Nosferatu @ 15.03.2025 00:51Well.. viņiem ir stipri vairāk naudas. Var atļauties dārgākas lietas, procedūras, drēbes, stilistus..
Pašsaprotami.
Nosferatu @ 15.03.2025 00:51Well.. viņiem ir stipri vairāk naudas. Var atļauties dārgākas lietas, procedūras, drēbes, stilistus..
Pašsaprotami.
Inhabitant29 @ 15.03.2025 08:47
No tā izriet, ka vietējie ir lupatlaši, jo nevar nopirkt normālas, jaunas drēbes no kvalitatīva auduma un apmeklēt stilistu?
ronnie @ 15.03.2025 01:24Timothée Chalamet, manuprāt, izskatās ļoti labi. Viņš, neskatoties uz savu vecumu, manuprāt, vienmēr būs tas čalis, kurš nenovecos, jo vienmēr izskatīties pārāk jauns priekš saviem gadiem. Latviešiem tāds ir Renārs Kaupers, kurš arī, manuprāt, tikpat kā nenoveco.
Ariana vai nu pieturas pie pārāk stingras diētas vai nu ir kāds cits iemesls tam, kādēļ viņa izskatās pēc anoreksijas slimnieces. Par pārējām dīvām īsti nav, ko teikt. Gan Demija Mūra, gan Mailija Sairusa, gan daudzas citas zvaigznes nezin kāpēc ir izlēmušas, ka izoperēti vaigi, botokss, mutes lielumam neatbilstoša izmēra venīri un izbalinātas uzacis ir tā labākā izvēle. Realitātē visas tās sievietes izskatās pēc frīkiem. Nevēlos nevienam pārmest sava stila izvēli, taču šāda veida dzīšanās pakaļ modes tendencēm neliecina par sava stila izkopšanu. Prasta dzīšanās pēc trendiem, tas arī viss. Līdz ar to uzskatu, ka teju jebkura sieviete, kura var lepoties ar dabīgu skaistumu, būs daudz pārāka par Holivudas zvaigznēm, kuras pie sava skaistuma tikušas pateicoties neskaitāmām ķirurģiskām operācijām.
Džinga @ 15.03.2025 11:03
Nevēlies pārmest, bet pārmet. :D
ronnie @ 15.03.2025 15:14
Pārmetu? Nē, tikai izsaku savas domas. Nevienam klāt neeju, aiz rokas neraustu un nesaku, ka nevajag ģērbties vai izskatīties tā vai šitā. Lai taču padara sevi par klauniem, ja tik ļoti gribās. Taču savas domas izteikt drīkstu.
Džinga @ 15.03.2025 20:43
Nu ja tu saki, ka viņi padara sevi par klauniem un visu to pārējo, ko rakstīji, tad nesaki ka nepārmet. Saki kā ir. Besī šitas - es jau neko, bet tas un tas cilvēks ir sačakarējis visu savu izskatu.
Džinga @ 15.03.2025 20:43
Nu ja tu saki, ka viņi padara sevi par klauniem un visu to pārējo, ko rakstīji, tad nesaki ka nepārmet. Saki kā ir. Besī šitas - es jau neko, bet tas un tas cilvēks ir sačakarējis visu savu izskatu.
Diabolus @ 15.03.2025 23:58
Vai ne…uzlika mega kluci un aizlidoja svētā pašapmierinātībā ?
Bet, ja nopietni, es domāju, ka viss ir vienkārši. Neviens negrib izskatīties vecs un neglīts. Ja mēs kaut reizi pastāvētu uz tā oskaru paklāja - ar savām “dabiski skaistajām” krunciņām, pumpām, dubultzodu, neperfektajiem zobiem utt -, kad sejā bliež ultra-pro-hd objektīvs, pēc šī pasākuma skriešus meklētu ķirurgu un noteikti arī psihoterapeitu. Es personīgi neiedziļinos, kurš ko un kā sevi uztjūnē, īpaši man absolūti nepazīstami cilvēki, bet acīmredzami ir indivīdi, kuru pašapziņa ievērojami uzlabojas, ja var kāda cita izskatā pamanīt novirzes no normas ?