Vīra ģimene

Patīk
Reitings 2700
Reģ: 03.11.2023
Es gribu pačīkstēt. Mana ģimene ir ļoti maza, bet visi esam diezgan tuvi, viņi cenšas uzturēt attiecības arī ar manu vīru, vienmēr apjautājas kā iet, apsveic svētkos, iekļauj visos ģimenes pasākumos, arī lielākos dzīves lēmumos.
Toties mana vīra ģimene ir liela, 3 māsas un viens brālis. Saprotu, ka tur ir daudz vairāk cilvēku, kam jāpievērš uzmanību, visiem nepietiek laika. Bet es vispār nejūtos iekļauta, svētkos viņi pļāpā viens ar otru, necenšas kaut kā mani iekļaut kādā sarunā. Ir aizmirsuši dzimšanasdienas.
Viņi ir jauki cilvēki, izpalīdzīgi, sirsnīgi, bet es nejūtos kā daļa no ģimenes. Esmu centusies veidot sarunas, acināt viņa māsas uz kopīgiem pasākumiem, iekļaut mūsu draugu bariņā. Bet nav nekādas pretimnākšanas, nu nulle. Arī ja piekrīt piedalīties kādā draugu izbraucienā vai vienkārši kopā aiziet uz teātri, tāpat, kā likums, pēdējā brīdī tomēr uzmetīs.
Man šķiet, ka nav tā, ka es viņiem nepatiktu, bet tur ir kaut kāda vienaldzība, kuru man grūti saprast. Varbūt esmu kaut ko nepareizi kādreiz pateikusi vai izdarījusi, mēs esam diezgan atšķirīgi cilvēki, nav ne jausmas. Vīrs saka, ka galīgi nav mana vaina un, ka viņam arī reizēm grūti izprast savējos.
Long story short, vairākus gadus par to īpaši nedomāju, centos iekļauties, runāties, bet šogad kaut kas noklikšķēja un man vienkārši palika bēdīgi par šo visu. Vairs negribas censties, tikties, kaut ko kopīgi plānot. Nav ne jausmas kā būs, kad mums būs bērni.
Kādas jums ir attiecības ar vīra ģimeni, vecākiem, brāļiem, māsām?
Priecāšos pačīkstēt ar kādu kopā, dalīt bēdu. :D Bet arī labu atteicību stāsti mīļi gaidīti.
04.02.2025 11:01 |

Patīk
Reitings 2700
akul12 @ 04.02.2025 13:30
Man līdzīgi ar sievas radiem, tā jau visi draudzīgi, bet savējais neesmu ? Kopā nav jādzīvo, tad man arī vienalga. Vienīgi nepatīk, ka visu grib zināt, bet paši neko nestāsta, uzzinu ar sievas starpniecību. ?

Jā, viss draudzīgi, bet savējais neesmu ir tiešām labs apraksts šim. 🙌|
Par to, ka visu grib zināt - mums ir līdzīgi, vīra ģimenē ir viena personas, kas visus izprašņā un zina pat kādā krāsā es virtuves krēslus gribu pirkt, lai gan pati neesmu par to runājusi. Bet par viņiem mēs pat svarīgu informāciju uzzinām mēnešus vēlāk. Nu vīrs uzzina, es no vīra. :D
04.02.2025 13:59 |

Reitings 2403
Reģ: 11.04.2023
Es domāju, ka meklē problēmas, kur to nav.
Tavas attiecības ar vīra radiem ir normālas, vismaz, kā lielākajai daļai.
Nav ne jausmas kā būs, kad mums būs bērni.

Gandrīz visiem vecākiem gribās mazbērnus, iesaisti viņus bērnu dzīvē (dzimšanas dienas, bērnudārza, skolas pasākumi, ciemošanās u.c) un attiecības kļūs tikai siltākas.
04.02.2025 14:23 |

Reitings 69
Reģ: 03.02.2025
Ancite32 @ 04.02.2025 13:58

Viņiem negribas komunicēt (kāda starpība, kāpēc?) un apmeklē pieklājības pēc.
Ja viņš ir apvainojies par kaut ko un gribēs to vilkt ārā, tad pats to darīs. Varbūt pats tuvākais cilvēks var aci pret aci pajautāt, vai kaut kas starp mums nav kārtībā, pamanīju, ka mūsu attiecības vairs nav tik labas kā bija? Bet to nav jādara radiem, kam nav bijušas pirms tam tuvas attiecības vai svešiem un nav jāiesaista viņa sievu. Iespējams, ka pat uz šādu jautājumu neatbildētu, jo nebūtu gatavs runāt, ja tur kaut kāds super aizvainojums.
Tā klačošanās nav pievilcīga, kas tas vispār ir, ka mammai nav par ko runāt ar savu dēlu un viņa to stāsta otra dēla sievai..

