Sveikas!
Mīļš paldies visām par komentāriem. Tas noteikti piešķir tādu nelielu dzinulīti uz priekšu. Tā kā forumā rakstu zīmēm ir limits, bija daudz kas jādzēš ārā no sava stāsta.
Visu laiku biju izvairījusies no kopējās mēneša summas saskaitīšanas, bet ar drebošām rokām to izdarīju nesen, un kopējā summa, ko maksāju, ir aptuveni 700 eiro. Šis ir iemesls, kāpēc man ir divi darbi, jo ar vienu man nepaliktu nekā. Summa ir astronomiska, bet, protams, ņemot kredītus es procentiem nekad nebiju pievērsusi uzmanību. Vēl viena stulbības pazīme, kas man ir piemitusi. Vienu kredītu jau tūlīt, tūlīt būšu nomaksājusi, un paliks nedaudz mazāk, tas priecē, taču ejams vēl tāls ceļš. Jūs jautājāt, cik apmēram ilgi vēl - esmu apskatījusies, ka tie ir aptuveni 2-3 gadi, kas man šādi jāmaksā. Tas, protams, ir ļoti liels slogs un garš periods.
Esmu domājusi par maksātnespējas procesu, bet parokoties dziļāk šajā pazemes ūdenī, saprotu, ka tomēr tas nebūtu labākais lēmums priekš manis, tāpēc turpinu maksāt ar visām varītēm. Tomēr kredītu esmu ņēmusi, tas jānomaksā.
Protams, ir bijis, kad maksājumi jāatliek, jo dažkārt vienkārši vairs nav iespēja samaksāt tās summas, bet no tā cenšos izvairīties, līdz ar to var saprast, ka sev neko absolūti nepērku. Reizi pāris mēnešos kādu drēbi, un arī no lētā gala.
Man ir milzīgs kauns, un ak, asaras uzreiz birst, bet būs labi. Šodien ir skumji, rīt turpināšu ierasto ceļu.
Paldies jums par emocionālu atbalstu❤️🙏