Agnija223 @ 02.02.2025 19:59Bija turīgi vecāki, bet nejau nauda man interesē. Man interesē, kā ar tādu varat/varējāt sadzīvot. Jo pašai pieredze bija ļoti rūgta.
Agnija223 @ 02.02.2025 20:04Problēma bija tada, ka visulaiku mani salīdzināja ar savu mammu. Mamma dara tā un šitā un principa es viņa mātei blakus nestavu.
Agnija223 @ 02.02.2025 20:09SarmaD Neesmu un nezinu, vai ietu atpakaļ.
Agnija223 @ 02.02.2025 21:10Māte nomirs un pazudis nabassaite. Vai man tagad jačakarē sev dzīve un jāgaida ntie gadi kamēr mani sāks cienīt ? Ne paldies. Ja cieņas nav tagad, tad nebūs arī vēlāk. Kas to lai zin, mana gadījumā, ja tā māte aizietu pa skuju taku, tada sajūta ka vins ietu viņai blakus gulties. Izšķīrāmies, jā, bet tikai tāpēc ka man apnika tā nemitīga salīdzināšana un mātes bubinasana. Bet tas ka vins mani joprojām grib bet māte saka - kam Tev dēliņ viņu un šis tik skatās ar bēdīgām acīm un saka viņai ja māmiņ.principa regulē viņa dzīvi. Bet vai es viņu gribu, tas ir cits jautājums. Īpaši pēc tā visa ka man lika justies gan vins gan viņa māte. Lieki saprast ka tāpat tur nekādas dzīves nebūtu bijis jo vienmēr mamma teiktu kā vajag darīt jo pašam uz pleciem galvas laikam nav. Puikam 32 ja nu kas ?