Mammai nav par ko runāt, jo dēls vienkārši neko dzīvē nedara. Dzīvo citā pilsētā, zvana reti, iet uz darbu, staidzina suni un ciemojas biežāk pie sievas radiem, kas loģiski, jo tuvāk. Retu reizi uzraksta manam vīram vai vecākiem "Čau, kā iet, ko dari?", tad atbild "Neko,labi." un tur arī sarakste beidzas. Cik esmu šo gadu laikā novērojusi, tad cilvēkam viss jāsagremo viņa vietā, visām problēmām prasīs atrisinājumu, nevis pats centīsies risināt. Visu laiku tiek sevī turēts kaut kāds heits par gadiem vecām lietām, kolēģiem kas gadiem nav satikti, redzēti. Vasarā runājām, pa cik reiz strādājām vienā darba vietā kopā tad ar tādu naidu stāstija visus tos notikumus kurus jau 5x esmu dzirdējusi. Šķiet cilvēks sevī kaut ko visu laiku tur, bet tā jau vairs ne mūsu problēma. Ja gribēs, tad nāks un pats risinās. Tik zinu to, ka aiz sava iekšēji turētā pats savas kāzas izbojāja, jo kad nozaga līgavu, gāja visiem pēc kārtas dirst virsū. Pat fotogrāfei, kura vispār tur ņeprečom. Līdz šai baltai dienai nezinu ko pateica, bet vīra vecāki bija asarām acīs. Vīramāte tik izteica, ka neko tādu nebija gaidijuši no viņa. Man varbūt vienkārši nav saprotama tāda mentalitāte. Mans vīrs viņam daudz palīdzējis, vecāki arī, bet vienmēr viss ir slikti. Kaut ko visu laiku bubina, ar kaut ko neapmierināts.
04.02.2025 15:09 |

Reitings 69
Reģ: 03.02.2025
Ancite32 @ 04.02.2025 13:58

Viņiem negribas komunicēt (kāda starpība, kāpēc?) un apmeklē pieklājības pēc.
Ja viņš ir apvainojies par kaut ko un gribēs to vilkt ārā, tad pats to darīs. Varbūt pats tuvākais cilvēks var aci pret aci pajautāt, vai kaut kas starp mums nav kārtībā, pamanīju, ka mūsu attiecības vairs nav tik labas kā bija? Bet to nav jādara radiem, kam nav bijušas pirms tam tuvas attiecības vai svešiem un nav jāiesaista viņa sievu. Iespējams, ka pat uz šādu jautājumu neatbildētu, jo nebūtu gatavs runāt, ja tur kaut kāds super aizvainojums.
Tā klačošanās nav pievilcīga, kas tas vispār ir, ka mammai nav par ko runāt ar savu dēlu un viņa to stāsta otra dēla sievai..

Ar vīra vecākiem varam runāt tiešu valodu. Protams, es neesmu konkrēti izteikusi domas par vīrabrāli jo zinu, ka es esmu tikai ienācēja, lai gan esmu dzirdējusi epitetus savā virzienā, viņam domājot, ka es neko nedzirdu. Mans vīrs ir tiešs un bieži sazvanoties esmu klāt, tad arī dzirdu ko viņi savā starpā runā un kāda ir aura. Vecākiem arī mazliet neizpratne par radušos situāciju, bet kopumā katrs veido savu ģimeni, savu auru. Kā jau teicu, ja cilvēks tā jūtas labi, lai tā arī dzīvo. Es arī negribētu komunicēt diži vairāk, ja man fonā visu laiku bubinātu sliktu. Varbūt ir labi tieši tā kā tas ir.
Vispār es negribēju aizņemt Džingas tēmu kā savējo. 😀
04.02.2025 15:09 |

