akul12 @ 03.02.2025 23:22Labākais modelis, kurā abas puse jūtas komfortabli un atbalstītas.
Parasti ir otrādi, sludinājumos jaunajiem sola brīnumus, bet vecajiem darbiniekiem 100 eiro pie algas, kuri knapi nosedz inflāciju ir brīnums.
sla @ 03.02.2025 23:34Lūdzu pierakstiet savu profesiju
Apkopēja - minimālā alga, Rīga. Ja nebūtu vīrs nezinu ko darītu ar dzīvi, darbu arī atrast grūti pēc bērnu piedzimšanas bija. LV skumja situācija, nav brīnums, ka jaunieši aizbrauc prom
selestine @ 03.02.2025 23:39es laikam jau riktiga vecmamina..bet kas elle rata ir simpo...tas kautkadu pusaudzu slengs vai?
Apkopēja - minimālā alga, Rīga. Ja nebūtu vīrs nezinu ko darītu ar dzīvi, darbu arī atrast grūti pēc bērnu piedzimšanas bija. LV skumja situācija, nav brīnums, ka jaunieši aizbrauc prom
GlorijaGrevcova @ 03.02.2025 17:30
Neko uz pusēm nekad neesmu dalījusi, ne randiņos, ne esot draudzene, ne tagad, esot sieva, maksā vīrietis un punkts. Mana nauda ir maniem privātajiem izdevumiem, kad atpūšos viena vai ar draudzenēm.
Nezinu, kas jādzer vai jāpīpē, lai precētos ar veci, kurš pieprasa pusi. Bet vispār labi, ka neveiksminieces tādus savāc, visādi alfonsi un kapeikpisēji mazāk maisās pa ēteru.
Kanga @ 03.02.2025 22:32
Mums tādu problēmu nav. Ja nevar tagad kāds no abiem iedot/ieskaitīt, tad to izdomā savādākā veidā vai pagaidot, kad naudiņa uzrodas. Mēs vienmēr ar to tiekam galā.
Megija1234 @ 04.02.2025 08:23Dzīvoju ārzemēs un mana alga šeit ir šeit pārsniedz videjo algu Latvijā. Katru mēnesi daļu atlieku. Diemžēl Latvijā tik daudz nenopelnītu. Dzīvoju kopā ar draugu, visus rēķinus dalam uz 2. Mani apmierina, bet vienmēr gribas vairāk. Tāds sapnītis dzīvoklim sakrāt. ?
Ancite32 @ 04.02.2025 08:27
Vai izmaksas par dzīvokļa īrēšanu, komunālajiem, pārtiku, apģērbu un pārējo pārsniedz vai ir tādi paši kā Latvijā?
Megija1234 @ 04.02.2025 08:23Dzīvoju ārzemēs un mana alga šeit ir šeit pārsniedz videjo algu Latvijā. Katru mēnesi daļu atlieku. Diemžēl Latvijā tik daudz nenopelnītu. Dzīvoju kopā ar draugu, visus rēķinus dalam uz 2. Mani apmierina, bet vienmēr gribas vairāk. Tāds sapnītis dzīvoklim sakrāt. ?
GlorijaGrevcova @ 04.02.2025 08:51
Jogurta plauktiņš arī katram savs ledusskapī? Es ceru, ka tas ir dzīvokļa biedrs nevis gultas partneris ???
GlorijaGrevcova @ 04.02.2025 08:51
Jogurta plauktiņš arī katram savs ledusskapī? Es ceru, ka tas ir dzīvokļa biedrs nevis gultas partneris ???
Megija1234 @ 04.02.2025 08:39
Pilsētā kur dzīvoju dzīvokļi ļoti dārgi (gan īrējot, gan pērkot)
Šajā ziņā man paveicās jo pa dzīvokli salīdzinoši maz maksājam.
Man jau liekas, ka dažiem produktiem Latvijā cenas ir neadekvāti augstas. Šeit pa tiem pašiem peoduktiem drusku vairāk maksāju.
Ancite32 @ 04.02.2025 09:09
Jā, Latvijā cenas mēdz būt neadekvātas, ārzemēs kā kurās laikam jau.
Inna86 @ 04.02.2025 07:26
Vispār man ir viena paziņa, kas pameta labi apmaksātu biroja darbu, un uzsāka uzkopšanas biznesu. Un viņa pelna daudz vairāk par mani birojā. Nav jātīra pirmsskola par minimālo algu, meklējiet maksātspējīgus klientus, kas jūsu darbu novērtē, katram ir izvēles iespējas.