Tas ir dvēseles kliedziens, jo vairs nezinu, ko darīt. Uzreiz saku, ka neesam cūkas, dzīvoklis tiek regulāri tīrīts, mazgāts, slaucīts.
Agrāk bija ne tik izteikti, bet pēdējā laikā jau kopš ziemas dzīvoklī parādās daudz zirnekļu. Īpaši aktīvi tas ir pēdējā mēneša-pusotra laikā. Un ar vārdu "daudz" es tiešām nepārspīlēju. Šodien vien atbrīvojos no diviem (viens milzīgs rāpoja pa grīdu pirms dažām minūtēm, otrs dienā nokrita no griestiem).
Zirnekļus redzu katru, katru otro vai trešo dienu, dienā reizēm var būt vairāki. Tie ir visās istabās, īpaši vannasistabā. Piemēram, mazgājos dušā, pēkšņi no stūra izlien liels zirneklis un rāpo uz vannu. Sēdi uz poda un pēkšņi uz tavu pusi pa sienu rāpo milzīgs zirneklis. Klāj gultu un tur gar sienu arī rāpo zirneklis.
Un tie pārsvarā ir tie zirnekļi, kuriem ir mazs ķermenis un garas, tievas kājas. No tiem es baidos visvairāk.
Es jau baidos mazgāties dušā vai vispār atrasties dzīvoklī, jo liekas, ka tūlīt kaut kur atkal uzradīsies zirneklis.
Kā cīnīties? Jo tiešām dzīvokli uzkopjam, tīklus maksimāli aizvācam no visiem stūriem.
Ir kādi dezinfekcijas līdzekļi vai servisi, kuri tīrītu dzīvokli no mošķiem?