Lilac27 @ 24.01.2025 11:01Autore neatbild katru minūti tāpēc ka autore strādā slimnīcā un nevar visu laiku būt pie telefona nejau tas nozīmē ka neatbildu, jo nemāku izrunāties vai tēma ir fake :D
Es māku izrunāties, bet kā jau minēju man netiek paskaidrots kas ir tas īpašais moments. Saka tikai ka gaida kaut kādu momentu bet viņš nepaskaidro neko tālāk un izvairās par to runāt. Pati iemeslu es nevaru iedomāties, jo mums nav tādu šķēršļu kuru dēļ precēties nevarētu. Un nē, tie draugi vīrieši nav īpaši vecāki par viņu kuri jau ir apprecējušies. 25-30 vecuma kategorija. Tur ilgākais ir bijis kādi 3 gadi kad notiek jau bildinājums
law7 @ 24.01.2025 11:25Par vecumu es jautāju arī tādēļ, ka savos 30+ labi redzu, ka nav gluži tā, ka vīrieši negrib precēties, taču redzu arī, ka daudziem vīriešiem tas saistīts ar viņu vecumu, kas acīmredzot nozīmē lielāku briedumu. Tā vīrieši, kuriem nav bērnu, liela daļa pēc 30 ļoti labprāt apprecas. Kāds 32, kāds 35, kāds 38 gados, kāds vēl vēlāk.
Turklāt ļoti izteikta tendence ir, ka tie labie vīrieši daudzi 30+ vecumā precas ar jaunākām sievietēm, es gan ar to šeit nedomāju milzīgas vecuma starpības.
Lilac27 @ 24.01.2025 11:01Autore neatbild katru minūti tāpēc ka autore strādā slimnīcā un nevar visu laiku būt pie telefona nejau tas nozīmē ka neatbildu, jo nemāku izrunāties vai tēma ir fake :D
Es māku izrunāties, bet kā jau minēju man netiek paskaidrots kas ir tas īpašais moments. Saka tikai ka gaida kaut kādu momentu bet viņš nepaskaidro neko tālāk un izvairās par to runāt. Pati iemeslu es nevaru iedomāties, jo mums nav tādu šķēršļu kuru dēļ precēties nevarētu. Un nē, tie draugi vīrieši nav īpaši vecāki par viņu kuri jau ir apprecējušies. 25-30 vecuma kategorija. Tur ilgākais ir bijis kādi 3 gadi kad notiek jau bildinājums
Pilgrim @ 24.01.2025 12:11Psihologi uzskata, ka bildinājumam jābūt 2 gadu laikā. Un arī neiesaka sievietei vienkārši sākt dzīvot kopā, bez jebkāda statusa. Ziniet, tiešām smieklīgi klausīties "mums ar draugu ir 3 bērni, mēs ar draudzeni esam kopā 10 gadus". Pat ja nav līdzekļu ideālām kāzām, tagad var reģistrēt kopdzīvi pie notāra. No pieredzes - ja vīrietis grib šo konkrēto sievieti, viņš pat precēties negribētāju apprecēs. Ja vīrietis negrib precēties, tad apzināti vai zemapziņas līmenī - negrib konkrēto sievieti.
Iesaku aiziet uz pāru terapiju un salikt punktus uz i speciālista vadībā. Lai veicas!
akul12 @ 24.01.2025 10:10
Viens ir būt vienam un uzkrāt savu kapitālu, otrs ir dzīvot ntos gadus kopā un karināt makaronus, ja sakrāšu x naudu, nopirkšu x māju, tad precēšu.
Tur apakšā ir tikai divi varianti, vai nu vēlme nedalīt mantu šķiršanās gadījumā, jeb neredz nopietnu nākotni kopā.
Nebija tāda doma šoreiz, bet sievai ir cits statuss, kā draudzenei.
Labs piemērs nenopietnām attiecībām, tikai nesaprotu, ko gribēji pateikt. ? Pēc publiskās informācijas spriežot, tā arī paliks.
Tēma izcili laba, katram savs viedoklis, tāpēc šūmēšanās. Precētie vs neprecētie+ laulību gaidošās draudzenes...
Ja precēto un neprecēto argumenti visai skaidri, tad gaidošo draudzeņu ritīgs cope.
Lilac27 @ 24.01.2025 12:49Pati pie sevis esmu apdomājusies ka ja šogad nebūs bildinājums tad šķiršos, jo es vienmēr esmu vēlējos būt jauna mamma un gribu vismaz 2 bērnus arī bet viņš negrib runāt arī par bērniem bez kāzām. Ja pēkšņi viņa īpašais moments pienāks gados 50, tad man vairs neiznāks piedzemdēt bet viņš par tēvu var kļūt gan 50, gan 60 gados.
Lilac27 @ 24.01.2025 12:49Pati pie sevis esmu apdomājusies ka ja šogad nebūs bildinājums tad šķiršos, jo es vienmēr esmu vēlējos būt jauna mamma un gribu vismaz 2 bērnus arī bet viņš negrib runāt arī par bērniem bez kāzām. Ja pēkšņi viņa īpašais moments pienāks gados 50, tad man vairs neiznāks piedzemdēt bet viņš par tēvu var kļūt gan 50, gan 60 gados.
Diabolus @ 24.01.2025 12:58
Tev noteikti ir taisnība, jo visi vīrieši domā vienādi. Bet pēc cik ilga laika tad tu bildināji savu draudzeni?
Krišjānis Kariņš @ 24.01.2025 13:21Ultimātu drīzāk vajadzētu kāzām. Jo pēc bildinājuma arī kāzas var gadiem ilgi gaidīt un tā arī nesagaidīt.
Man šķiet, ka šādā situācijā ultimāts ir normāls. Jo šobrīd jau autore pati ir neadekvātā situācijā. Vecis kaut ko pie sevis shēmo, nevar atbildēt uz elementāriem jautājumiem, bet viņai gadiem ilgi jāskrien pakaļ pavadiņā ar aizsietām acīm. Ultimāta uzstādīšanas laikā arī var izrunāties un paskaidrot, kāpēc viņa to dara.
Vispār ultimāti nekas labs nav, bet šādā situācijā labāk tā nekā gaidīt vēl gadiem ilgi un tad 35 gados sākt meklēt jaunas attiecības, kurās kaut kad varētu būt pirmais bērns.
law7 @ 24.01.2025 13:15
Lūk tas, ka negrib runāt arī par bērniem, liek vēl vairāk aizdomāties par situāciju. Jo kopīgi bērni zināmā mērā ir vēl nopietnāk, nekā laulība. Laulību var šķirt, bet partneris, ar kuru rada bērnu/-us, paliek par šī bērna/-u tēvu uz visiem laikiem.
Džinga @ 24.01.2025 13:37
Bet baigais prieks precētes zinot, ka otrs to dara tikai ultimāta dēļ jau arī kaut kā stulbi. Man liekas, ka tur jāizrokas līdz pašai saknei, kāpēc tad tas bildinājums nav un tad var izpriest ko darīt tālāk.
Ja viņš kategoriski atsakās normāli pateikt iemeslu, tad vienkārši nav drošs par kopdzīvi
Lilac27 @ 24.01.2025 13:48
Ja viņš pateiktu iemeslu tad es priecātos pat ja tas būtu skarbs, bet tur tā problēma ka viņš nesaka un izvairās. Nevaru piesiet viņu un nelaist vaļā kamēr iemeslu nepateiks
Bet mēs attiecībās esam 6 gadus un 5 no tiem dzīvojam kopā. Vai tad pēc tik ilga laika varētu būt nedrošs par kopdzīvi?
Džinga @ 24.01.2025 13:37
Bet baigais prieks precētes zinot, ka otrs to dara tikai ultimāta dēļ jau arī kaut kā stulbi. Man liekas, ka tur jāizrokas līdz pašai saknei, kāpēc tad tas bildinājums nav un tad var izpriest ko darīt tālāk.
Ja viņš kategoriski atsakās normāli pateikt iemeslu, tad vienkārši nav drošs par kopdzīvi