Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sinusīts pēc zobu implantācijas.

Reitings 6
Reģ: 15.03.2025
Labdien!
Es nesen ievietoju rakstu par sinusīta pazīmēm.
Aizlikta deguna labā puse, sāpes galvas labajā pusē.Pierē, deniņos un pakausī.
Un pieskaroties šim aizliktajam degunam,sāpes kā caur drāti iziet un pakauša pusi.
Ir taisītas visādas pārbaudes, gan duplex, gan datortomgrāfija un arī magnētiskā rezonanse.
Nekādas problēmas nesaskata.
Protams tas viss tikai galvai un sprandai.
Tikai tagad es sāku lasīt internetā,ka tas viss arī var būt no zobu implantiem.
Man kā reiz ir labās puses aukšžoklī 4 implanti, likti Turcijā.
Un visi simptomi sakrīt.
Un ja tā tas ir,tad ar kādu komprētu pārbaudi to var secināt?
Un vai pretiekaisuma, pretalerģijas līdzekļi var ko līdzēt bez ķirurģiskas iejaukšanās?
Es ļoti negribētu,ka man tas viss tur ieguldītais un izciestās mocības, viss kaķim zem astes.
20.03.2025 16:04 |

10 gadi
Reitings 4131
Reģ: 25.05.2009
Cik tev sen tie implanti likti?
20.03.2025 18:00 |

Reitings 1449
Reģ: 31.01.2023
Vienkāršākais ir panorāmas rentgens, ko tev uztaisīs jebkurā lielajā zobārstniecības klīnikā.
Ja žokļa kauls ir iekaisis, nekas tur nelīdzēs. Jāceļ viss ārā un jātīra. Ibumetīns var atvieglot situāciju, bet ne novērst. Ja nav žēl sevi bendēt ar to draņķi, vari padzert 400mg, 2x dienā 5 dienas.
Bet! Galvas CT tas būtu bijis jāredz.
20.03.2025 18:05 |

Reitings 391
Reģ: 13.02.2024
Bet tie implanti var jau arī spiest uz kādu nervu, tur magnētiskās rezonanses attēli jāskata profesionālam sejas-žokļa ķirurgam. Ja tie implanti ir greizi ielikti vai bojāts kāds nervs, tur viss būs jāoperē otreiz. Sāc ar sejas - žokļa ķirurga apmeklējumu.
20.03.2025 18:13 |

Reitings 6078
Reģ: 23.08.2022
es arī ieteiktu pierakstīties šeit Latvijā pie kāda no sejas-žokļu ķirurgiem uz konsultāciju, tur arī uztaisīs nepieciešamo 3D rentgenu, kurā ļoti labi var redzēt gan maxillāro dobumu, gan audus ap zobiem un implantiem.
ļoti iespējams, ka zem kāda implanta izveidojies iekaisums, kas var radīt šāda veida sūdzības.
ieteiktu neklausīties @GlorijaGrevcova, nekāds nervs tur noteikti skarts un nospiests nav, tad ir pavisam cita klīniskā aina.
principā nekas ļoti traks tas medicīniski nav, tik nauda vējā gan.
manipulācija arī nav īpaši sarežīta - līdzīga kā pie implantācijas - atver vaļā un skatās, ja nedaudz iekaisis, tad var mēģināt ārstēšanu bez implantāta izņemšanas, ja daudz, tad izņem implantu un iztīra iekaisumu, jānogaida, lai sadzīst un var ievietot implantu atkal, vienīgi, ļoti iespējams, ka visa konstrukcija ir jāpārtaisa (ja implanti ir savienoti).
20.03.2025 19:43 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)