un autore 6 gadus samierinās ar to?😂 ok lai tā būtu. Ja 6 gadu laikā tikai iesmēja, sen vareja pateikt ka tad šķirsies ja tā laulība ir tika svarīga un to vajag.SarmaD @ 26.01.2025 19:46
Tu lasi vispār diskusiju? Autore saka ka visu laiku pasmīn vai nosaka ka gaida īsto brīdi. Kas tev nav skaidrs?
debestinaa @ 26.01.2025 20:16un autore 6 gadus samierinās ar to?? ok lai tā būtu. Ja 6 gadu laikā tikai iesmēja, sen vareja pateikt ka tad šķirsies ja tā laulība ir tika svarīga un to vajag.
debestinaa @ 26.01.2025 16:32tu gribi teikt to ka viņi kopā ir 6 gadus un nekad agrāk nav runājuši par vecumu kad plāno bērnus un laulību un vispār kopumā dzīves plāniem un mērķiem kopā? Tagad pekšņi uz sitienu wow pārsteigums viņš negrib līdz 35 gadiem? Vienmēr teicis- gaida īsto brīdi bet 6 gadu laikā autore nekad nav pajautājusi precīzāk par viņa redzējumu?
Spooky1070 @ 27.01.2025 17:22Ar kotletēm vairs nevar pierunāt precēties, tie laiki ir beigušies, vecmammu receptes ir iekaltas un tagad paši cepam garšīgas kotletes un filejas. Bet pa tēmu, nekādus ultimātus nevajag izvirzīt tas tikai visu pasliktinās, drīzāk autorei vajag pamotivēt draugu, tā teikt iedvesmot tam viņa īstajam brīdim, kā? pavisam vienkārši, ritenis no jauna nav jāizgudro, proti sniedz viņam regulārus aizraujošus gultas priekus, nopērc jaunu apakšveļu, flirts, neķītrības, tas viss piešķirs asumiņu jūsu ikdienai, lai izrauties no rutīnas, nevajag tikai uz draugu gaidīt, vajag pašai arī būt proaktīvai.
debestinaa @ 26.01.2025 20:16un autore 6 gadus samierinās ar to?? ok lai tā būtu. Ja 6 gadu laikā tikai iesmēja, sen vareja pateikt ka tad šķirsies ja tā laulība ir tika svarīga un to vajag.
Spooky1070 @ 27.01.2025 17:22Ar kotletēm vairs nevar pierunāt precēties, tie laiki ir beigušies, vecmammu receptes ir iekaltas un tagad paši cepam garšīgas kotletes un filejas. Bet pa tēmu, nekādus ultimātus nevajag izvirzīt tas tikai visu pasliktinās, drīzāk autorei vajag pamotivēt draugu, tā teikt iedvesmot tam viņa īstajam brīdim, kā? pavisam vienkārši, ritenis no jauna nav jāizgudro, proti sniedz viņam regulārus aizraujošus gultas priekus, nopērc jaunu apakšveļu, flirts, neķītrības, tas viss piešķirs asumiņu jūsu ikdienai, lai izrauties no rutīnas, nevajag tikai uz draugu gaidīt, vajag pašai arī būt proaktīvai.
Lilac27 @ 28.01.2025 01:12
Muļķības. Neuzskatu ka man tagad jāizplešas kā paklājiņam un jādara izmisīgi viss lai mani precētu. Un neesmu nekad uzskatījusi ka man jāgatavo, lai mani precētu. Mūsu attiecībās vairāk gatavo viņš nekā es, mums ir tā norunāts jo es strādāju bieži 24h maiņas bet viņam darbs ir 9h dienā. Un ar intīmo dzīvi viss ok, bet neuzskatu ka man tagad jābūt izmisīgai lauvenei, lai viņš mani precētu
Lilac27 @ 25.01.2025 21:10Šodien nosvinējām mūsu 6to gadu. Teicu lai neizvairas saka iemeslu kāpēc nevēlas mani bildināt. Atbildēja ka nevēlas naudu tērēt lai izpatiktu kaudzei cilvēku ka viņa vecāki neesot precējušies, vecvecāki neesot precējušies un dzīvoja laimīgi nevienam neizpatīkot. Pateicu bet tu arī saki, ka bērnus tikai pēc kāzām bet precēties negribi. Viņš pateica ka mums ir labi divatā un vēl vismaz 5-7 gadus negribētu domāt par bērniem. A man pēc 5-7 gadiem jau 32-34 būs....
patroneses @ 28.01.2025 23:19Tu par daudz domā par vīrieša vēlmēm. Nesagribēs viņš precēties. Nebūs īstā momenta. Kāpēc lai vīrietis gribētu precēties? Nau tādu vīriešu kas grib. Ir kas zin ka jāprecās, ka tā pieņemts, ka sievietēm tas ir svarīgi.
