akul12 @ 04.02.2025 13:30Man līdzīgi ar sievas radiem, tā jau visi draudzīgi, bet savējais neesmu ? Kopā nav jādzīvo, tad man arī vienalga. Vienīgi nepatīk, ka visu grib zināt, bet paši neko nestāsta, uzzinu ar sievas starpniecību. ?
Nav ne jausmas kā būs, kad mums būs bērni.
Ancite32 @ 04.02.2025 13:58
Viņiem negribas komunicēt (kāda starpība, kāpēc?) un apmeklē pieklājības pēc.
Ja viņš ir apvainojies par kaut ko un gribēs to vilkt ārā, tad pats to darīs. Varbūt pats tuvākais cilvēks var aci pret aci pajautāt, vai kaut kas starp mums nav kārtībā, pamanīju, ka mūsu attiecības vairs nav tik labas kā bija? Bet to nav jādara radiem, kam nav bijušas pirms tam tuvas attiecības vai svešiem un nav jāiesaista viņa sievu. Iespējams, ka pat uz šādu jautājumu neatbildētu, jo nebūtu gatavs runāt, ja tur kaut kāds super aizvainojums.
Tā klačošanās nav pievilcīga, kas tas vispār ir, ka mammai nav par ko runāt ar savu dēlu un viņa to stāsta otra dēla sievai..
Ancite32 @ 04.02.2025 13:58
Viņiem negribas komunicēt (kāda starpība, kāpēc?) un apmeklē pieklājības pēc.
Ja viņš ir apvainojies par kaut ko un gribēs to vilkt ārā, tad pats to darīs. Varbūt pats tuvākais cilvēks var aci pret aci pajautāt, vai kaut kas starp mums nav kārtībā, pamanīju, ka mūsu attiecības vairs nav tik labas kā bija? Bet to nav jādara radiem, kam nav bijušas pirms tam tuvas attiecības vai svešiem un nav jāiesaista viņa sievu. Iespējams, ka pat uz šādu jautājumu neatbildētu, jo nebūtu gatavs runāt, ja tur kaut kāds super aizvainojums.
Tā klačošanās nav pievilcīga, kas tas vispār ir, ka mammai nav par ko runāt ar savu dēlu un viņa to stāsta otra dēla sievai..
Kanga @ 04.02.2025 15:09
Ar vīra vecākiem varam runāt tiešu valodu. Protams, es neesmu konkrēti izteikusi domas par vīrabrāli jo zinu, ka es esmu tikai ienācēja, lai gan esmu dzirdējusi epitetus savā virzienā, viņam domājot, ka es neko nedzirdu. Mans vīrs ir tiešs un bieži sazvanoties esmu klāt, tad arī dzirdu ko viņi savā starpā runā un kāda ir aura. Vecākiem arī mazliet neizpratne par radušos situāciju, bet kopumā katrs veido savu ģimeni, savu auru. Kā jau teicu, ja cilvēks tā jūtas labi, lai tā arī dzīvo. Es arī negribētu komunicēt diži vairāk, ja man fonā visu laiku bubinātu sliktu. Varbūt ir labi tieši tā kā tas ir.
Vispār es negribēju aizņemt Džingas tēmu kā savējo. ?
Kanga @ 04.02.2025 15:09
Ar vīra vecākiem varam runāt tiešu valodu. Protams, es neesmu konkrēti izteikusi domas par vīrabrāli jo zinu, ka es esmu tikai ienācēja, lai gan esmu dzirdējusi epitetus savā virzienā, viņam domājot, ka es neko nedzirdu. Mans vīrs ir tiešs un bieži sazvanoties esmu klāt, tad arī dzirdu ko viņi savā starpā runā un kāda ir aura. Vecākiem arī mazliet neizpratne par radušos situāciju, bet kopumā katrs veido savu ģimeni, savu auru. Kā jau teicu, ja cilvēks tā jūtas labi, lai tā arī dzīvo. Es arī negribētu komunicēt diži vairāk, ja man fonā visu laiku bubinātu sliktu. Varbūt ir labi tieši tā kā tas ir.
