Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Iepazīšanās uz ielas?

Reitings 2
Reģ: 02.02.2025
Jau gadiem izmantoju izklaides portālu 9gag.com pa lielam tur ir dažādi video, "memes" un citi posti ko cilvēki ieliek, tur ir sadaļa relationship, kurā nereti čaļi (ne no Latvijas, no visas pasaules) sūdzās ka nav bijuši attiecībās, un tad nu komentāros sāk rakstīt eksperti - izej no mājas, iepazīsties uz ielas vai veikalā. Utt. Beigās man tur izveidojas diskusija par to, jo es uzskatu ka tā ir vienkārši uzmākšanās svešiniekiem, bet piemēram tur cilvēkiem no rietumeiropas tas liekās normāli.
Es savā sūnu ciemā dzīvojot piekopju ļoti minimālu kontaktu ar cilvēkiem. Tāpēc jautājums varbūt tomēr arī šeit Latvijā tas ir normāli?
Gribētos zināt, kā jums latvietēm ir? Vispar mūsu valstī ir izplatīts kā amerkāņu filmās iepazīšanas uz ielām, veikalos, bibliotēkās? Un vai jums ir pozitīvas emocijas kad kautkāds svešinieks sāk flirtēt?
02.02.2025 21:54 |

Reitings 2040
Reģ: 11.04.2023
Bibliotekā neesmu bijis no skolas laikiem, bet tur vēsi varēja iepazīties ar jauniem draugiem, tajā laikā nemeklēju attiecības bibliotekā. No nosauktajām vietām balsoju par biblioteku. 👍
Domāju, ka lai iepazītos uz ielas ar svešinieku jābūt lielam rizz un ja tev tāds ir, tad nav jāklīst pa ielām, bet sievieti atradīsi komfortablākos apstākļos. Visticamāk sanāks creepy un sižets degpunktā. 😁
02.02.2025 22:10 |

Reitings 2
Reģ: 02.02.2025
akul12 @ 02.02.2025 22:10
Bibliotekā neesmu bijis no skolas laikiem, bet tur vēsi varēja iepazīties ar jauniem draugiem, tajā laikā nemeklēju attiecības bibliotekā. No nosauktajām vietām balsoju par biblioteku. ?
Domāju, ka lai iepazītos uz ielas ar svešinieku jābūt lielam rizz un ja tev tāds ir, tad nav jāklīst pa ielām, bet sievieti atradīsi komfortablākos apstākļos. Visticamāk sanāks creepy un sižets degpunktā. ?
tieši to arī iedomājos, ka iepazīstoties uz ielas var nonākt policijā un tad vel izkauninās degpunktā.😀 Liekās Latvieši nav tāda tauta, kurai tas būtu pieņemami ( varbūt jaunajām paaudzēm savādāk)
Atceros es redzēju vienu youtube video,kur viena amerkāniete sūdzējās par kūtrajiem latviešiem. Šī tramvajā centusies parunāties, un latvieši viņu vienkārši ignorējuši.
02.02.2025 22:18 |

Reitings 2040
Reģ: 11.04.2023
KM91 @ 02.02.2025 22:18
tieši to arī iedomājos, ka iepazīstoties uz ielas var nonākt policijā un tad vel izkauninās degpunktā.? Liekās Latvieši nav tāda tauta, kurai tas būtu pieņemami ( varbūt jaunajām paaudzēm savādāk)
Atceros es redzēju vienu youtube video,kur viena amerkāniete sūdzējās par kūtrajiem latviešiem. Šī tramvajā centusies parunāties, un latvieši viņu vienkārši ignorējuši.

Jaunā paaudze? Tad pats esi vecs? 😒
Tā gan ir recepte iekļūt 100% degpunktā, ja vecumā 40+ mēģināsi koļīt random studentes 😁
02.02.2025 22:25 |

Reitings 16
Reģ: 28.01.2025
Tas kas notiek uz ielas bieži vien ir sabiedriskās kārtības traucēšana nevis iepazīšanās.
Tāds sākumā pajautās kā sauc, tad izmaksās kafiju un tad taisīs lielas acis ka nebrauc uz viņa ūķi līst kopējā gultā. Pie kam gulta ir labākais variants. Ir arī kaudze daudz ļaunāku.
Iepazīties uz ielas var kādā mazā miestā, kur jau 100 reizes viens otru redzēja, aptuveni zin kur dzīvo, bet nav iznācis aprunāties. Bet kārtīgā pilsētā ar to nodarbojas visādi mahinatori, zagļi. Lai gan ... ja tur meitenes siltā vakarā mini bruncīšos staigā apkārt, kad visas bibliotēkas jau sen slēgtas, un garām paiet jau trešo reizi pa to pašu kvartālu un neviens cits tās nav vēl savācis... grēks neņemt.
02.02.2025 22:32 |

Reitings 526
Reģ: 07.12.2024
Nez .. savulaik savus, šobrīd nu jau labākos draugus, tieši tā arī iepazinu: ar vienu sāku pļāpāt gaidot vilcienu, ar otru satiktos nakts vidū uz ielas... Tiesa, tas bija laikā, kad man bija ap 20.
Šobrīd, kad pamatā esmu ar diviem maziem bērniem pie rokas, iepazīties un veidot jaunas draudzības nav sanācis 😁 ja neskaita nenozīmīgas parunāšanas ar citiem vecākiem rotaļu laukumos...
Rezumējot - Degpunktā, par mēģinājumu iepazīties, nokļūt var tikai kaut kādi mētelīšvirinātāji, vai lašaras kas ar "es tik gribētu iepazīties" patiesībā mēģina uzmākties.
03.02.2025 00:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits