Ko darīt pēc 9.klases

Reitings 5
Reģ: 04.02.2025
Nevaru izdomat ko iesākt pec 9.klases, esmu radoša patstāviga, riskētaja, jauka, daudziga, saprotoša, nevaru vell izlemt ko darit, gribu iet prom no ciemata kur dzivoju visu dzivi, velos iet uz lielpilsētu “Rigu” vai tas apkartni butu loti jauki ja palidzetu man mazliet!😭😭😭🙏🙏
04.02.2025 19:51 |

Reitings 61
Reģ: 02.02.2025
Sanis @ 05.02.2025 12:16
Tiešam paldies visiem par ieteikumiem! Grubeju pateikt ti ka mākslas skola man neuzrunā pat ne bišķīt.
Gribu iet uz Rigu tapec ka tas iznak tuvak manai ģimenei un man būtu vieglàk apciemot viņus, sobrīd mani uzruna attalinātā skola jo tad man vairak briva laika bus maniem hobijiem un visam parejam ko vien vaig. Rīgā es redzu vairak plusus savam macībām jo tur ir lielāka iespeja atrast kadu normalu skolu, kadu normau darbiņu ja vēlešos piestrādāt! Ja ir vell kadi ieteikumi apskatīšu arī tos, ieskatīšos arī citu pilsētu skolas, ja ir kadi ieteikumi kas nav tikai rīgas skolas tad būšu pateicīga ari par tiem!☺️

Ar attālināto skolu var ieberzties. Ja proti sevi disciplinēt un nav problēmu ar mācīšanos, super, var pabeigt pat ātrāk, divas klases vienā gadā.
Tomēr tā kā saki būs vairāk laiks hobijiem un varētu vēl pastrādāt, tad, iespējams, vispār vidusskolu nepabeigsi vai tas aizņems ilgāku laiku. Ja nebūs pabeigtas 12 klases, par labu darbu, ienākumiem vari aizmirst (ar ļoti retiem izņēmumiem). Skolēnam ir primāri jākoncentrējas uz skolas pabeigšanu.
Pat tie pusaudži, kas nopietnā līmenī sporto, pabeidz vidusskolu.
05.02.2025 12:41 |

Reitings 239
Reģ: 09.09.2024
patroneses @ 04.02.2025 19:58
Iestājies darbā.
Strādā.
Domā par tālāku mācīšanos.
Ja nedaudz pastrādā, tad reizēm labāk izprot ko grib mācīties nekā ja uz reiz kaut kur iestājas.
Pilnīgi debils ieteikums , iet strādāt 14-16 gados nevis vsk beigt!
05.02.2025 13:03 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Ja tev nav specifika sapņa par kāda specifiska amata/aroda apgūšanu, tad tā var būt tikai un vienīgi kāda vispārējā vidusskola. Parasti jaunieši šajā vecumā dikti negrib mācīties, līdz ar to attālinātās vidusskolas man šķiet pilnīgs izsmiekls, pat ja standarta vidusskola ir grūtības savākties. Hobijiem tev būs laiks pēc skolas, visi vakari brīvi, arī piestrādāt var, ja ir baigā vēlme, bet neviens negrib ņemt pamatskolniekus darba.
05.02.2025 13:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!