KM91 @ 03.02.2025 22:27Vispar nevajag man piešūt to ko neesmu veidojis. Pēdejo reizi te biju vasaras vidū. Sen jau esmu aizmirsis kā vecajā profilā ieiet.
Kā arī nevajag te meklēt nekādus apslēptus nodomos. Ši ir vienkārši diskusija. Rietumeiropiešiem liekās normāli iepazīties ar cilvēkiem uz ielas, tramvajos, veikalos. Vai tas liekās normāli arī Latviešiem? Jo es personīgi nezinu nevienu gadijumu kad kāds būtu atradis draugus vai ko vairāk vienkārši uzmācoties garāmgājējiem.
akul12 @ 03.02.2025 22:43Rietumeiropieši skatās dating coach iestudētos video, kuros katra meitene ģīpst no viņu spējām un iedod savu telefona un sociālo numuru.
Piedāvājot tev iemācīties šīs prasmes tikai par 19.99 mēnesī.
Bizness, 9gag komentētāji pavelkās... ?
Slikti, varbūt jāizkāpj no rutīnas, tad nebūs laika čakarēties ar meiteņu jautājumiem, jo tāda būs pie sāniem.
Diabolus @ 03.02.2025 22:44
Nav tāda “normāla” vai “nenormāla” iepazīšanās veida, to tā kā vajadzētu saprast. Ir vienkārši divi cilvēki īstajā vietā, laikā un noskaņojumā, tas arī viss. Bet es joprojām nesapratu, kādam nolūkam tu vāc šo statistiku. Varbūt gaidi, kad kāda sāks stāstīt, cik indieši ir atvērti, salīdzinājumā ar latviešiem, lai visiem paziņotu, ka tu esi tīrs mālzemes dzintars, bet tevi neviena negrib?
Džinga @ 03.02.2025 23:02
Tos video skatās nevis rietumieropieši, bet tieši austrumos, turki & co :D
Kāpēc jūs domājat, ka katrai tēmai ir kautkas apslēpts? Kāpēc tik grūti pieņemt ka diskusija varbut tāpat vien, intereses pēc? Ja Latvijā visi tik ļoti vēlētos attiecības kā jūs šeit uzskatat, mums dzimstība pārsniegtu mirušo skaitu un latvieši kā tauta neizmirtu.Diabolus @ 03.02.2025 22:44
Nav tāda “normāla” vai “nenormāla” iepazīšanās veida, to tā kā vajadzētu saprast. Ir vienkārši divi cilvēki īstajā vietā, laikā un noskaņojumā, tas arī viss. Bet es joprojām nesapratu, kādam nolūkam tu vāc šo statistiku. Varbūt gaidi, kad kāda sāks stāstīt, cik indieši ir atvērti, salīdzinājumā ar latviešiem, lai visiem paziņotu, ka tu esi tīrs mālzemes dzintars, bet tevi neviena negrib?
to es arī bieži esmu lasījis tieši komentāros kāds čīkst ka 26 gadi, nav draudzenes, grūti atrast un tad ir kāds kas iesaka skatīties tos relationship coach.akul12 @ 03.02.2025 22:43Rietumeiropieši skatās dating coach iestudētos video, kuros katra meitene ģīpst no viņu spējām un iedod savu telefona un sociālo numuru.
Piedāvājot tev iemācīties šīs prasmes tikai par 19.99 mēnesī.
Bizness, 9gag komentētāji pavelkās... ?
Slikti, varbūt jāizkāpj no rutīnas, tad nebūs laika čakarēties ar meiteņu jautājumiem, jo tāda būs pie sāniem.
Esi kautko sajaucis, es nēesmu meklējis sev draudzeni. Es esmu minējis ka man bija tinder profils, kurā bija pie mērķa norādīts "jaunus draugus" ar domu tadai vienkāršai pačatošanai. kā piemēram kādreiz bija tie saiti kā onlychat/omegle - iegāji, pačatoji parunāji un visu labu. bet nu izrādijās ka tinder nav tam domāts, tas ir eskortam, vai tām gold digger tipa sievietēm meklēt sugardaddy. Tur bija reāli tādas kurām BIO atklāti bija rakstīts "Pirmajā randiņā lidojam uz Bali" "Pavizinamies tavā geļikā?"akul12 @ 04.02.2025 13:34Kas tad mainījās, ka vairs negribi draudzeni, jo vienu brīdi meklēji te sev draudzeni, vai tas nebiji tu?