Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai jums būtu pieņemami?

10 gadi
Reitings 238
Reģ: 27.06.2014
Sveikas!
Sakiet, vai jums būtu pieņemami, ka jūsu jauniepazītais puisis joprojām komunicētu ar savu bijušo draudzeni, pat ja viņa ir attiecībās? Kā jums liekas, vai var būt draudzīgas attiecības pēc šķiršanās?
20.03.2025 20:56 |

Reitings 13802
Reģ: 21.09.2023
Zane313 @ 20.03.2025 20:56
Sveikas!
Sakiet, vai jums būtu pieņemami, ka jūsu jauniepazītais puisis joprojām komunicētu ar savu bijušo draudzeni, pat ja viņa ir attiecībās? Kā jums liekas, vai var būt draudzīgas attiecības pēc šķiršanās?
Jā, var! Es ar visiem bijušajiem saglabāju draudzīgas attiecības. Ar laiku tās kļūst neaktuālas, jo uzrodas citas otrās puses un jauns draugu loks.
20.03.2025 21:42 |

Reitings 69
Reģ: 12.10.2023
Zane313 @ 20.03.2025 20:56
Sveikas!

Tas nav normāli manā izpratnē. Ko viņš sēdes uz diviem beņķiem reizē. Ja ar tevi nekā nesanāks tad viņš Cēres atpakaļ uz vietu laivā pie bijušās. Priekš kam viņam būtu jākomunicē ar savu pagātni? Tas nā okey es vēlreiz saku. Beidz sevi mānīt un izlikties, ka gan jau tas nav nekas traks, gan jau citiem tā arī ir. Pat ja citiem tā būtu, tas kas ir tev ir tev jārisina. Kādā veidā viņs komunicē ar to sievieti? Pa telefonu vai satiekoties!?🤨
Un te nu tiešām nav starpības vai viņa ir ar kādu citu puisi kopā, vai arī ir viena pati - tas neko nemaina šajā situācijā kad viņš turpina komunicēt ar viņu. Nu pilnīgi nekāda nozīme nav vai viņai ir cits čalis, jo sarkanais karogs jau vien liecina par interesi viņas virzienā. Visi kas mēģina kontaktēt ar bijušajiem nespēj viņus izsvītrot pavisam simtprocentīgi no dzīves laukā, to es pati zinu un esmu pārliecinājušies. Ja viņš šitā uzvedās tad nekavē savu laiku un aizmirsti viņu. Viņs nav tā vērts lai par viņu pat domātu, jo viņš acīmredzot nedomā par tevi bet gan par savu bijušo romantisko partneri. Kā viņs justos, ja tu komunicētu ar saviem 5 bijušajiem, tā vietā lai pavadītu laiku ar tevi kopā? Atver acis vaļā, nekādu draudzīgu attiecību tur nav protams, ir tikai saglabājusies seksuālā un romantiska interese viņam par savu bijušo mīlestību. Viņam joprojām gribas viņu paturēt sav redzeslokā un dzīvē. Es personīgi ar tādu nepītos, ja nespēj sākt jaunu lapaspusi ar tevi, tad lai tinas atpakaļ pie viņas.
21.03.2025 02:51 |

Reitings 1631
Reģ: 19.05.2016
Man ir pieņemami. Ar dažiem es draudzējos, ar dažiem nedraudzējos, citi ir nobloķēti - atkarīgs no ktra gadījuma. Mans līgavaainis ar savām bijušajām draudzējas. Nespēja civilizēti izšķirties un tad piepisties par to ar ko cilvēki draudzējas, ir infantīli.
21.03.2025 04:58 |

Reitings 384
Reģ: 07.07.2020
Nebūtu pieņemami.
Es nezinu, liekas bišk dīvaini, atrodi jaunus draudzeni un ar iepriekšējo vēl čubinies. Neticu arī bijušo pārīšu draudzībai. Bija man gadījums pašai, kad sāku iepazities un iet uz randiņiem ar puisi, kurš pirms gada šķīries ar savu draudzeni, bet uzturēja draudzīgas attiecības.
Vienā jaukā dienā šis puisis sāka mani ignorēt. Pēc tam izrakstīja, lai netraucēju, viņi ir atpakaļ kopā sagājuši.
It kā pāris nebijām, bet tāpat bija nepatīkami
21.03.2025 07:14 |

Reitings 3172
Reģ: 07.09.2023
Būtu pieņemami, ja abiem būtu kopīga atvase. Citādi - nē. Jo ir ārkārtīgi liela varbūtība, ka tā nav tikai draudzība. Nu nemāk vīrieši draudzēties ar sievietēm, diemžēl. Ja pinas ar bijušo, tad vai nu tur ir sekss vai nu ir cerība uz to. Ļoti daudzi pāri pēc šķiršanās kādu laiku vēl turpina epizodiskas
intīmāms attiecības.
21.03.2025 09:06 |

Reitings 77
Reģ: 03.02.2025
Nē, nebūtu pieņemami.
21.03.2025 09:06 |

Reitings 77
Reģ: 03.02.2025
Jupiter @ 21.03.2025 04:58
Man ir pieņemami. Ar dažiem es draudzējos, ar dažiem nedraudzējos, citi ir nobloķēti - atkarīgs no ktra gadījuma. Mans līgavaainis ar savām bijušajām draudzējas. Nespēja civilizēti izšķirties un tad piepisties par to ar ko cilvēki draudzējas, ir infantīli.

Civilizēti izšķirties nenozīmē turpināt draudzēties.
21.03.2025 09:07 |

Reitings 517
Reģ: 03.08.2022
Es bijušajiem ir jāuztur komunikācija tikai, ja ir kopīgi bērni.
21.03.2025 09:08 |

Reitings 496
Reģ: 17.06.2024
Kāda atšķirība, ko mēs domājam? Cik saprotu, ka tev tas neliekas pieņemami. Kas mainītos no tā, ka daudzas te rakstītu, ka tas ir pieņemami?
21.03.2025 09:30 |

Reitings 6
Reģ: 25.01.2024
Ļoti, ļoti, ļoti atkarīgs no cilvēka.
Nav jau teikts ka viņi tur čubinās vai vēl nez ko dara. Man ir ļoti līdzīga situācija ar manu bijušo, ik pa brīdim viņu satieku, ne speciāli, tā gadās, tad kko vnk sākam sarakstē runāt utt, bet mums vispār galīgi nav nekādu jūtu vienam pret otru un arī seksuālās intereses nav, manī ir pilnīgs tukšums redzot viņu un es zinu ka viņam ir tāpat, kā cilvēkam viņam nav ne vainas, bet nu attiecības, nē, paldies vairs nē.
Nevajag uzreiz iedomāties visu to sliktāko, jā protams, ka ir tādi cilvēki kuri uz kko vēl cer, bet tas ir tik ļoti individuāli. Es ieteiktu atvērt savu reālisma čakru un pieiet tam visam klāt no racionālās puses.
Sarunām arī nav ne vainas, bet neesi uzbrūkoša.
21.03.2025 10:20 |

Reitings 2414
Reģ: 11.04.2023
Ja nav bērni, īpašumi, biznesi kopīgi, tad kādas vēl attiecības ar bijušo?
Tas tāds jaunības naivums... vai no citas puses aprēķins būsim draugi... Bet realitātē nekādas draudzības nav, tikai kuģa enkurs, kurš tur pagātnē.
21.03.2025 12:16 |

Reitings 134
Reģ: 31.10.2022
Cik te daudzas šaurpierītes! It kā dzimums baigi kaut ko nozīmētu!
Ja cilvēks ir interesants un ir kopīgas intereses, kāpēc izbeigt komunicēt?!
Jums tiešām nav neviena pretējā dzimuma pārstāvja drauga?! Ārzemēs ir pašsaprotami komunicēt vienādi kā ar sievietēm, tā vīriešiem un, ja neizšķiras naidīgi, kāpēc izbeigt komunikāciju? Ārpus attiecībām komunikācija nepastāv?
Tikpat debīli ir tie greizsirdīgie, kuri neļauj otrai pusei komunicēt ar pretējo dzimumu. Jā, visiem tikai sex prātā, ka tik ne arī. Primāti! :D
21.03.2025 12:23 |

Reitings 130
Reģ: 28.01.2025
Gan jau ka komunicē ar esošo draudzeni. Cilvēkam ir vairākas draudzenes.
21.03.2025 12:35 |

Reitings 2414
Reģ: 11.04.2023
Upene36 @ 21.03.2025 12:23
Cik te daudzas šaurpierītes! It kā dzimums baigi kaut ko nozīmētu!
Ja cilvēks ir interesants un ir kopīgas intereses, kāpēc izbeigt komunicēt?!
Jums tiešām nav neviena pretējā dzimuma pārstāvja drauga?! Ārzemēs ir pašsaprotami komunicēt vienādi kā ar sievietēm, tā vīriešiem un, ja neizšķiras naidīgi, kāpēc izbeigt komunikāciju? Ārpus attiecībām komunikācija nepastāv?
Tikpat debīli ir tie greizsirdīgie, kuri neļauj otrai pusei komunicēt ar pretējo dzimumu. Jā, visiem tikai sex prātā, ka tik ne arī. Primāti! :D

Ja tik kopīgas intereses, tad kāpēc vispār šķirties 😁
Te tikai jautājums, kurš, kuru? Tur kā rezervi..
Tieši otrādi ārzemēs sieviešu vīriešu draudzība ir ļoti seksualizēta... Tikai kā jau modē visu zem paklājiņa paslaucīt..
21.03.2025 12:53 |

Reitings 355
Reģ: 21.06.2022
Pilnīgi normāli. Es arī ar savu bijušo ilgi vēl uzturējām draudzību, ar savām jaunajām otrām pusēm gājām viens pie otra ciemos, viņš pat ar savu meiteni (tagad jau sievu) bija manās kāzās. Tagad, kad bērni un visādi dzīves skrējieni, gan vairs bieži netiekamies. Bet tā pat sveicam viens otru svētkos, dažreiz izejam kaut kur visi kopā pasēdēt.
21.03.2025 13:06 |

Reitings 1451
Reģ: 31.01.2023
Zaļā Dille @ 21.03.2025 13:06
Pilnīgi normāli. Es arī ar savu bijušo ilgi vēl uzturējām draudzību, ar savām jaunajām otrām pusēm gājām viens pie otra ciemos, viņš pat ar savu meiteni (tagad jau sievu) bija manās kāzās. Tagad, kad bērni un visādi dzīves skrējieni, gan vairs bieži netiekamies. Bet tā pat sveicam viens otru svētkos, dažreiz izejam kaut kur visi kopā pasēdēt.
Ja jau jums tik labi saskan, kāpēc izšķīrāties?
21.03.2025 13:46 |

Reitings 1408
Reģ: 19.07.2019
Nē, nebūtu pieņemami. Man bija līdzīga pieredze, kad sāku attiecības. Arī ar savu bijušo toreiz vēl studēja kopā, sarakstījās gan par studijām, gan par citām tēmām, darba pusdienlaikā gāja kopā ēst. Centos norīt greizsirdību, jo arī bija visādi teksti, ka nekā taču tur nav, es sadomājos visu ko, viņi ir tikai kursabiedri, bet visu laiku čakarēju sev nervus ar to un pārdzīvoju. Galu galā tās sarakstes nebija tik nevainīgas.
21.03.2025 13:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!