Patīk
Reitings 2700
Kanga @ 04.02.2025 15:09

Ar vīra vecākiem varam runāt tiešu valodu. Protams, es neesmu konkrēti izteikusi domas par vīrabrāli jo zinu, ka es esmu tikai ienācēja, lai gan esmu dzirdējusi epitetus savā virzienā, viņam domājot, ka es neko nedzirdu. Mans vīrs ir tiešs un bieži sazvanoties esmu klāt, tad arī dzirdu ko viņi savā starpā runā un kāda ir aura. Vecākiem arī mazliet neizpratne par radušos situāciju, bet kopumā katrs veido savu ģimeni, savu auru. Kā jau teicu, ja cilvēks tā jūtas labi, lai tā arī dzīvo. Es arī negribētu komunicēt diži vairāk, ja man fonā visu laiku bubinātu sliktu. Varbūt ir labi tieši tā kā tas ir.
Vispār es negribēju aizņemt Džingas tēmu kā savējo. ?

Viss ok, droši stāsti, kas uz sirds :D
04.02.2025 15:22 |

Reitings 61
Reģ: 02.02.2025
Kanga @ 04.02.2025 15:09

Vispār es negribēju aizņemt Džingas tēmu kā savējo. ?

Pēdējie teikumi, ka varbūt tieši šādi ir labāk, ir pareizi, diez vai tu gribētu cilvēkus ar šādu attieksmi bieži redzēt savā dzīvē, bet likt viņam mainīties tu nevari, tā kā ir veiksmīgi tā kā ir.
04.02.2025 15:31 |

Reitings 13
Reģ: 27.03.2020
Mana dzīvesbiedra māte ar mani 2 gadu laikā ir tikai pateikusi "sveika", kamēr tēvs ne reizi neparunājot ar mani, ir jau savam dēlam izteicies par mani, ka esmu resna un nevarēšu palikt stāvoklī, man vajag tikai naudu no drauga un laimīgas sievietes neaiziet no attiecībām (vispār neiet prom no attiecībām, paliek un cieš).
Jā, es neesmu slaida, bet līdz resnumam ir diezgan daudz kg jāuzņem. Drauga tēvs pats ir vecs un ar lielu riepu viduklī, kā arī nedzīvo kopā ar drauga māti, jo viņam nepatīk, ka viņa sevi pilnveidoja.
Ikreiz aizbraucot pie drauga vecākiem, ir tikai auksts "sveiki".
Tā kā es tevi, posta autore, saprotu diezgan labi 😀
04.02.2025 15:34 |

Patīk
Reitings 2700
Million @ 04.02.2025 15:34
Mana dzīvesbiedra māte ar mani 2 gadu laikā ir tikai pateikusi "sveika", kamēr tēvs ne reizi neparunājot ar mani, ir jau savam dēlam izteicies par mani, ka esmu resna un nevarēšu palikt stāvoklī, man vajag tikai naudu no drauga un laimīgas sievietes neaiziet no attiecībām (vispār neiet prom no attiecībām, paliek un cieš).
Jā, es neesmu slaida, bet līdz resnumam ir diezgan daudz kg jāuzņem. Drauga tēvs pats ir vecs un ar lielu riepu viduklī, kā arī nedzīvo kopā ar drauga māti, jo viņam nepatīk, ka viņa sevi pilnveidoja.
Ikreiz aizbraucot pie drauga vecākiem, ir tikai auksts "sveiki".
Tā kā es tevi, posta autore, saprotu diezgan labi ?

Ārprāts, lasot šo saprotu, ka man vēl viss ir pilnīgi okei.
Bāc, jūtu lidzi, tu vispār vēl brauc tos cilvēkus satikt vai nu jau izvairies?
04.02.2025 15:39 |

Reitings 13
Džinga @ 04.02.2025 15:39

Ārprāts, lasot šo saprotu, ka man vēl viss ir pilnīgi okei.
Bāc, jūtu lidzi, tu vispār vēl brauc tos cilvēkus satikt vai nu jau izvairies?

Pirmo pusgadu viss bija normāli 😀 bet varbūt man tikai tā likās, jo to visu, ko tas vecais muļķis par mani pateica, viņš to darīja man aiz muguras, kamēr draugs bija devies uz virtuvi pēc kafijas mums abiem.
Mēs uz turieni braucam labi, ja reizi 2 mēnešos. Draugs negrib mani vienu atstāt mājās uz vairākām dienām, tāpēc es braucu līdzi. Es draugam teicu, lai neļauj man palikt ar viņa tēvu divatā, citādi nebūs labi viņam. Tad nu es mierīgi ļauju draugam pavadīt laiku ar tēvu, kamēr es kaut ko citu daru. Skan stulbi, bet tā ir realitāte man 😀 bieži vien aizdomājos, kāpēc bijušajam bija tik forši vecāki, mani kā meitu pieņēma uzreiz, bet šeit - esmu resna un briesmīga dēla izmantotāja.
04.02.2025 16:04 |

Patīk
Reitings 2700
Million @ 04.02.2025 16:04

Pirmo pusgadu viss bija normāli ? bet varbūt man tikai tā likās, jo to visu, ko tas vecais muļķis par mani pateica, viņš to darīja man aiz muguras, kamēr draugs bija devies uz virtuvi pēc kafijas mums abiem.
Mēs uz turieni braucam labi, ja reizi 2 mēnešos. Draugs negrib mani vienu atstāt mājās uz vairākām dienām, tāpēc es braucu līdzi. Es draugam teicu, lai neļauj man palikt ar viņa tēvu divatā, citādi nebūs labi viņam. Tad nu es mierīgi ļauju draugam pavadīt laiku ar tēvu, kamēr es kaut ko citu daru. Skan stulbi, bet tā ir realitāte man ? bieži vien aizdomājos, kāpēc bijušajam bija tik forši vecāki, mani kā meitu pieņēma uzreiz, bet šeit - esmu resna un briesmīga dēla izmantotāja.

Baigi cūcīgi, es laikam tavā vietā labāk paliktu vienītī mājās. :D Bet ja jums tas viss ir tā iegājies, ganjau viss kārtībā un nav pārāk traumaiska pieredze.
04.02.2025 16:35 |

Reitings 1403
Reģ: 19.07.2019
Man daļēji ir līdzīgi. Draugam gan ģimene ir liela, bet pārsvarā visi dzīvo ārzemēs, izņemot viņa vecākus, tāpēc praktiski ar visiem tiekos reti, ir dažas pieklājības frāzes, smaidi, bet tas arī viss.
Laikam vienīgais cilvēks, ar kuru man tiešām patīk kontaktēties un ir salīdzinoši tuvas attiecības, ir viņa mamma. Ļoti forša, gudra un skaista sieviete, raksturā arī esam diezgan līdzīgas.
Nesen arī nedaudz sabēdājos, ka ar viņa māsu nesanāk īsti sadraudzēties. Mums ir ļoti atšķirīgi raksturi un intereses - viņa ir ļoti sievišķīga, aktīva, skaļa un diezgan tipiska IG meitene (nezinu, kā citādi raksturot, bet viņai ir aktīva sociālā dzīve un intereses, kas ir saistītas ar to), bet es esmu pretēja - kautrīga, patīk būt mājās vienai, neapmeklēju ballītes, man nav daudz draugu, esmu diezgan pelēka, tāpēc mums īsti nav par ko runāt. Apmaināmies dažām frāzēm, pasmaidām viena otrai un viss.
Ikdienā, ja neaizdomājos par to, tad ir vienalga. Reizēm uz mirkli uznāk kādas čābīgākas domas, bet aizdzenu tās prom. Neviens pie tā nav vainīgs, ka nav izveidojusies tik stipra saikne. Abi ar draugu esam noslēgtāki, mums pietiek vienam ar otru, kompānijās visbiežāk klusējam, nepatīk skaļi pasākumi, maz stāstām par sevi, tāpēc arī droši vien tā ir, ka mēs esam palikuši malā.
Bet ir viens foršs veids, kā par to tik ļoti neuztraukties, un ko pati arī ievēroju un tev tāpat iesaku - vīrs ir izvēlējies tevi un jādzīvo tev arī ir ar viņu, ne vīra radiniekiem, tas ir svarīgākais. Bez šaubām viņa ģimene ir svarīga, bet šobrīd jums abiem ir sava jaunā ģimene. Te izskanēja laba doma, ka radinieki ir kā kolēģi - labas un draudzības attiecības, bet ja nesanāk, tad nesanāk satuvināties.
04.02.2025 17:13 |

10 gadi
Reitings 3851
Reģ: 29.01.2009
Draugs negrib mani vienu atstāt mājās uz vairākām dienām, tāpēc es braucu līdzi.

Kāpēc? Kas notiks?
04.02.2025 18:18 |

Reitings 61
Reģ: 02.02.2025
IceCream @ 04.02.2025 18:18

Kāpēc? Kas notiks?

Pievienojos jautājumam, jo skan briesmīgi un es nebrauktu, izņemot, piemēram, Ziemassvētkus vai vecāku dzimšanas dienas. Katrs var ciemoties pie saviem vecākiem arī viens. Arī vai tiešām vajag ciemoties tik bieži vairākas dienas (protams, ja brauc viens, lai brauc uz cik ilgu laiku grib, bet ja abi, tad kāpēc tev tas jāpacieš?)
04.02.2025 21:25 |

Reitings 2403
Reģ: 11.04.2023

Kāpēc? Kas notiks?

Izēdīs ledusskapi tukšu 😁
04.02.2025 21:37 |

Reitings 13

Kāpēc? Kas notiks?

Ir iziets cauri smagam dzīves periodam,draugs cenšas būt blakus tik cik vien var un atbalstīt.
Darba grafiki mums atšķiras,tāpēc brīvo laiku ļoti cenšamies pavadīt kopā
04.02.2025 22:28 |

Reitings 13
akul12 @ 04.02.2025 21:37

Izēdīs ledusskapi tukšu ?

Hah labs 😅 nebiju aizdomājusie par šo,bet paldies par padomu 😅 jāsāk resnēt,lai vēl vairāk nepatiktu drauga vecākiem 😂
04.02.2025 22:30 |

Reitings 376
Reģ: 13.02.2024
Million @ 04.02.2025 22:30

Hah labs ? nebiju aizdomājusie par šo,bet paldies par padomu ? jāsāk resnēt,lai vēl vairāk nepatiktu drauga vecākiem ?

Un cik resnai jābūt, lai aizrādītu par palikšanu stāvoklī, tur nebūs daži lieki kg. Varbūt pārstāj rīt, lai pēc 10-15 gadiem nevajadzētu gaudot par 2.tipa diabētu, sirdi, locītavām, aizdusu utt. Apkārt valdošā klasika, kamēr resnulēm zem 30, tad nu tik ķērc no operas “apaļa un laimīga” un cik veselīgas jūtas, vēlāk kā likums sākas resnuma izraisītas likstas un tad visas pieklust un klusi mēra cukura līmeni.
04.02.2025 23:51 |

Reitings 1403
Reģ: 19.07.2019
GlorijaGrevcova @ 04.02.2025 23:51

Un cik resnai jābūt, lai aizrādītu par palikšanu stāvoklī, tur nebūs daži lieki kg. Varbūt pārstāj rīt, lai pēc 10-15 gadiem nevajadzētu gaudot par 2.tipa diabētu, sirdi, locītavām, aizdusu utt. Apkārt valdošā klasika, kamēr resnulēm zem 30, tad nu tik ķērc no operas “apaļa un laimīga” un cik veselīgas jūtas, vēlāk kā likums sākas resnuma izraisītas likstas un tad visas pieklust un klusi mēra cukura līmeni.

Kas tev par fetišu mūždien tarkšķēt par naudu un svaru? Sajūta, ka tavā dzīvē tās ir sāpīgākās tēmas.
05.02.2025 02:25 |

Reitings 13
GlorijaGrevcova @ 04.02.2025 23:51

Tu esi smieklīga 😀
aaa un jā - man ir pilnīgi un absolūti (pie manas lielās un resnās pakaļas) vienalga, ko tu tur kvekšķi 😁
Nedomāju, ka cukurs nogalina cilvēkus, bet gan tik tupi cilvēki kā tu. Aizej paguli vai iegādājies sexystyle sev kādu mantiņu, lai nav jābūt tik kašķīgai.
05.02.2025 07:57 |

Reitings 3196
Reģ: 30.01.2023
Nu, piemēram, es esmu izvēlējusies salaulāties ar savu vīru nevis visu viņa vai manu ģimeni. Es dzīvoju ar vīru, ģimeni veidoju ar viņu. Ir jauki ik pa laikam pabūt kopā ar radiem, bet pārējie cilvēki ir tikai piedeva, ar kuriem ar cieņu un viss.
Nav te Ziemassvētku kino filma par milzu ģimeni un visiem ar laimi pielietām sejām.
Jauki ja tādas ģimenes ir, bet es dzīvoju realitātē. 😀
06.02.2025 14:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits