Jā, var! Es ar visiem bijušajiem saglabāju draudzīgas attiecības. Ar laiku tās kļūst neaktuālas, jo uzrodas citas otrās puses un jauns draugu loks.Zane313 @ 20.03.2025 20:56Sveikas!
Sakiet, vai jums būtu pieņemami, ka jūsu jauniepazītais puisis joprojām komunicētu ar savu bijušo draudzeni, pat ja viņa ir attiecībās? Kā jums liekas, vai var būt draudzīgas attiecības pēc šķiršanās?
Zane313 @ 20.03.2025 20:56Sveikas!
Sakiet, vai jums būtu pieņemami, ka jūsu jauniepazītais puisis joprojām komunicētu ar savu bijušo draudzeni, pat ja viņa ir attiecībās? Kā jums liekas, vai var būt draudzīgas attiecības pēc šķiršanās?
Jupiter @ 21.03.2025 04:58Man ir pieņemami. Ar dažiem es draudzējos, ar dažiem nedraudzējos, citi ir nobloķēti - atkarīgs no ktra gadījuma. Mans līgavaainis ar savām bijušajām draudzējas. Nespēja civilizēti izšķirties un tad piepisties par to ar ko cilvēki draudzējas, ir infantīli.
Upene36 @ 21.03.2025 12:23Cik te daudzas šaurpierītes! It kā dzimums baigi kaut ko nozīmētu!
Ja cilvēks ir interesants un ir kopīgas intereses, kāpēc izbeigt komunicēt?!
Jums tiešām nav neviena pretējā dzimuma pārstāvja drauga?! Ārzemēs ir pašsaprotami komunicēt vienādi kā ar sievietēm, tā vīriešiem un, ja neizšķiras naidīgi, kāpēc izbeigt komunikāciju? Ārpus attiecībām komunikācija nepastāv?
Tikpat debīli ir tie greizsirdīgie, kuri neļauj otrai pusei komunicēt ar pretējo dzimumu. Jā, visiem tikai sex prātā, ka tik ne arī. Primāti! :D
Ja jau jums tik labi saskan, kāpēc izšķīrāties?Zaļā Dille @ 21.03.2025 13:06Pilnīgi normāli. Es arī ar savu bijušo ilgi vēl uzturējām draudzību, ar savām jaunajām otrām pusēm gājām viens pie otra ciemos, viņš pat ar savu meiteni (tagad jau sievu) bija manās kāzās. Tagad, kad bērni un visādi dzīves skrējieni, gan vairs bieži netiekamies. Bet tā pat sveicam viens otru svētkos, dažreiz izejam kaut kur visi kopā pasēdēt.