Tāpēc saki, ka tev ir svarīgi apprecēties, svarīgi dabūt bērnu, svarīgi sākt to audzināt kamēr vēl jauni un, ka šis vīrietis tev šķiet labs kandidāts. Nepievieno draudus un ultimātus. Saki, ka tev ir svarīgi, saki ka vajag ātrāk, saki ka ir labs moments.
Tāpat nav jēgas vīrietim jautāt vai viņš grib bērnus. Vīrieši nemēdz gribēt bērnus. Seksu grib, bērni var patikt. Bet bērnu gribēšana vīriešiem nepiemīt.
Vari pajautāt ko viņš pasāktu ja tev sanāktu palikt stāvoklī.
Bet vari arī nejautāt. Vienkārši sex laikā noņem prezervatīvu, dod noprast, ka neplāno izsargāties un tu te tāda mikla un gatava. Lai analizē situāciju un izdomā kā šajā situācijā uzvesties. Ja izrādās negatavs - meklē gatavāku kandidātu un derīgiem instinktiem.
Sievietei nav jādomā grib vīrietis bērnu vai ne, grib precēties vai ne... Jādomā vai tev gribas bērnus no šī vīrieša. Dabūsi bērnu - gan jau šis sāks visu pamazām pārdomāt un izdomās, ka situācija nav katastrofāla un, ka var anest kādu grabuli, paturēt sīko rokās... Tikai nav jādzen šis vīrietis prom. Nav uz reiz jāmeklē aizvietotājs. Saki viņam paldies, ka izlīdzēja, ka bija sliktāki kandidāti un ka šis bija labākais no pieejamajiem variantiem. Saki, ka gribi viņu apprecēt un ka moments palika vēl īpašāks un labāks jo ir bērns un viņam vajag tēti, tāpēc jāprecās. Saki ka gaidīsi viņu. Taisi momentu, ja viņam vajag un nejautā neko lieku. Karini makaronus.
Esi fleksiblāka un adaptējies situācijai.
Lilac27 @ 28.01.2025 01:07
Sāksim ar to, ka 6 gadus mēs esam attiecībās, nevis 6 gadus es jautāju "kad precēsimies?". Kad sākām būt attiecībās, tad mēs bijām vēl pavisam jauni studenti un man galīgi neinteresēja precēties vēl. Arī pēc 2-3gadiem vēl neinteresēja precēties, es studēju, jo es strādāju medicīnā un tolaik tas man bija prioritāte. 4tajā attiecību gadā es jau sāku aizdomāties par kāzām, bērniem un 5tajā attiecību gadā, kad visi mums apkārt precējās, veidoja ģimenes es nolēmu viņam pajautāt par kāzām, bet viņš izvairījās un pasmējās. Teica, ka gaida īpašo momentu, bet nekad nepaskaidroja kas ir īpašais moments. Pirms pāris dienām, kad bija mūsu 6tā gada diena es pajautāju nopietnāk un nebeidzu sarunu, kamēr viņš nepaskaidroja kas ir īstais moments, jo arī bērnus viņš negrib bez kāzām, bet precēties netaisas. Bet es gribu ģimeni un es nevaru par mammu kļūt jebkurā vecumā, vīriešiem iespējas kļūt par tēvu ir lielākas vēlā vecumā nekā sievietēm kļūt par mammām. Un tāpēc tikai tagad viņš man izskaidroja, ka kāzas viņš negribot, jo netaisoties visiem izrādīties un bērnus viņš vēl daudz gadus negrib, jo mums esot labi divatā u.t.t. Bet tagad pēc tās sarunas mūsu attiecības ir kļuvušas vēsākas. Viņš izturas tā it kā es būtu kaut ko briesmīgu viņam pajautājusi. Un ir sajūta ka viņam būtu bailes ka es to pajautāšu atkal
Lilac27 @ 29.01.2025 11:24Paldies par atbildēm. Vairāk sliecos uz domu par šķiršanos jo šajās attiecībās notiek tikai mīcīšanās uz vietas. Nekādas attīstības kā arī tagad pēc tā ka pajautāju par kāzām un bērniem, viņš vēsāks kļuvis it kā tiešām es būtu kādu drausmīgu lietu izdarījusi.
SarmaD @ 29.01.2025 11:37
Un pareizi arī darīsi. Laiks nestāv uz vietas un mīlēt sevi nenozīmē tikai iedzert citronūdeni. Ja cilvēks nevar sastapt tevi tur kur tu vēlies sevi redzēt, tad jēgas tām attiecībām principā nav nekādas. 6 gadi nav maz, daudz kopā piedzīvots, bet nav jēgas cilvēka neizlēmības dēļ atlikt savu dzīvi.
Lilac27 @ 29.01.2025 11:40
Jā, pašai ir gadījums ģimenē, ka māsīca 9 gadus bija attiecībās, kurās nebija bērnu, nekādas attīstības. Izšķīrās, izveidoja citas attiecības, tagad ir 2 bērni, ir laime. Negribu iegrimt ar šo draugu tur kur nav nekādas attīstības.