Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Slikti zobi

Reitings 5
Reģ: 14.08.2024
Vienmēr zobi bijuši normāli, bija pa kādam caurumam,bet nekas tāds. Pirms aptuveni pusgada kārtīgi izslimojos ar stiprām zālēm un tagad saprotu,ka tas atspēlējas uz zobiem,palikuši pelēki, viens nodrupa,kas agrāk nav noticis.Daktere saka,ka zāles visus vitamīnus izskalojušas,lika dzert osteocare, d vitamīnu,ir pazemināts, b vitamīnus. Varbūt no pieredzes varat ieteikt,kas vēl palīdzējis izglābt zobus, domāju, ka ne man vienai tā gadijies...
18.02.2025 19:49 |

Reitings 39
Reģ: 03.02.2025
Ļoti ironisks lietotājvārds pie zobu tēmas. 😀
18.02.2025 19:55 |

Reitings 543
Reģ: 19.07.2017
Man pēc bērna ļoti zobi sāka drupt. Nekādu maģisko līdzekli neesmu atklājusi. Pie zobārsta eju, laboju, bet saprotu, ka tās ir milzīgas summas. Gatavojos protēzei😀
18.02.2025 19:56 |

Patīk
Reitings 2604
Reģ: 03.11.2023
Paskaties MiPaste +, reminalizācijas pasta, ko uzsmērē uz zobiem un notur kādu laiku. Man šķiet, ka man ir palīdzējusi.
18.02.2025 20:04 |

10 gadi
Reitings 78
Reģ: 01.03.2011
Iespējams pie zobārsta var kādu pārklājumu zobiem uzlikt,lai nebojājas,bet svarīgākais ir stiprināt organismu no iekšpuses,jums tas ir kapitāli novārdzināts pēc zālēm,ja ir šādas sekas.Ārsts pareizi saka,ka jādzer osteocare, tur iekšā ne tikai kalcijs vēl visādas labas lietas.D vitamīnu varu ieteikt Nateo, jūsu novārdzinātajam organismam tieši ar C vitamīnu un cinku. B grupas vitamīni man Multi B patika. Un par skādi nenāktu uztaisīt padziļinātas analīzes,mazums vēl kaut kas trūkst organismam.
18.02.2025 21:38 |

10 gadi
Reitings 109
Reģ: 28.05.2010
Ir zāles,kas izskalo no organisma visus kalcija krājumus.Tāpēc ar steigu dzerat kalciju, domāju,ka jābūt kam iftīgākam kā osteocare un D vitamīns vajadzīgs,lai palīdzētu kalcijam uzņemties,plus kopējai organisma imunitātei.Var lietot tādu,kas kopā ar magniju,tas atkal palīdz labāk uzsūkties D vitamīnam.Un protams obligāta konsultācija pie zobārsta
19.02.2025 14:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits