Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Laba autoskola

Reitings 3498
Reģ: 30.07.2023
Varbūt jūs varat ieteikt labu autoskolu Rīgā, kur ir tiešām labi instruktori?
Neesmu nekad ar mašīnu braukusi.
17.02.2025 12:39 |

10 gadi
Reitings 1375
Reģ: 13.01.2011
Daudz labu atsauksmju par Einšteinu
Varu ieteikt Rīgas autoskolu
Neieteiktu Presto, viss bija labi līdz tiku līdz braukšanām. Ļoti grūti bija salikt uz priekšu grafiku braukšanām, labākie instruktori aizņemti pie tiem nemaz netiec un tie parējie, kas nav aizņemti- ir tam iemesls, kapēc pie viņiem var tikt. Es nogāju tur obligātās braukšanas un tad pārgāju uz Rīgas autoskolu
17.02.2025 13:20 |

Reitings 487
Reģ: 18.08.2022
Mustangs, - ļoti laba autoskola teorijai - Orbitāns, vecs, melno humoru apveltīts čalis, bet ļoooti loģiski un sakarīgi izskaidro visu teoriju. Pasaka, kā vislabāk reālās dzīves situācijās izdzīvot.
Praksei, arī ir pasniedzēji, kuri ir ok, un ir mazāk forši ( vai, vismaz man ar iem nesapasēja).
17.02.2025 15:49 |

Reitings 740
Reģ: 31.03.2023
Es diemžēl nevaru ieteikt, bet noteikti varu NEieteikt Credo. Liku covid laikā, man visa teorija bija attālināti - kas bija forši. Braukšanas ne tik forši, jo - jā, ar ierobežojumiem ļoti reti sanāca braukt un ļoti grūti bija sarunāt. Instruktorus nomainīju šķiet četrus kopumā. Visi no credo, nepatika neviens, vienam visu laiku kaut kas atceļas, viens kaut kāds vecs izvirtulis bija, viens kukuli prasīja :D pēdējais bija ciešams, bet tāpat ļoti vilka garumā, nelaida uz eksāmenu, neesot gatava. Beigās izdīcu, jo teicu, ka neredzu jēgu nākt viņam piķot, ja viņš nevar mani apmācīt. (kaut pie stūres ar baltajām ilgi jau braucu)
Noliku ar pirmo. Nu - vari secināt pati.
17.02.2025 16:08 |

Reitings 487
Reģ: 18.08.2022
Tonya @ 17.02.2025 16:08
Es diemžēl nevaru ieteikt, bet noteikti varu NEieteikt Credo. Liku covid laikā, man visa teorija bija attālināti - kas bija forši. Braukšanas ne tik forši, jo - jā, ar ierobežojumiem ļoti reti sanāca braukt un ļoti grūti bija sarunāt. Instruktorus nomainīju šķiet četrus kopumā. Visi no credo, nepatika neviens, vienam visu laiku kaut kas atceļas, viens kaut kāds vecs izvirtulis bija, viens kukuli prasīja :D pēdējais bija ciešams, bet tāpat ļoti vilka garumā, nelaida uz eksāmenu, neesot gatava. Beigās izdīcu, jo teicu, ka neredzu jēgu nākt viņam piķot, ja viņš nevar mani apmācīt. (kaut pie stūres ar baltajām ilgi jau braucu)
Noliku ar pirmo. Nu - vari secināt pati.

Bet arī Mustangā sen gan atpakaļ strādāja viens Aigars L., kurš visu laiku izteica frāzes "braucam uz mežiņu", "davaj es tev ieskaitīšu braukšanas, ja aizstūrēsim līdz Daugavpilij uz draugu pirtiņu" utt. Toreiz, vēl biju jauna un naiva, izņēmu dokumentus un aizgāju skolu nepabeigusi. Tagad, noteikti viņš ne tikai ziņās nonāktu, bet pie soda tiktu un ģimene par to uzzinātu. Jo nu tie komentāri tur bija zem katras kritikas. Viņš vairs nestrādā Mustangā, bet ceru, ka tas kretīns vairs nestrādā nekur, kur ir pieejamas jaunas sievietes.
Tā, kā ar instruktriem - seksistiskiem / uzmācīgiem krīpiem jebkurš var saskarties.
17.02.2025 16:40 |

Patīk
Reitings 2602
Reģ: 03.11.2023
Man gan tieši ar Presto laba pieredze. Ja sāc iet pie kāda no instruktoriem, kuriem tie grafiki vienmēr pilni, tad instruktos vienkārši pasaka kad un cikos atvērs jauno pierakstu, tad arī var norezervēt nedēļu uz priekšu.
17.02.2025 17:12 |

Reitings 328
Reģ: 07.12.2024
Einšteins. Dēls mācījās, draugs mācījās - abi nolika visu (arī CSDD) ar pirmo reizi un skolā arī. Citi mācījās citur, liekas, ka vieniem draugiem meita Mustangā bija un vai tik ne Presto - tur kārtoja to braukšanu ašpadsmit reižu... CSDD nolika laikam ar otro vai trešo. Bet nu tur tajās skolās esot bijusi sajūta, ka speciāli liek braukt vēl, vēl, vēl un vēl. Un nelaiž uz to eksāmenu.
17.02.2025 21:24 |

10 gadi
Reitings 1375
Reģ: 13.01.2011
Džinga @ 17.02.2025 17:12
Man gan tieši ar Presto laba pieredze. Ja sāc iet pie kāda no instruktoriem, kuriem tie grafiki vienmēr pilni, tad instruktos vienkārši pasaka kad un cikos atvērs jauno pierakstu, tad arī var norezervēt nedēļu uz priekšu.

Man problēma bija tieši, ka nevar tikt pie tajiem kuriem pieraksti pilni 😁
Iespējams, ka arī problēma bija tajā, ka mājsēde bija beigusies un visi steidzās braukt. Nezinu
Es izmēģināju tur diezgan daudzus. Neviens nebija tā, ka patika līdz galam. Citi vispār bija drausmas. Skatos gan, ka tie divi īpašie tur vairs nestrādā
17.02.2025 21:27 |

Reitings 2195
Reģ: 11.04.2023
Visās autoskolās liek braukt vairāk, kā vajag, tā pelna naudu, jeb domājāt, ka 69.99 ar teorijas apmācību..
Tieši ar braukšanām auto skolas izkāš nevis pāris simtus, bet tūkstošus.
18.02.2025 11:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits