patroneses @ 04.02.2025 09:15
Kuras cenas Latvijā neadekvātas un par cik procentiem lielākas nekā adekvātās?
Ja grib pa lēto - strādā attālināti - dzīvo Indijā vai Kongo. Būs zemas cenas, lēta apkure... Bet no tā secināt, ka Latvijā cena neadekvāta nevar.
Ancite32 @ 04.02.2025 09:02
Kādu risinājumu tu piedāvā? Speciāli meklēt ļoti turīgu vīrieti? Saķūnēt sevi un bāzties turīgo cilvēku aprindās, lai iepazītos ar vīrieti, kas ne tikai būs turīgs, bet arī patiks? Vai paciest vīrieti, kas nepatīk, turīguma dēļ? Nav skaidrs, ar kādu mērķi noliec citas, krievu valodā ir tāds vārs "sosalka", atgādina tevi. Nav nekas pret sievietēm, kuras uztur turīgs vīrietis, bet sievietei nav jābūt šādai attieksmei, ka visi pārējie ir alfonsi un neveiksminieces. Tava lecīgā attieksme parāda, ka tu esi tikai sugar baby un izrādies ar to, kamēr vēl vari.
Krišjānis Kariņš @ 04.02.2025 10:12
No darba devēja puses arī skumja situācija. Jautājums, kādas Tev prasmes. Mūsējie regulāri un ilgi meklē darbiniekus, dažādām profesijām, grūti atrast normālus, mēdz ņemt pēc izskata entuziastiskus arī bez saistītas izglītības vispār, māca uz vietas, cer, ka pats mācīsies papildus, bet tur kā kurš - vairums tāpat neko nemācās, viņiem labi neko nezināt, izdara pašu minimumu un laimīgi, bet čīkst gan, ka ''viena mana draudzene tādā un tādā kompānijā pelna tik un tik, bet man šeit nedod!" Nav jau par ko dot.
Arī fakts. Varbūt te atkal katram sava burbuļa faktors ieslēdzas, bet cik novēroju paziņu un tālu paziņu vidū, tiem, kam ir savi biznesi, kas ir pašnodarbinātie, iet ļoti labi. Pat ja cilvēks arī pelna ar to ''tikai'' Latvijas vidējo algu, tad toties strādā daudz mazāk par pilnu darba nedēļu. Skaidrs, ka tā nav visiem, bet cik es redzu, tad Latvijā ir ļoti plašas iespējas pelnīt pašam.
Džinga @ 04.02.2025 10:21
Domāju, ka viņai vispār nav vīrieša, tāpēc arī dusmojas un lecās
Kanga @ 04.02.2025 10:43
Es domāju, ka visdrīzāk arī varētu būt kā viņa saka, vienkārši uz citu fona labāk izrādīties. Kas žēlīgi, ka no viņas nesanāk diskusija. Tādi pliki uzbraucieni, cerībā, ka kāda tādā pašā tonī arī atbildēs. Tad būs dienas highlight.
Džinga @ 03.02.2025 23:37
Kāpēc pārvācāties uz LV, ja ir tik slikti?
Inna86 @ 04.02.2025 07:26
Vispār man ir viena paziņa, kas pameta labi apmaksātu biroja darbu, un uzsāka uzkopšanas biznesu. Un viņa pelna daudz vairāk par mani birojā. Nav jātīra pirmsskola par minimālo algu, meklējiet maksātspējīgus klientus, kas jūsu darbu novērtē, katram ir izvēles iespējas.
GlorijaGrevcova @ 04.02.2025 08:57
Tomēr attesās atpakaļ uz LV ??? Apkopēja vari būt jebkur vecajā Eiropā vai ziemeļvalstīs un saņemt tik, lai ciešami dzīvotu nevis ubagotos. Un kāda velna pēc apkopēja? Vai tad veikalā vai benzīntankā kā pārdevēja, piemēram, nevar vairāk nopelnīt?
Džinga @ 04.02.2025 10:21
Domāju, ka viņai vispār nav vīrieša, tāpēc arī dusmojas un lecās
Kanga @ 04.02.2025 10:43
Es domāju, ka visdrīzāk arī varētu būt kā viņa saka, vienkārši uz citu fona labāk izrādīties. Kas žēlīgi, ka no viņas nesanāk diskusija. Tādi pliki uzbraucieni, cerībā, ka kāda tādā pašā tonī arī atbildēs. Tad būs dienas highlight.
