IceCream @ 24.01.2025 23:33Ir 2 varianti - Tu viņam jau dod visu, ko sieva var dot - seksi, tīras zeķes un kotletes ( nu tas tā tēlaini), viņam bailes Tevi pazaudēt nav, tāpēc arī neredz iemeslu precēties.
Nu un otrs - tieši otrādi, neredz Tevī sievas materiālu, bet kamēr nav to īsto, vienīgo atradis, tikmēr labi kā ir.
Nu vai vienkārši tāds memļaks, plānā galdiņa urbējs, kas nevar un nemāk neko līdz galam padarīt.
IceCream @ 24.01.2025 23:33Ir 2 varianti - Tu viņam jau dod visu, ko sieva var dot - seksi, tīras zeķes un kotletes ( nu tas tā tēlaini), viņam bailes Tevi pazaudēt nav, tāpēc arī neredz iemeslu precēties.
Nu un otrs - tieši otrādi, neredz Tevī sievas materiālu, bet kamēr nav to īsto, vienīgo atradis, tikmēr labi kā ir.
Nu vai vienkārši tāds memļaks, plānā galdiņa urbējs, kas nevar un nemāk neko līdz galam padarīt.
Lilac27 @ 25.01.2025 21:10Šodien nosvinējām mūsu 6to gadu. Teicu lai neizvairas saka iemeslu kāpēc nevēlas mani bildināt. Atbildēja ka nevēlas naudu tērēt lai izpatiktu kaudzei cilvēku ka viņa vecāki neesot precējušies, vecvecāki neesot precējušies un dzīvoja laimīgi nevienam neizpatīkot. Pateicu bet tu arī saki, ka bērnus tikai pēc kāzām bet precēties negribi. Viņš pateica ka mums ir labi divatā un vēl vismaz 5-7 gadus negribētu domāt par bērniem. A man pēc 5-7 gadiem jau 32-34 būs....
akul12 @ 25.01.2025 21:20Kāzas izmaksā tik cik paši vēlas... Sākot no valsts nodevas + dažu dokumentu pārformēšanas sievietei (ja maina uzvārdu) beidzot ar miljoniem... Tikai atrunas.
Pats labākais bērni pēc kāzām, bet precēties netaisās, tātad slēptais childfree vecis.
Izskatās, ka labi iekārtojies, lai ēstu siltas kotletes, bet bez jebkādas atbildības.
Kā jūs sadalat ikdienas izmaksas? Vismaz tajās piedalās?
IceCream @ 25.01.2025 21:34
Akul, kas ar Tevi, kāds 3 vai pat 4 diezgan sakarīgais komentārs. ?
akul12 @ 25.01.2025 21:41
Pats nezinu, apsolos labošos ?
SarmaD @ 25.01.2025 21:47
Un diezgan laicīgi to vajag darīt, citādi mēs sākam pamazām pret tevi iegūt cieņu un respektu. ?
debestinaa @ 25.01.2025 21:47Man rodas jautājums tām dāmām, kas izmisīgi vēlas precēties, ko tieši tas maina? Kaut kādu statusu - sieva? Un ar ko tas sievas statuss paglābj? Es šeit nevienu šobrīd teiksim neapceļu, bet man nav skaidrs kas tieši mainās pēc laulības.
Es nekad neesmu baigi par to iespringusi, jo šķiet, ka tas neko nemaina, vienīgais, ko var bilst ir tas, ka no likumiskās puses dažadu situāciju un nedod dievs nelaimju gadījumā varbūt ir iespējams palikt dzīvot tur, kur abi dzīvojāt, ar sakrātajām naudiņām.
Bet tā tas gredzens pirkstā nepasargā ne no šķiršanās, ne jūtām, kas var beigties, ne no kā, tīri mantiskā ziņā. Ja viņš gribēs aiziet vai izšķirties vai iemīlēties citā,izdarīs to tāpat pat ar visu laulību. Un tas par to, ka viņam ir ērti, nu vai tad pašām arī negribas ērtus partnerus?
debestinaa @ 25.01.2025 21:47Man rodas jautājums tām dāmām, kas izmisīgi vēlas precēties, ko tieši tas maina? Kaut kādu statusu - sieva? Un ar ko tas sievas statuss paglābj? Es šeit nevienu šobrīd teiksim neapceļu, bet man nav skaidrs kas tieši mainās pēc laulības.
Es nekad neesmu baigi par to iespringusi, jo šķiet, ka tas neko nemaina, vienīgais, ko var bilst ir tas, ka no likumiskās puses dažadu situāciju un nedod dievs nelaimju gadījumā varbūt ir iespējams palikt dzīvot tur, kur abi dzīvojāt, ar sakrātajām naudiņām.
Bet tā tas gredzens pirkstā nepasargā ne no šķiršanās, ne jūtām, kas var beigties, ne no kā, tīri mantiskā ziņā. Ja viņš gribēs aiziet vai izšķirties vai iemīlēties citā,izdarīs to tāpat pat ar visu laulību. Un tas par to, ka viņam ir ērti, nu vai tad pašām arī negribas ērtus partnerus?
Diabolus @ 25.01.2025 22:12
Tev taisnība, nekas no tā nepasargā. Vienkārši oficiāls solījums līgavai un parasti arī jaunā pāra ģimenēm par nopietniem nodomiem. Zīme, ka abi ir gatavi paši veidot ģimeni. No tā arī rodas tas “statuss”. Un jā, likumiskie bonusi arī netraucē. Vai tiešām jāskaidro tik elementāras lietas.
GlorijaGrevcova @ 25.01.2025 22:26
Vienīgais likumiskais bonuss ir, ja šis atmet pedāļus pirms sievas, tad mantojums tiek sievai. Neviena cita likumiskā bonusa mūsu ģeogrāfiskajos platuma grādos nav.
Diabolus @ 25.01.2025 22:34
Te info vieglajā valodā ar visiem avotiem ?
https://www.cilvektiesibugids.lv/temas/gimene/tiesibas-dibinat-gimeni/lauliba/laulato-tiesibas-un-prieksrocibas
GlorijaGrevcova @ 25.01.2025 22:35
Nu bet vienīgais jēdzīgais bonuss ir mantošana, ko es jau minēju, pārējais ir nevajadzīgs bla, bla, bla.
GlorijaGrevcova @ 25.01.2025 22:35
Nu bet vienīgais jēdzīgais bonuss ir mantošana, ko es jau minēju, pārējais ir nevajadzīgs bla, bla, bla.