NIKOLAA @ 18.01.2025 11:59es dzīvoju Mārupē un te dzīvo ļoti daudz 3+ ģimeņu, un man visas zināmās un zinu es gana daudz, ir ļoti labi situētas. Līdz ar to, šis viedoklis, ka 3+ ģimenes apriori ir nabadzīgas, ir absurds.
akul12 @ 18.01.2025 11:46
Šobrīd iespējams viņi saņem palīdzību, bet nākotnē no šiem bērniem izaugs nodokļu maksātāji, kāds iespējams pat veiksmīgs un liels nodokļu maksātājs!
18 gadi palīdzības vs nodokļu maksātājs gandrīz 50 gadus.
Noteikti šeit pat forumā 20-40 gadnieki ir auguši šādās palīdzību prasošas ģimenes, bet tagad visai veiksmīgi finansiāli cilvēki un maksā nodokļus pensionāriem, skolām, policijai u.c
To sauc par dzīves ciklu.
pasauleskarte @ 18.01.2025 13:24
Nožēlojamajam lopam beberanam neviena negrib dzemdēt, paša mātei droši vien tāds lops riebjas. Tagad viņš grib ievilkt citas sievietes savā sūdā?
Krišjānis Kariņš @ 18.01.2025 12:44
Nu par to es jau tev uzreiz piekritu, ka zema dzimstība loģiski ved pie zemākām pensijām un var vest vispār pie 0 pensijas. Neviens arī te nav pret to strīdējies, cik atceros no lasītā. No malas izskatās, ka esi ieciklējies uz savu pensiju un neko citu neredzi. Nu, liela atbalsta tam vismaz šajā tēmā nav, īpaši neviens nepavelkas. Man šķiet latviešiem vispār nav tādas domas galvā, ka nu tik vecumdienās dzīvos bagātībā no savas pensijas! No kurienes latviešiem var tādas ekspektācijas rasties?
Bebermans @ 18.01.2025 16:51
Diez vai tā būs. Drīzāk visas grib dzemdēt tieši man un tāpēc nevienam citam nedzemdē.
pasauleskarte @ 18.01.2025 17:09? Nožēlojamais lops caurām dienām sēž sieviešu portālā un dzemdē te savas nīkulīgās iedomas.
Ja nekas cits nestrādā, centīsies iebiedēt ar verdzību un vēl ko. Bezjēdzīgs cilvēks esi, godīgi.
NIKOLAA @ 18.01.2025 11:59es dzīvoju Mārupē un te dzīvo ļoti daudz 3+ ģimeņu, un man visas zināmās un zinu es gana daudz, ir ļoti labi situētas. Līdz ar to, šis viedoklis, ka 3+ ģimenes apriori ir nabadzīgas, ir absurds.
Bebermans @ 18.01.2025 16:51
Diez vai tā būs. Drīzāk visas grib dzemdēt tieši man un tāpēc nevienam citam nedzemdē.
law7 @ 18.01.2025 17:51Jūs te viens pamatīgi un nemitīgi troļļo, bet daudzas no jums te to trolli arī aktīvi baro, ar viņu cīnoties.
Ar viņu diskutēt ir bezjēdzīgi.
Bebermans @ 18.01.2025 18:46
Neviens arī nediskutē. Tikai apsaukājas.
Džinga @ 18.01.2025 18:49
Tev tiešām var ļoti labi redzēt cauri šobrīd. Būtībā vari jau taisīt augšā jaunu kontu, ja gribi tikt uzrverts atkal nopietni
tas tak Dalbiņš, nekad nav ar gudrību izcēliespasauleskarte @ 18.01.2025 17:09? Nožēlojamais lops caurām dienām sēž sieviešu portālā un dzemdē te savas nīkulīgās iedomas.
Ja nekas cits nestrādā, centīsies iebiedēt ar verdzību un vēl ko. Bezjēdzīgs cilvēks esi, godīgi.
Dadaaa @ 18.01.2025 23:31Nekas, pilnīgi nekas mani nemotivētu pat uz 3šo bērnu , ir 2 un gana , kaut arī man tik 31
BURUNDUKS iignais @ 18.01.2025 23:00Piedzemdēt ir viens, izaudzināt par normāliem, veseliem cilvēkiem, kas cits. Es zinu savus limitus, tas pat nav tikai saistīts ar finansēm, bet ar manu kapacitāti.
Zema dzimstība ved pie zema iedzīvotāju blīvuma un tas savukārt ved pie okupācijas un visu pārējo iedzīvotāju fiziskas iznīcināšanas vai verdzības.