Pō @ 04.02.2025 15:28Man gan besī Glorija un viņas pretīgā izteikšanās maniere, tomēr es šur tur varu piekrist, tomēr.. Vai tā uz pusēm dalīšana nav jauno cilvēku problēma? 20+ gadi? Tā nav tā jaunā mode un jaunās randiņošanas un kopdzīves tendences?
Nekad dzīvē neesmu neko dalījusi uz pusēm ne randiņojot, ne dzīvojot kopā, ne pirms, ne pēc laulības vai bērnu rašanos un godīgi sakot, es noteikti uz tādu vīrieti skatītos citādāk. Tiešām nevaru iedomāties nevienu sev zināmo vīrieti, kam dzimšanas gada skaitlis sākas ar 1, kas punktuāli dalītu visu uz pusēm.
Pō @ 04.02.2025 15:28Man gan besī Glorija un viņas pretīgā izteikšanās maniere, tomēr es šur tur varu piekrist, tomēr.. Vai tā uz pusēm dalīšana nav jauno cilvēku problēma? 20+ gadi? Tā nav tā jaunā mode un jaunās randiņošanas un kopdzīves tendences?
Nekad dzīvē neesmu neko dalījusi uz pusēm ne randiņojot, ne dzīvojot kopā, ne pirms, ne pēc laulības vai bērnu rašanos un godīgi sakot, es noteikti uz tādu vīrieti skatītos citādāk. Tiešām nevaru iedomāties nevienu sev zināmo vīrieti, kam dzimšanas gada skaitlis sākas ar 1, kas punktuāli dalītu visu uz pusēm.
Ancite32 @ 04.02.2025 15:35
Te neviens nav teicis par punktuālu skaitīšanu precīzi uz pusēm, bet par to, ka sniedz finansiālo ieguldījumu daudz maz līdzvērtīgi abi partneri. Glorija uzskata, ka sievietei vispār nav jāmaksā kopējā katlā. Ja tā sanāk dzīvē, nu forši, bet es nedomāju, ka tas ir tik bieži sastopams Latvijā mūsdienās.
GlorijaGrevcova @ 04.02.2025 14:58
Ja es gribētu izrādīties, tad sacerētu stāstu, ka lidoju ar privāto helikopteru un pie gultas stāv zelta kaza. Ja tas, ka vīrietis nodrošina bāzes izdevumus, kādai ir izrādīšanās, tad patiešām žēl, ka tik nabadzīgi dzīvojat.
Diabolus @ 04.02.2025 15:38
Es atkal nevaru iedomāties vīrieti, kuram nebūtu skumīgi par to, ka kaut kas sievai jāprasa. Vidējā alga ir tāda, kāda ir. Tātad lielākai daļai vīriešu nemaz sapņos nerādās ar vienu algu uzturēt ģimeni, un vēl lielai daļai no tās lielākās daļas nav citu variantu, kā izmaksas segt uz pusēm. Pieslēdz loģiku.
Tā ka, dāmas, tām, kurām paveicies (jo tā ir tikai un vienīgi veiksme), priecājaties, bet, lūdzu, neņirgsim par to, ka citām tā nav paveicies, un netēlosim, ka tas ir kaut kāds īpašs sasniegums.
Diabolus @ 04.02.2025 15:38
Es atkal nevaru iedomāties vīrieti, kuram nebūtu skumīgi par to, ka kaut kas sievai jāprasa. Vidējā alga ir tāda, kāda ir. Tātad lielākai daļai vīriešu nemaz sapņos nerādās ar vienu algu uzturēt ģimeni, un vēl lielai daļai no tās lielākās daļas nav citu variantu, kā izmaksas segt uz pusēm. Pieslēdz loģiku.
Tā ka, dāmas, tām, kurām paveicies (jo tā ir tikai un vienīgi veiksme), priecājaties, bet, lūdzu, neņirgsim par to, ka citām tā nav paveicies, un netēlosim, ka tas ir kaut kāds īpašs sasniegums.