Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā pieņemt bijušā vīra jaunās attiecības

Reitings 1
Reģ: 19.01.2025
Sveicināti! Vēršos pie jums pēc citu cilvēku pieredzes, kā pieņemt sekojošu situāciju. Izšķīrāmies ar vīru banālā - es tevi vairs nemīlu jau labu laiku - dēļ. Jutu, ka kaut kas nav, bet norakstīju to uz aizņemtību, darbiem, rutīnu. Bet tajà pat laikā, vēl esot kopā ar mani,viņs bija uzsācis attiecības ar citu. Kad tas nāca gaismā, viņš uzreiz izvācās pāris nedēļu laikā, uzreiz bij runa par šķiršanos un ka nekāda atpakaļceļa neesot un nebūšot. Viņš ievācās uzreiz pie viņas. Lielākā problēma ir tā, ka mums ir bērns, ar kuru viņš grib tikties. Es nevaru pieņemt, ka kādreiz viņš paliktu pa nakti vai ilgāk tur pie tās citas sievietes, kā to plāno nu jau bijušais vīrs. Ir nojauta, ka arī tur ir bērni. Nezinu, kà justies, kā rīkoties šajā situācijā. Varbūt kāds var padalīties līdzīgā pieredzē?
19.01.2025 01:43 |

Reitings 56
Reģ: 02.07.2023
Iesaku sastādīt pie notāra vienošanos par kontaktu, uzturlīdzekļiem un visu pārējo. Tavam ex ir tādas pašas tiesības attiecībā uz bērna audzināšanu kā tev. Arī tādi paši pienākumi. Bet tas, ka tev nepatīk, ka viņam ir jaunas attiecības, neko nenozīmē, kamēr nav pierādījumu, ka otrā ģimenē tiek apdraudēta bērna labklājība. Bērna labā iesaku pēc iespējas norīt rūgtumu un uzturēt, cik vien iespējams, normālas attiecības ar bijušo.
19.01.2025 03:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits