Kā pieņemt bijušā vīra jaunās attiecības

Reitings 11
Reģ: 19.01.2025
Sveicināti! Vēršos pie jums pēc citu cilvēku pieredzes, kā pieņemt sekojošu situāciju. Izšķīrāmies ar vīru banālā - es tevi vairs nemīlu jau labu laiku - dēļ. Jutu, ka kaut kas nav, bet norakstīju to uz aizņemtību, darbiem, rutīnu. Bet tajà pat laikā, vēl esot kopā ar mani,viņs bija uzsācis attiecības ar citu. Kad tas nāca gaismā, viņš uzreiz izvācās pāris nedēļu laikā, uzreiz bij runa par šķiršanos un ka nekāda atpakaļceļa neesot un nebūšot. Viņš ievācās uzreiz pie viņas. Lielākā problēma ir tā, ka mums ir bērns, ar kuru viņš grib tikties. Es nevaru pieņemt, ka kādreiz viņš paliktu pa nakti vai ilgāk tur pie tās citas sievietes, kā to plāno nu jau bijušais vīrs. Ir nojauta, ka arī tur ir bērni. Nezinu, kà justies, kā rīkoties šajā situācijā. Varbūt kāds var padalīties līdzīgā pieredzē?
19.01.2025 01:43 |

Reitings 6948
Reģ: 10.01.2023
Daugaviete @ 19.01.2025 01:43
Sveicināti! Vēršos pie jums pēc citu cilvēku pieredzes, kā pieņemt sekojošu situāciju. Izšķīrāmies ar vīru banālā - es tevi vairs nemīlu jau labu laiku - dēļ. Jutu, ka kaut kas nav, bet norakstīju to uz aizņemtību, darbiem, rutīnu. Bet tajà pat laikā, vēl esot kopā ar mani,viņs bija uzsācis attiecības ar citu. Kad tas nāca gaismā, viņš uzreiz izvācās pāris nedēļu laikā, uzreiz bij runa par šķiršanos un ka nekāda atpakaļceļa neesot un nebūšot. Viņš ievācās uzreiz pie viņas. Lielākā problēma ir tā, ka mums ir bērns, ar kuru viņš grib tikties. Es nevaru pieņemt, ka kādreiz viņš paliktu pa nakti vai ilgāk tur pie tās citas sievietes, kā to plāno nu jau bijušais vīrs. Ir nojauta, ka arī tur ir bērni. Nezinu, kà justies, kā rīkoties šajā situācijā. Varbūt kāds var padalīties līdzīgā pieredzē?
kad Tev pašai uzradīsies jauns vīrietis, būsi priecīga par tukšu māju😁 tā notiek, kamēr sieviete ir viena un ex ir jauna brūte, tikmēr kaut ko spurojas pretī…
Un es arī uzskatu, ka ja diktēsi savus noteikumus un neļausi- izdarīsi visu, lai tēvam bērns neinteresētu.
25.01.2025 09:39 |

Reitings 2763
Reģ: 11.04.2023
Vārdotāja @ 25.01.2025 09:39
kad Tev pašai uzradīsies jauns vīrietis, būsi priecīga par tukšu māju? tā notiek, kamēr sieviete ir viena un ex ir jauna brūte, tikmēr kaut ko spurojas pretī…
Un es arī uzskatu, ka ja diktēsi savus noteikumus un neļausi- izdarīsi visu, lai tēvam bērns neinteresētu.

Mīļākā nav vienkārši jauna brūte, bet par pārējo piekrītu
25.01.2025 09:55 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
sla @ 25.01.2025 09:22
Ši ir situācija kā Timmai. Un kas tagad sievietei ar to ir jāsamierinās, ka laulība izjuka dēļ tā, ka tur iespraucās sveša sieviete? Bērna mātei ir tiesības atstāt bērnu tikai sev, un lai tēvs nāk ciemos uz pie ex sievas pie bērna, nevis ved bērnu dzīvot pie sievietes, kura izjauca jūsu laulību. Es arī personīgi neuzticētos kucei, kas izjauktu manu laulību, un vēl uzticēt viņai savu bērnu. Cik ir situācijas, ka tādi pāri - tēvs un viņa jaunā sieviete pēc tam izskalo smadzenes bērnam un nostāda šo bērnu pret paša bērna mammu. Šādiem cilvēkiem uzticība ir 0. Saul, cīnies par apgādību, un nepieļauj šos abus ienaidniekus diktēt tev savus noteikumus. Aizstāvi sevi un bērnu, un lai papaša nāk apciemot bērnu mājā no kuras viņš pats aizgāja. Brīnos sieviešu komentāriem forumā, jūs nu gan ar savu feminismu esat sajukušas prātā. VĪRIETIS IZJAUCA LAULĪBU, punkts. Vest bērnu uz ienaidnieces teritoriju, kas iejaucās pāra laulībā un izjauca to ir absurds . Man liekas, ka tikai sievietes ar īstu mātes - lācenes instinktu sapratīs ko es ar šo mēģinu paskaidrot

Tās ar to lācenes instingtu bieži pēc tam sūrojas, ka papuks ne kapeiku neatskaita, jo prosta zajebala, ka viena te diktēs pār kopīgo bērnu savus noteikumus, kuriem papikam būs jāpakļaujās. Tādas lācenes sev bieži pašas iekož kājā, jo vairs nedomā bērna interesēs, kuras viņam praktiski ir minimālas. Tādām lācenēm ego neļauj pārkāpt pāri tam, ka ir pamestas citas sievietes dēļ, tapēc tagad jāsacenšas kura ir prasmīgāka savos uzstādījumos un kurai pienākas vairāk teikšanas un kontroles caur bērnu. Tas ir vistīrākais ego, nekas vairāk.
25.01.2025 10:01 |

Patīk
Reitings 2901
Reģ: 03.11.2023
Vārdotāja @ 25.01.2025 09:39
kad Tev pašai uzradīsies jauns vīrietis, būsi priecīga par tukšu māju? tā notiek, kamēr sieviete ir viena un ex ir jauna brūte, tikmēr kaut ko spurojas pretī…

Nu kas tie par tēviem - lupatām, ar kuriem jums bijusi darīšana, kuriem automātiski zūd interese par paša bērniem tiklīdz kā sākas neērtības? :D
25.01.2025 11:34 |

10 gadi
Reitings 4119
Reģ: 29.01.2009
SarmaD @ 25.01.2025 10:01

Tās ar to lācenes instingtu bieži pēc tam sūrojas, ka papuks ne kapeiku neatskaita, jo prosta zajebala, ka viena te diktēs pār kopīgo bērnu savus noteikumus, kuriem papikam būs jāpakļaujās. Tādas lācenes sev bieži pašas iekož kājā, jo vairs nedomā bērna interesēs, kuras viņam praktiski ir minimālas. Tādām lācenēm ego neļauj pārkāpt pāri tam, ka ir pamestas citas sievietes dēļ, tapēc tagad jāsacenšas kura ir prasmīgāka savos uzstādījumos un kurai pienākas vairāk teikšanas un kontroles caur bērnu. Tas ir vistīrākais ego, nekas vairāk.

InsntinGtu 😀
25.01.2025 13:08 |

Reitings 3512
IceCream @ 25.01.2025 13:08

InsntinGtu ?

InsNtinGtu! 🤪
25.01.2025 13:24 |

Reitings 2182
Reģ: 28.04.2019
SarmaD @ 25.01.2025 10:01

Es personīgi uzskatu, ka sieviete iznēsāja, dzemdēja un baroja bērnu ar krūti, mātei pienākas vairāk teikšana kā audzināt bērnu nekā tēvam, kas aizpisās pie citas un izšķīrās no sievas. Viņam jau nav liegtas tiesības audzināt un redzēt bērnu, bet lai bērniņš dzīvo pastāvīgi pie mammas. Lai sūta alimentus un satiek bērnu tur kur viņa kuce - ģimenes izjaucēja nav :)
25.01.2025 14:21 |

Reitings 3512
sla @ 25.01.2025 14:21

Es personīgi uzskatu, ka sieviete iznēsāja, dzemdēja un baroja bērnu ar krūti, mātei pienākas vairāk teikšana kā audzināt bērnu nekā tēvam, kas aizpisās pie citas un izšķīrās no sievas. Viņam jau nav liegtas tiesības audzināt un redzēt bērnu, bet lai bērniņš dzīvo pastāvīgi pie mammas. Lai sūta alimentus un satiek bērnu tur kur viņa kuce - ģimenes izjaucēja nav :)

Un ja vīrietis pelna vairāk naudas, jo viņš stundām strādāja, ieguldīja savas zināšanas, izglītību un laiku tad viņam ir vairāk tiesības noteikt naudas tēriņus nekā sievietei, kura nejēdz tik daudz nopelnīt un dzīvo vīrietim uz kakla. Viņai jau nav liegts pirkt sev jaunas šmotkas un somas, tikai viņai pirms tam jāatskaitās vīrietim, jo viņš jau to visu nodrošina. Is that what you are trying to say?
25.01.2025 14:50 |

Reitings 2182
Reģ: 28.04.2019
SarmaD @ 25.01.2025 14:50

Un ja vīrietis pelna vairāk naudas, jo viņš stundām strādāja, ieguldīja savas zināšanas, izglītību un laiku tad viņam ir vairāk tiesības noteikt naudas tēriņus nekā sievietei, kura nejēdz tik daudz nopelnīt un dzīvo vīrietim uz kakla. Viņai jau nav liegts pirkt sev jaunas šmotkas un somas, tikai viņai pirms tam jāatskaitās vīrietim, jo viņš jau to visu nodrošina. Is that what you are trying to say?

Lai viņš seko līdzi savas jaunās sievietes tēriņiem, nevis bērna mātes personīgajiem tēriņiem. Bērna māte vienmēr labāk zin cik patiesībā izmaksā bērns, un viņa var noteikt alimentus, kas viņam jāmaksā. Ja vīrietis negrib maksāt alimentus, tad viņam bija vairākas reizes jāpadomā pirms šķīrās un gāja pie citas sievietes
25.01.2025 15:06 |

Reitings 2763
Reģ: 11.04.2023
kuce - ģimenes izjaucēja

Izņemot sievietes-fetišistes (kurām hobijs izjaukt ģimenes), parasti vīrietis ir iniciators un viņš izjauca savu ģimeni, nevis sieviete no malas. Protams tas nenozīmē, ka svēta, bet nebūtu viņa, atrastu citu.
25.01.2025 15:11 |

Reitings 3512
sla @ 25.01.2025 15:06

Lai viņš seko līdzi savas jaunās sievietes tēriņiem, nevis bērna mātes personīgajiem tēriņiem. Bērna māte vienmēr labāk zin cik patiesībā izmaksā bērns, un viņa var noteikt alimentus, kas viņam jāmaksā. Ja vīrietis negrib maksāt alimentus, tad viņam bija vairākas reizes jāpadomā pirms šķīrās un gāja pie citas sievietes

Es nerunàju par konkrēto gadijumu. Mans piemērs bija vispārināts par to kuram ir lielāka vara pār kaut ko un cik glupi tas izklausās no malas.
25.01.2025 15:12 |

Reitings 3512
akul12 @ 25.01.2025 15:11

Izņemot sievietes-fetišistes (kurām hobijs izjaukt ģimenes), parasti vīrietis ir iniciators un viņš izjauca savu ģimeni, nevis sieviete no malas. Protams tas nenozīmē, ka svēta, bet nebūtu viņa, atrastu citu.

Vispār nevar neko izjaukt. Cilvēkam kurš negrib iet prom kaklā var kārties kaut 10 tādas. Tāpat arī sievietei var būt čupa ar pielūdzējiem.
25.01.2025 15:16 |

Reitings 6948
Reģ: 10.01.2023
Džinga @ 25.01.2025 11:34

Nu kas tie par tēviem - lupatām, ar kuriem jums bijusi darīšana, kuriem automātiski zūd interese par paša bērniem tiklīdz kā sākas neērtības? :D
uj, tik netēlo, ka nezini nevienu sievieti, kura manipulē ar bērna esamību, lai panāktu sev vēlamo?
Tiklīdz vīrietim tēvam tas apnīk un jaunajā ģimenē rodas vēl kāds bērns, viņam vairs nav prioritàte ex un bērns..
25.01.2025 22:28 |

Patīk
Reitings 2901
Reģ: 03.11.2023
Vārdotāja @ 25.01.2025 22:28
uj, tik netēlo, ka nezini nevienu sievieti, kura manipulē ar bērna esamību, lai panāktu sev vēlamo?
Tiklīdz vīrietim tēvam tas apnīk un jaunajā ģimenē rodas vēl kāds bērns, viņam vairs nav prioritàte ex un bērns..

Nē, nezinu nevienu tādu
25.01.2025 23:45 |

10 gadi
Reitings 1463
Reģ: 10.01.2012
Vilciņš @ 22.01.2025 16:02

Ja man ir bērni, pat vairāki! ?
Posta autore tomer zemtekstā raksta par “savu sāpi nepieņemt”, “uzzināt kaut ko par jauni sievieti” “neko nestāsta”, vel par atpakaļceļu autore domā!!!
Tad, lai situāciju paspilgtinātu ierakstīja ka nezina kur un ka berns būs!
Katrs attiecības veido ka grib, no vienām uz otrām, dzīvot paralēlās attiecībās, vai sērot 10 gadus! ?? (nav pareizs/nepareizs attiecību modelis)
Ar bernu gan jau tēvs un māte tiks galā. Ja abi savstarpēji pirms šķiršanas dzivoja kopā, nesaskanēja, gan jau kasķējās un tad bernam arī tādā vide nav OK! ?
Atceraties- BĒRNI ATTIECĪBĀS NAV NR.1 DZĪVES MISIJA!
Bērni izaugs un aizies, a vecāki paliks! ?

Lose 😀
16.02.2025 00:03 |

Reitings 265
Reģ: 28.01.2025
akul12 @ 25.01.2025 15:11

\
Kaut ko izjaukt patīk visām. Vīrieši arī bieži vien spieto kā pielūdzēju bariņš tai skaitā tāpēc lai izjauktu citiem.
Ne visas gan to praktizē ļoti aktīvi un pamanāmi. Izjaukšana - tas ir forši. Paskatieties Bridget Jones filmu- tur visi viens otram izjauc, nevis cenšas veidot.
16.02.2025 08:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits