tieši to arī iedomājos, ka iepazīstoties uz ielas var nonākt policijā un tad vel izkauninās degpunktā.😀 Liekās Latvieši nav tāda tauta, kurai tas būtu pieņemami ( varbūt jaunajām paaudzēm savādāk)akul12 @ 02.02.2025 22:10Bibliotekā neesmu bijis no skolas laikiem, bet tur vēsi varēja iepazīties ar jauniem draugiem, tajā laikā nemeklēju attiecības bibliotekā. No nosauktajām vietām balsoju par biblioteku. ?
Domāju, ka lai iepazītos uz ielas ar svešinieku jābūt lielam rizz un ja tev tāds ir, tad nav jāklīst pa ielām, bet sievieti atradīsi komfortablākos apstākļos. Visticamāk sanāks creepy un sižets degpunktā. ?
KM91 @ 02.02.2025 22:18tieši to arī iedomājos, ka iepazīstoties uz ielas var nonākt policijā un tad vel izkauninās degpunktā.? Liekās Latvieši nav tāda tauta, kurai tas būtu pieņemami ( varbūt jaunajām paaudzēm savādāk)
Atceros es redzēju vienu youtube video,kur viena amerkāniete sūdzējās par kūtrajiem latviešiem. Šī tramvajā centusies parunāties, un latvieši viņu vienkārši ignorējuši.
ar otru satiktos nakts vidū uz ielas..
Rezumējot - Degpunktā, par mēģinājumu iepazīties, nokļūt var tikai kaut kādi mētelīšvirinātāji, vai lašaras kas ar "es tik gribētu iepazīties" patiesībā mēģina uzmākties.
iiieviiite @ 03.02.2025 13:23Studiju laikos atceros viens puisis (normāla paskata, es pat teiktu simpātisks) sāka runāties ar mani netālu no Brīvības pieminekļa, kaut ko pieklājīgi atbildēju, bet īsti nevēlējos turpināt komunikāciju, jo biju attiecībās. Pati gāju uz sabiedrisko pie Forum Cinemas, šis visu ceļu vilkās līdzi, gaidīja ar mani sabiedrisko un brīnumainā kārtā tomēr neiekāpa līdzi. Arī sabiedriskajā vairākas reizes vīrieši ir centušies iepazīties, gan tūristi, gan vietējie. Viens pat nesmādēja sākt sarunu tad, kad man pie sāniem bija vīrs, kurš viņam pieklājīgi pateica atšūties.
Varbūt tie ir stereotipi vai kas, bet man (jo īpaši kā introvertei) nepazīstami cilvēki, kas vēlas iepazīties uz ielas tiešām vairāk atbaida, nekā uzrunā vai izraisa interesi. Bet ticu, ka ir cilvēki, kuri tieši uzskata, ka tas ir pluss (drosme, mērķtiecība), bet ne manā gadījumā.
Kā akul minēja par to rizz, mani tādi džeki riktīgi atgrūž.
Raudene @ 03.02.2025 14:14Slavenais dobeknieks ir klāt. Ar mūžīgo tēmu par savu problēmu iepazīties. Beidz taisīt jaunus profilus tas ir bezjēdzīgi, tāpat mēs zinām ka strādā par metinātāju un dzīvo Dobelē bez attiecībām ar māti kopā dzīvokli.
akul12 @ 03.02.2025 14:01
Nav rizz, es dzīvē zinu tikai 1 vīrieti, kurš ir rizz.
Viņa komunikācija ir tik nomierinoša, neuzbāzīga un tajā pašā laikā panāk ko vēlas. Tas strādā uz abiem dzimumiem, vienkārši grūti atteikt, jo jūties slikti.
Ar viņu sieviete aizies padzert kafiju arī ar vīru mājās.
Raudene @ 03.02.2025 14:14Slavenais dobeknieks ir klāt. Ar mūžīgo tēmu par savu problēmu iepazīties. Beidz taisīt jaunus profilus tas ir bezjēdzīgi, tāpat mēs zinām ka strādā par metinātāju un dzīvo Dobelē bez attiecībām ar māti kopā dzīvokli.
Nevajag man. 😁akul12 @ 03.02.2025 17:11
Kāda dobelniece varētu pieteikties un aiziet padzert kafiju ?
Protams, dobelniecei jāizmaksā kafija, jo nedzīvojam 19.gs ?
KM91 @ 03.02.2025 21:39Nevajag man. ?
Vispar nevajag man piešūt to ko neesmu veidojis. Pēdejo reizi te biju vasaras vidū. Sen jau esmu aizmirsis kā vecajā profilā ieiet.Diabolus @ 03.02.2025 22:16Kristap, kāpēc tu katrai diskusijai veido jaunu profilu? Un, Kristap, ko īsti tu meklē? Pierādījumus tam, ka esi normāls, vai pierādījumus tam, ka neesi?
akul12 @ 03.02.2025 22:17
Jo?
Kāda vaina, ja sieviete uzaicina uz kafiju, nav jātēlo creep un jākoļi uz ielas.
KM91 @ 03.02.2025 22:30
Pirmkārt es nedzeru kafiju vispār.
Otrkārt man dzīvē ir sava rutīna kuru jau gadiem piekopju, kurā neietilpst sveši cilvēki, jūtos tā komfortabli.