēbes no uniklo gan.
Mīļākais apģērba gabals man būs laikam oversize blūzes ar pogām. Var visādos stilos sakombinet un vienmer labi izskatas. 😄
10.04.2025 20:45 |

Reitings 84
cacaolatte @ 10.04.2025 14:46
Man patīk estētiski sievišķīgs skaistums, tāpēc ārpus fitnesa nodarbībām ikdienā nevalkāju sportiska stila apavus. Vasarai, ja ir paredzētas ilgas staigāšanas, arī ceļojumos, izmantoju šāda tipa universālas sandales uz lēzenas zoles. Gan izskatās skaisti pie kleitām, svārkiem, šortiem, gan arī ir ērtas. Saprotams, ja mērķis ir nevis pilsētas apvidus, bet mežonīgāka vidiene, tur līdzi nāk arī sneakers. Un arī, ne rupji masīvās, bet akurātas botītes.
Ir arī sadales ar wedges platformu, gan arī dažādu augstumu un tipu papēžiem, tos tad valkāju atkarībā no mērķa, kā piestāv un cik daudz jāstaigā. :D
Apavus bieži pasūtu no Zalando, man patīk, ka tur labas atlaides.

Lidzigas sandales no Zara nopirku. Piekrītu ka pie visa labi izskatas. Takā bildītes ieliki līdzīgā stilā ari man drēbītes. Vasarā ļoti smuki.
Pec kā balsties izvēloties apavus?
10.04.2025 20:47 |

10 gadi
Reitings 4209
Reģ: 25.05.2009
Man pēkšņi ir sākušas patikt Tory Burch kurpes. Ilgu laiku man šis brends bija līdz kaklam, jo visi staigāja ar tām Tory Burch laiviņām, kam tas lielais metāla apaļais logo virsū pašā priekšā, bet tagad tas bums ir pārgājis un viņiem manuprāt ir daudz smuki kurpju modeļi. Man gan patīk nedaudz tādas nestandarta kurpes, uz ergonomiskumu arī neskatos pārāk, bet man šīs laiviņas ir iekritušas acīs:
https://www.zalando.lv/tory-burch-eyelet-mary-jane-ballet-baletkurpes-perfect-blacksilver-t0711e033-g11.html
Un šīs iešlūcenes:
https://www.zalando.lv/tory-burch-pierced-mule-ieslucenes-perfect-blacksilver-t0711d006-q11.html
Tā kā man kurpes steidzami nevajag, tad šobrīd nepirkšu un gaidīšu atlaides.
11.04.2025 01:25 |

Reitings 84
cory @ 11.04.2025 01:25
Man pēkšņi ir sākušas patikt Tory Burch kurpes. Ilgu laiku man šis brends bija līdz kaklam, jo visi staigāja ar tām Tory Burch laiviņām, kam tas lielais metāla apaļais logo virsū pašā priekšā, bet tagad tas bums ir pārgājis un viņiem manuprāt ir daudz smuki kurpju modeļi. Man gan patīk nedaudz tādas nestandarta kurpes, uz ergonomiskumu arī neskatos pārāk, bet man šīs laiviņas ir iekritušas acīs:
https://www.zalando.lv/tory-burch-eyelet-mary-jane-ballet-baletkurpes-perfect-blacksilver-t0711e033-g11.html
Un šīs iešlūcenes:
https://www.zalando.lv/tory-burch-pierced-mule-ieslucenes-perfect-blacksilver-t0711d006-q11.html

Jā, man arī patīk.
Es gan palaidu garām kad visi staigāja ar viņām.
Bet nu tās ko atsūtīji ļoti glītas. Ceru, ka Tev izdosies kādreiz nopirkt 🤗
11.04.2025 07:04 |

Reitings 114
Reģ: 31.10.2023
No Uniqlo esmu gan sūtījusi, gan pirkusi uz vietas veikalā. Ļoti patīk cenas un kvalitātes attiecības. Pēdējas ir iegādātas platās džinsenes, tipa palazzo.
12.04.2025 15:27 |

Reitings 254
Reģ: 22.06.2023
cory @ 11.04.2025 01:25
Un šīs iešlūcenes:

Briesmīgas. Sevišķi tās pirmās. Nepatīkamas. Kā ar pūtītēm
12.04.2025 15:45 |

Patīk
Reitings 2877
Reģ: 03.11.2023
Zilais Valis @ 12.04.2025 15:45

Briesmīgas. Sevišķi tās pirmās. Nepatīkamas. Kā ar pūtītēm

Man gan patīk, tās baltās, ko te iepriekš sūtīja gan kā psrs laika tantēm :D
12.04.2025 20:14 |

Reitings 16
Reģ: 07.05.2023
Jūs uz darbu, ikdienā velkat augstpapēžu kurpes? Man ļoti patīk šāda tipa kurpītes, jo tās pat džinsas ar vienkāršu T-kreklu uzreiz padara sievišķīgāku, interesantāku koptēlu, bet man darbā visas ir pelēkās peles. Es vienu reizi aizgāju un jau bija runas, vai tiešām ar tādam jānāk uz darbu. Šķībi skatās vai nokomentē - ļoti skaisti, bet es tāda uz darbu nenāktu. Es strādāju labā vietā un cienījamā amatā un uzskatu, ka var atļauties tādas vilkt, kastes nav jāstaipa. Turklāt jāmin, ka esmu gados jauna, 24 gadi, bet citas jau 35+.
https://images.app.goo.gl/RNGUKBdfxHLNRduF9
12.04.2025 20:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits