Agnija223 @ 02.02.2025 19:59Bija turīgi vecāki, bet nejau nauda man interesē. Man interesē, kā ar tādu varat/varējāt sadzīvot. Jo pašai pieredze bija ļoti rūgta.
Agnija223 @ 02.02.2025 20:04Problēma bija tada, ka visulaiku mani salīdzināja ar savu mammu. Mamma dara tā un šitā un principa es viņa mātei blakus nestavu.
Agnija223 @ 02.02.2025 20:09SarmaD Neesmu un nezinu, vai ietu atpakaļ.
Agnija223 @ 02.02.2025 21:10Māte nomirs un pazudis nabassaite. Vai man tagad jačakarē sev dzīve un jāgaida ntie gadi kamēr mani sāks cienīt ? Ne paldies. Ja cieņas nav tagad, tad nebūs arī vēlāk. Kas to lai zin, mana gadījumā, ja tā māte aizietu pa skuju taku, tada sajūta ka vins ietu viņai blakus gulties. Izšķīrāmies, jā, bet tikai tāpēc ka man apnika tā nemitīga salīdzināšana un mātes bubinasana. Bet tas ka vins mani joprojām grib bet māte saka - kam Tev dēliņ viņu un šis tik skatās ar bēdīgām acīm un saka viņai ja māmiņ.principa regulē viņa dzīvi. Bet vai es viņu gribu, tas ir cits jautājums. Īpaši pēc tā visa ka man lika justies gan vins gan viņa māte. Lieki saprast ka tāpat tur nekādas dzīves nebūtu bijis jo vienmēr mamma teiktu kā vajag darīt jo pašam uz pleciem galvas laikam nav. Puikam 32 ja nu kas ?
cacaolatte @ 02.02.2025 22:35Ja godīgi man ir grūti iedomāties tādu gadījumu kā tu apraksti. Liekas, ka tas ir pārspīlējums, nezinu, vai nu no tavas puses vai arī vispār viss ieraksts ir blefs.
Es vairāk novēroju stereotipus - ja dēlam ir siltas attiecības ar māti, uzreiz ir "memmītis", ja meitai siltas attiecības, tad "viss kā vajag". Kāpēc jūs tik ļoti gribat nošķirt vīriešus no mātēm?
Kāpēc jums ir tik lieli dzimumu aizspriedumi, ka jūs joprojām gribat, lai vīrietis atbilst visiem stereotipiskiem priekšstatiem par to, kādam jābūt vīrietim?
Esmu vairāk kā pārliecināta, ka tas dēls vienkārši uztur biežu kontaktu ar māti un dalās ikdienas sīkumos, kas tev arī izraisa dusmas. Un viņam laikam ir tāds raksturs, ka abos galos nodod visu informāciju. Ja viņš runā ar savu māti, tad viņas teikto nodod tev. Tevi tas uzkurina, jo domā, ka akurāt māte iejaucas attiecībās, lai gan viņa dalījās ar info pārrunājot kaut ko sarunā ar dēlu. Savukārt, ja viņš ir pārlieku balamute, tad izrunā to, ka nav ar visu viņam jādalās ar māti un jāapspriež ikdienas sīkumi, jo jūs paši varat tikt ar to galā. Un, pat ja viņš ar to info dalās un uzklausa mātes viedokli, tad to ne vienmēr jānodod tev.
Te ir vairāk komunikācijas problēma, nevis "memmītis".
Agnija223 @ 02.02.2025 23:19Diez, kā Tu justos, ka tevi nemitīgi salīdzinātu ar māti un pateiktu - zini ko, mana mamma savādāk gatavo ēst. Tajā brīdi gribēju iegāzt bet mamma bija blakus. ;)
.
.
.
Problēma ir tajā ka ja arī vins aizietu ar mani divatā dzīvot, jebkura gadījumā vins atgrieztos tur atpakaļ. Tā lūk. Un vai jēga izniekot pāris dienas un vairākus simtus eiro par atsevišķu dzīvesvietu, kurā vins tāpat ilgi nepaliktu.
.
.
.
Un vispār, jautājums bija cits. :)