Vispār es negribēju aizņemt Džingas tēmu kā savējo. ?
Million @ 04.02.2025 15:34Mana dzīvesbiedra māte ar mani 2 gadu laikā ir tikai pateikusi "sveika", kamēr tēvs ne reizi neparunājot ar mani, ir jau savam dēlam izteicies par mani, ka esmu resna un nevarēšu palikt stāvoklī, man vajag tikai naudu no drauga un laimīgas sievietes neaiziet no attiecībām (vispār neiet prom no attiecībām, paliek un cieš).
Jā, es neesmu slaida, bet līdz resnumam ir diezgan daudz kg jāuzņem. Drauga tēvs pats ir vecs un ar lielu riepu viduklī, kā arī nedzīvo kopā ar drauga māti, jo viņam nepatīk, ka viņa sevi pilnveidoja.
Ikreiz aizbraucot pie drauga vecākiem, ir tikai auksts "sveiki".
Tā kā es tevi, posta autore, saprotu diezgan labi ?
Džinga @ 04.02.2025 15:39
Ārprāts, lasot šo saprotu, ka man vēl viss ir pilnīgi okei.
Bāc, jūtu lidzi, tu vispār vēl brauc tos cilvēkus satikt vai nu jau izvairies?
Million @ 04.02.2025 16:04
Pirmo pusgadu viss bija normāli ? bet varbūt man tikai tā likās, jo to visu, ko tas vecais muļķis par mani pateica, viņš to darīja man aiz muguras, kamēr draugs bija devies uz virtuvi pēc kafijas mums abiem.
Mēs uz turieni braucam labi, ja reizi 2 mēnešos. Draugs negrib mani vienu atstāt mājās uz vairākām dienām, tāpēc es braucu līdzi. Es draugam teicu, lai neļauj man palikt ar viņa tēvu divatā, citādi nebūs labi viņam. Tad nu es mierīgi ļauju draugam pavadīt laiku ar tēvu, kamēr es kaut ko citu daru. Skan stulbi, bet tā ir realitāte man ? bieži vien aizdomājos, kāpēc bijušajam bija tik forši vecāki, mani kā meitu pieņēma uzreiz, bet šeit - esmu resna un briesmīga dēla izmantotāja.
Draugs negrib mani vienu atstāt mājās uz vairākām dienām, tāpēc es braucu līdzi.
IceCream @ 04.02.2025 18:18
Kāpēc? Kas notiks?
IceCream @ 04.02.2025 18:18
Kāpēc? Kas notiks?
akul12 @ 04.02.2025 21:37
Izēdīs ledusskapi tukšu ?
Million @ 04.02.2025 22:30
Hah labs ? nebiju aizdomājusie par šo,bet paldies par padomu ? jāsāk resnēt,lai vēl vairāk nepatiktu drauga vecākiem ?
GlorijaGrevcova @ 04.02.2025 23:51
Un cik resnai jābūt, lai aizrādītu par palikšanu stāvoklī, tur nebūs daži lieki kg. Varbūt pārstāj rīt, lai pēc 10-15 gadiem nevajadzētu gaudot par 2.tipa diabētu, sirdi, locītavām, aizdusu utt. Apkārt valdošā klasika, kamēr resnulēm zem 30, tad nu tik ķērc no operas “apaļa un laimīga” un cik veselīgas jūtas, vēlāk kā likums sākas resnuma izraisītas likstas un tad visas pieklust un klusi mēra cukura līmeni.
GlorijaGrevcova @ 04.02.2025 23:51
Un cik resnai jābūt, lai aizrādītu par palikšanu stāvoklī, tur nebūs daži lieki kg. Varbūt pārstāj rīt, lai pēc 10-15 gadiem nevajadzētu gaudot par 2.tipa diabētu, sirdi, locītavām, aizdusu utt. Apkārt valdošā klasika, kamēr resnulēm zem 30, tad nu tik ķērc no operas “apaļa un laimīga” un cik veselīgas jūtas, vēlāk kā likums sākas resnuma izraisītas likstas un tad visas pieklust un klusi mēra cukura līmeni.