Merilda @ 16.03.2025 15:24Vai kosmētikas kvalitāte ir tāda pati kā komatu esamība šajā tekstā?
Diana Atomy @ 16.03.2025 15:54
Sveiki, kāds sakars ir produkta kvalitātei ar komatiem! Tu droši vari rakstīt savu tekstu savā profilā un likt komatus! ?Katrs/a raksta kā vēlas! Nevajag jaukt 2 dažādas lietas ! ?
Tavs viedoklis ir tavs viedoklis! Tev tā ir saucamā huiņa, bet citi pelna šāda veida . Citi iepērkas tā pat, kā parastajos internetveikalos ,iepērkas sev vēlamā laikā un vietā,kā klients . To kad es strādāju Atomy nenozīmē, kad es esmu neizglītota ! Es atradu iespēju ,kā varu būt mājās ar bērniem un strādāt! Un es neesmu vienīgā! Lai jums visiem jauks vakars.Mashka Kakashka @ 16.03.2025 16:13
Komatiem ar kārtējo piramīdhuiņu ir vistiešākais sakars, jo tikai neizglītoti cilvēki var pavilkties uz šādām muļķībām kā Atomy, Mihi, NL, Joyou, Chogan, utt.
Diana Atomy @ 16.03.2025 17:18Tavs viedoklis ir tavs viedoklis! Tev tā ir saucamā huiņa, bet citi pelna šāda veida . Citi iepērkas tā pat, kā parastajos internetveikalos ,iepērkas sev vēlamā laikā un vietā,kā klients . To kad es strādāju Atomy nenozīmē, kad es esmu neizglītota ! Es atradu iespēju ,kā varu būt mājās ar bērniem un strādāt! Un es neesmu vienīgā! Lai jums visiem jauks vakars.
iepērkas sev vēlamā laikā un vietā
€rica @ 16.03.2025 18:19
Domā mums te meitenes lielākoties iepērkas sev nevēlamos laikos un vietās??
nu tu samurgojies 😁 pati maz izfiltrē, ko pateici, vai tupa atreferē, ko tavs "mentors" ieborējis galvā bez jebkādas kritiskās domāšanas. 😂 BēēēDiana Atomy @ 16.03.2025 17:18Tavs viedoklis ir tavs viedoklis! Tev tā ir saucamā huiņa, bet citi pelna šāda veida . Citi iepērkas tā pat, kā parastajos internetveikalos ,iepērkas sev vēlamā laikā un vietā,kā klients . To kad es strādāju Atomy nenozīmē, kad es esmu neizglītota ! Es atradu iespēju ,kā varu būt mājās ar bērniem un strādāt! Un es neesmu vienīgā! Lai jums visiem jauks vakars.