Cukurbiete @ 22.01.2025 10:43Kur problēma, ka vismaz sākumposmā bērns tiekās ar tēvu neitrālā teritorijā? Un vispār, ne visi vīrieši ir gatavi tikties ar bērnu pēc šķiršanās. Šeit, pirmkārt, ir svarīgi, lai bērnam būtu labi.
queen2820 @ 22.01.2025 10:12
Vai tev pašai ir bērni ? Jo tas galīgi nav veselīgi no vienām attiecībām ,otrās , it īpaši kad ir bērni, jo tas taču ietekmē arī viņus. Ja vēl bērns ir maza vecumā, tad viņš var nesaprast, kāpēc tētis pēkšņi dzīvo ar citu sievieti. Es gan varu saprast , kāpēc negribas laist bērnu pie svešas sievietes .
Vilciņš @ 22.01.2025 16:02
Ja man ir bērni, pat vairāki! ?
Posta autore tomer zemtekstā raksta par “savu sāpi nepieņemt”, “uzzināt kaut ko par jauni sievieti” “neko nestāsta”, vel par atpakaļceļu autore domā!!!
Tad, lai situāciju paspilgtinātu ierakstīja ka nezina kur un ka berns būs!
Katrs attiecības veido ka grib, no vienām uz otrām, dzīvot paralēlās attiecībās, vai sērot 10 gadus! ?? (nav pareizs/nepareizs attiecību modelis)
Ar bernu gan jau tēvs un māte tiks galā. Ja abi savstarpēji pirms šķiršanas dzivoja kopā, nesaskanēja, gan jau kasķējās un tad bernam arī tādā vide nav OK! ?
Atceraties- BĒRNI ATTIECĪBĀS NAV NR.1 DZĪVES MISIJA!
Bērni izaugs un aizies, a vecāki paliks! ?
Katrs attiecības veido ka grib, no vienām uz otrām, dzīvot paralēlās attiecībās, vai sērot 10 gadus! 🙄😂 (nav pareizs/nepareizs attiecību modelis)
Posta autore tomer zemtekstā raksta par “savu sāpi nepieņemt”, “uzzināt kaut ko par jauni sievieti” “neko nestāsta”, vel par atpakaļceļu autore domā!!!
Katrs attiecības veido ka grib, no vienām uz otrām, dzīvot paralēlās attiecībās, vai sērot 10 gadus! ?? (nav pareizs/nepareizs attiecību modelis)
Ar bernu gan jau tēvs un māte tiks galā. Ja abi savstarpēji pirms šķiršanas dzivoja kopā, nesaskanēja, gan jau kasķējās un tad bernam arī tādā vide nav OK! ?
akul12 @ 22.01.2025 19:00
Skriet no "vienām uz otrām" vai dzīvo "paralēlās attiecībās" un par to melot partnerim nav "attiecību veidošana" bet narcisms.
Diabolus @ 22.01.2025 19:52
Vienmēr šādās tēmās izlien sava trauslā ego kopējas un atklāj savas kārtis ?
Diabolus @ 22.01.2025 19:51
Es pat varētu piekrist tam, ka stabila, precēta pāra savstarpējās attiecības ir vienlīdz svarīgas ar bērnu interesēm. Bet gribētos domāt, ka bērnu interesēm tomēr ir priekšroka pret jaunā jobera vai ārlaulības sakara interesēm, tev tā nešķiet?
SarmaD @ 22.01.2025 20:59
Kādas tad ir tās bērna intereses? Bieži tās ir eksenes intereses sadirst dzīvi savam eksim vai tīši ieriebt, metot priekšā to kā bērna vajadzības.
Diabolus @ 23.01.2025 14:19
Nezinu, droši vien ir arī tādas, kuras tiešām mēģina ieriebt. Bet šajā gadījumā viss loģiski saprotams. Atkārtošu: šajā gadījumā ar tēvu neviens neliedz tikties.
Nosauc vienu iemeslu, kāpēc bērnam būtu jāpavada nakts pie kaut kādas svešas kurtizānes, par kuru nekas nav zināms, ar kuru bērna tēvs tikai neilgi dzīvo kopā un droši vien pats tēvs vēl nav līdz galam iepazinis.
Es nezinu, vai tiešām sievietei ir jābūt bērniem, lai tādu elementāru lietu saprastu. Bet varbūt tev vnk atkal lēnās domāšanas diena.
SarmaD @ 23.01.2025 15:35
Var jau pastāvēt pie saviem principiem un to bērnu pie tās šaušulīgās sievietes nelaist. Tad ar laiku sajust, kā fāterītis arvien retāk tiekas ar bērnu, jo tā visa ir papildus plānošana tik tapēc, ka eksenei nepatīk jaunā brūte. Un tad varēs te likt gaudulīgu stāstu cik sūri un grūti nākas vienai audzināt bērnu jo tēvs neklapē ar ausi.
AnaMandarina @ 23.01.2025 13:30Nahrena tad pieļāvi šķiršanos, ja viņš tik labs, ka nelabprāt atdevi viņu citai? ?
Džinga @ 23.01.2025 16:52
Man liekas tu vienkārši esi iespītējusies un nav tā, ka nesaproti argumentus.
Es nesaprotu, kāpēc mātei būtu jādara viss, lai izpatiktu tēva vēlmēm tikai lai pasarg dies tas tēvs vēlāk neatteiktos tikties ar bērnu. Nu tas ir fucked up.
Nu nav jāved bērnu dzīvoties pie sveša random cilvēka. Normāla prakse būtu vispirms visu abiem vecākiem savstarpēji apspriest