Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Iepazīšanās uz ielas?

Reitings 8
Reģ: 02.02.2025
Jau gadiem izmantoju izklaides portālu 9gag.com pa lielam tur ir dažādi video, "memes" un citi posti ko cilvēki ieliek, tur ir sadaļa relationship, kurā nereti čaļi (ne no Latvijas, no visas pasaules) sūdzās ka nav bijuši attiecībās, un tad nu komentāros sāk rakstīt eksperti - izej no mājas, iepazīsties uz ielas vai veikalā. Utt. Beigās man tur izveidojas diskusija par to, jo es uzskatu ka tā ir vienkārši uzmākšanās svešiniekiem, bet piemēram tur cilvēkiem no rietumeiropas tas liekās normāli.
Es savā sūnu ciemā dzīvojot piekopju ļoti minimālu kontaktu ar cilvēkiem. Tāpēc jautājums varbūt tomēr arī šeit Latvijā tas ir normāli?
Gribētos zināt, kā jums latvietēm ir? Vispar mūsu valstī ir izplatīts kā amerkāņu filmās iepazīšanas uz ielām, veikalos, bibliotēkās? Un vai jums ir pozitīvas emocijas kad kautkāds svešinieks sāk flirtēt?
02.02.2025 21:54 |

Reitings 2336
Reģ: 11.04.2023
Bibliotekā neesmu bijis no skolas laikiem, bet tur vēsi varēja iepazīties ar jauniem draugiem, tajā laikā nemeklēju attiecības bibliotekā. No nosauktajām vietām balsoju par biblioteku. 👍
Domāju, ka lai iepazītos uz ielas ar svešinieku jābūt lielam rizz un ja tev tāds ir, tad nav jāklīst pa ielām, bet sievieti atradīsi komfortablākos apstākļos. Visticamāk sanāks creepy un sižets degpunktā. 😁
02.02.2025 22:10 |

Reitings 8
akul12 @ 02.02.2025 22:10
Bibliotekā neesmu bijis no skolas laikiem, bet tur vēsi varēja iepazīties ar jauniem draugiem, tajā laikā nemeklēju attiecības bibliotekā. No nosauktajām vietām balsoju par biblioteku. ?
Domāju, ka lai iepazītos uz ielas ar svešinieku jābūt lielam rizz un ja tev tāds ir, tad nav jāklīst pa ielām, bet sievieti atradīsi komfortablākos apstākļos. Visticamāk sanāks creepy un sižets degpunktā. ?
tieši to arī iedomājos, ka iepazīstoties uz ielas var nonākt policijā un tad vel izkauninās degpunktā.😀 Liekās Latvieši nav tāda tauta, kurai tas būtu pieņemami ( varbūt jaunajām paaudzēm savādāk)
Atceros es redzēju vienu youtube video,kur viena amerkāniete sūdzējās par kūtrajiem latviešiem. Šī tramvajā centusies parunāties, un latvieši viņu vienkārši ignorējuši.
02.02.2025 22:18 |

Reitings 2336
KM91 @ 02.02.2025 22:18
tieši to arī iedomājos, ka iepazīstoties uz ielas var nonākt policijā un tad vel izkauninās degpunktā.? Liekās Latvieši nav tāda tauta, kurai tas būtu pieņemami ( varbūt jaunajām paaudzēm savādāk)
Atceros es redzēju vienu youtube video,kur viena amerkāniete sūdzējās par kūtrajiem latviešiem. Šī tramvajā centusies parunāties, un latvieši viņu vienkārši ignorējuši.

Jaunā paaudze? Tad pats esi vecs? 😒
Tā gan ir recepte iekļūt 100% degpunktā, ja vecumā 40+ mēģināsi koļīt random studentes 😁
02.02.2025 22:25 |

Reitings 104
Reģ: 28.01.2025
Tas kas notiek uz ielas bieži vien ir sabiedriskās kārtības traucēšana nevis iepazīšanās.
Tāds sākumā pajautās kā sauc, tad izmaksās kafiju un tad taisīs lielas acis ka nebrauc uz viņa ūķi līst kopējā gultā. Pie kam gulta ir labākais variants. Ir arī kaudze daudz ļaunāku.
Iepazīties uz ielas var kādā mazā miestā, kur jau 100 reizes viens otru redzēja, aptuveni zin kur dzīvo, bet nav iznācis aprunāties. Bet kārtīgā pilsētā ar to nodarbojas visādi mahinatori, zagļi. Lai gan ... ja tur meitenes siltā vakarā mini bruncīšos staigā apkārt, kad visas bibliotēkas jau sen slēgtas, un garām paiet jau trešo reizi pa to pašu kvartālu un neviens cits tās nav vēl savācis... grēks neņemt.
02.02.2025 22:32 |

Reitings 961
Reģ: 07.12.2024
Nez .. savulaik savus, šobrīd nu jau labākos draugus, tieši tā arī iepazinu: ar vienu sāku pļāpāt gaidot vilcienu, ar otru satiktos nakts vidū uz ielas... Tiesa, tas bija laikā, kad man bija ap 20.
Šobrīd, kad pamatā esmu ar diviem maziem bērniem pie rokas, iepazīties un veidot jaunas draudzības nav sanācis 😁 ja neskaita nenozīmīgas parunāšanas ar citiem vecākiem rotaļu laukumos...
Rezumējot - Degpunktā, par mēģinājumu iepazīties, nokļūt var tikai kaut kādi mētelīšvirinātāji, vai lašaras kas ar "es tik gribētu iepazīties" patiesībā mēģina uzmākties.
03.02.2025 00:45 |

Reitings 2336
ar otru satiktos nakts vidū uz ielas..

Ideāli meitene apstiprina, ka uz ielas un pat nakts vidū ir patīkama vide iepazīties ar svešiniekiem 👍
Rezumējot - Degpunktā, par mēģinājumu iepazīties, nokļūt var tikai kaut kādi mētelīšvirinātāji, vai lašaras kas ar "es tik gribētu iepazīties" patiesībā mēģina uzmākties.

Nē, samānijās, kā jau teicu ir ok, ja esi rizz chad, bet ja esi sub5, tad degpunkta sižets garantēts.
Neko jāsēž bez attiecībām, vai jāpievēršas looksmaxxing un jākļūst par chad. Bet kā lai iemācās rizz?
03.02.2025 08:55 |

Reitings 11904
Reģ: 05.03.2020
Studiju laikos atceros viens puisis (normāla paskata, es pat teiktu simpātisks) sāka runāties ar mani netālu no Brīvības pieminekļa, kaut ko pieklājīgi atbildēju, bet īsti nevēlējos turpināt komunikāciju, jo biju attiecībās. Pati gāju uz sabiedrisko pie Forum Cinemas, šis visu ceļu vilkās līdzi, gaidīja ar mani sabiedrisko un brīnumainā kārtā tomēr neiekāpa līdzi. Arī sabiedriskajā vairākas reizes vīrieši ir centušies iepazīties, gan tūristi, gan vietējie. Viens pat nesmādēja sākt sarunu tad, kad man pie sāniem bija vīrs, kurš viņam pieklājīgi pateica atšūties.
Varbūt tie ir stereotipi vai kas, bet man (jo īpaši kā introvertei) nepazīstami cilvēki, kas vēlas iepazīties uz ielas tiešām vairāk atbaida, nekā uzrunā vai izraisa interesi. Bet ticu, ka ir cilvēki, kuri tieši uzskata, ka tas ir pluss (drosme, mērķtiecība), bet ne manā gadījumā.
03.02.2025 13:23 |

Patīk
Reitings 2640
Reģ: 03.11.2023
iiieviiite @ 03.02.2025 13:23
Studiju laikos atceros viens puisis (normāla paskata, es pat teiktu simpātisks) sāka runāties ar mani netālu no Brīvības pieminekļa, kaut ko pieklājīgi atbildēju, bet īsti nevēlējos turpināt komunikāciju, jo biju attiecībās. Pati gāju uz sabiedrisko pie Forum Cinemas, šis visu ceļu vilkās līdzi, gaidīja ar mani sabiedrisko un brīnumainā kārtā tomēr neiekāpa līdzi. Arī sabiedriskajā vairākas reizes vīrieši ir centušies iepazīties, gan tūristi, gan vietējie. Viens pat nesmādēja sākt sarunu tad, kad man pie sāniem bija vīrs, kurš viņam pieklājīgi pateica atšūties.
Varbūt tie ir stereotipi vai kas, bet man (jo īpaši kā introvertei) nepazīstami cilvēki, kas vēlas iepazīties uz ielas tiešām vairāk atbaida, nekā uzrunā vai izraisa interesi. Bet ticu, ka ir cilvēki, kuri tieši uzskata, ka tas ir pluss (drosme, mērķtiecība), bet ne manā gadījumā.

Man ir gadījies līdzīgi kā Tev un viegoklis par to tieši tāds pats. Mani atbaida pārlieku pašpārliecināti un uzbāzīgi cilvēki, automātiski parādās kaut kāda siena un liels nē, kad kāds uzbāžas. Kā akul minēja par to rizz, mani tādi džeki riktīgi atgrūž.
Laikam uz ielas es iepazītos tikai, ja man ļoti pieklājīgi pajautātu vai esmu ienteresēta, bet arī grūti pateikt, gadiem jau esmu aizņemta.
Un lai iepatiktos kāds, kurš uzrunā randomā uz ielas, tur ir jābūt fiziskai pievilcībai uzreiz, jo nav jau zināms nekāds cits info, kam iepatikties.
03.02.2025 13:37 |

Reitings 2336
Statistika par iepazīšanās vietām arī neuzrāda, ka iela, sabiedriskais transports ir laba vieta.
Tā ir loterija uztrāpīt uz īsto sievieti, jo lielākajai daļai šajās vietās nav ne domas par iepazīšanos.
03.02.2025 13:45 |

Reitings 2336
Kā akul minēja par to rizz, mani tādi džeki riktīgi atgrūž.

Nav rizz, es dzīvē zinu tikai 1 vīrieti, kurš ir rizz.
Viņa komunikācija ir tik nomierinoša, neuzbāzīga un tajā pašā laikā panāk ko vēlas. Tas strādā uz abiem dzimumiem, vienkārši grūti atteikt, jo jūties slikti.
Ar viņu sieviete aizies padzert kafiju arī ar vīru mājās.
03.02.2025 14:01 |

Reitings 58
Reģ: 16.10.2023
Slavenais dobeknieks ir klāt. Ar mūžīgo tēmu par savu problēmu iepazīties. Beidz taisīt jaunus profilus tas ir bezjēdzīgi, tāpat mēs zinām ka strādā par metinātāju un dzīvo Dobelē bez attiecībām ar māti kopā dzīvokli.
03.02.2025 14:14 |

Reitings 31914
Reģ: 21.08.2023
Raudene @ 03.02.2025 14:14
Slavenais dobeknieks ir klāt. Ar mūžīgo tēmu par savu problēmu iepazīties. Beidz taisīt jaunus profilus tas ir bezjēdzīgi, tāpat mēs zinām ka strādā par metinātāju un dzīvo Dobelē bez attiecībām ar māti kopā dzīvokli.

💯😄
03.02.2025 14:20 |

Patīk
Reitings 2640
Reģ: 03.11.2023
akul12 @ 03.02.2025 14:01

Nav rizz, es dzīvē zinu tikai 1 vīrieti, kurš ir rizz.
Viņa komunikācija ir tik nomierinoša, neuzbāzīga un tajā pašā laikā panāk ko vēlas. Tas strādā uz abiem dzimumiem, vienkārši grūti atteikt, jo jūties slikti.
Ar viņu sieviete aizies padzert kafiju arī ar vīru mājās.

Man uzreiz ieslēdzas radars uz cilvēkiem, kuriem neviens neko nemāk atteikt. Šitie smadzeņu skalotāji man nebūs pa ceļam, paldies :D
03.02.2025 14:27 |

Reitings 2336
Raudene @ 03.02.2025 14:14

Kāda dobelniece varētu pieteikties un aiziet padzert kafiju 👍
Protams, dobelniecei jāizmaksā kafija, jo nedzīvojam 19.gs 🧐
03.02.2025 17:11 |

Reitings 8
akul12 @ 03.02.2025 17:11

Kāda dobelniece varētu pieteikties un aiziet padzert kafiju ?
Protams, dobelniecei jāizmaksā kafija, jo nedzīvojam 19.gs ?
Nevajag man. 😁
03.02.2025 21:39 |

Reitings 1164
Reģ: 13.12.2023
Kristap, kāpēc tu katrai diskusijai veido jaunu profilu? Un, Kristap, ko īsti tu meklē? Pierādījumus tam, ka esi normāls, vai pierādījumus tam, ka neesi?
03.02.2025 22:16 |

Reitings 2336
KM91 @ 03.02.2025 21:39
Nevajag man. ?

Jo?
Kāda vaina, ja sieviete uzaicina uz kafiju, nav jātēlo creep un jākoļi uz ielas.
03.02.2025 22:17 |

Reitings 8
Diabolus @ 03.02.2025 22:16
Kristap, kāpēc tu katrai diskusijai veido jaunu profilu? Un, Kristap, ko īsti tu meklē? Pierādījumus tam, ka esi normāls, vai pierādījumus tam, ka neesi?
Vispar nevajag man piešūt to ko neesmu veidojis. Pēdejo reizi te biju vasaras vidū. Sen jau esmu aizmirsis kā vecajā profilā ieiet.
Kā arī nevajag te meklēt nekādus apslēptus nodomos. Ši ir vienkārši diskusija. Rietumeiropiešiem liekās normāli iepazīties ar cilvēkiem uz ielas, tramvajos, veikalos. Vai tas liekās normāli arī Latviešiem? Jo es personīgi nezinu nevienu gadijumu kad kāds būtu atradis draugus vai ko vairāk vienkārši uzmācoties garāmgājējiem.
03.02.2025 22:27 |

Reitings 8
akul12 @ 03.02.2025 22:17

Jo?
Kāda vaina, ja sieviete uzaicina uz kafiju, nav jātēlo creep un jākoļi uz ielas.

Pirmkārt es nedzeru kafiju vispār.
Otrkārt man dzīvē ir sava rutīna kuru jau gadiem piekopju, kurā neietilpst sveši cilvēki, jūtos tā komfortabli.
03.02.2025 22:30 |

Reitings 2336
Rietumeiropieši skatās dating coach iestudētos video, kuros katra meitene ģīpst no viņu spējām un iedod savu telefona un sociālo numuru.
Piedāvājot tev iemācīties šīs prasmes tikai par 19.99 mēnesī.
Bizness, 9gag komentētāji pavelkās... 😀
KM91 @ 03.02.2025 22:30

Pirmkārt es nedzeru kafiju vispār.
Otrkārt man dzīvē ir sava rutīna kuru jau gadiem piekopju, kurā neietilpst sveši cilvēki, jūtos tā komfortabli.

Slikti, varbūt jāizkāpj no rutīnas, tad nebūs laika čakarēties ar meiteņu jautājumiem, jo tāda būs pie sāniem.
03.02.2025 22:43 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits