Pirmie ratiņi

Reitings 17
Reģ: 09.09.2024
Sveikas! Tā kā mans pirmais mazulis ieradīsies marta beigās, sākam iekārtot un pirkt visu nepieciešamo. Tagad skatos uz dažādiem ratiem, vajag 2in1,autosēdekļi jau ir. Rati nebūs domāti pilsētas braucieniem, dzīvojam mazpilsētā kur ar ceļiem ir visādi.
Pagaidām skatos uz maxi-cosi zelia 3, cena nav milzīga, viss itkā liekas normali pēc apraksta.
Ko Jus varat ieteikt?
11.01.2025 13:13 |

Reitings 227
Reģ: 12.04.2022
IceCream @ 12.01.2025 12:32

Nesaprotu, ko Tu domā ar inerci, ja inerce ir kustības turpināšana taisnvirzienā, bet es savā piemērā minēju par nepieciešamību pagriezties uz sāniem.

Inerce izpaužas jebkurā virzienā, kurā tu iestūrē tos ratus. Un, ja kaut nedaudz iestūrē iešķībi ar to "kuģi", pat neceļot to, tad tas tīri inereces pēc arī sāks virzienu jau jaunā tevis norādītā virzienā. Tikai pie straujiem pagriezieniem tos ratus nedaudz jāieliec uz savu pusi, bet visādā citādā ziņā tur īpaši neko nav jāceļ, lai pagrieztu.
Kopš saņēmu savus pirmos ratus un braukāju ar tiem pa dziļu sniegu, man tie liekas tik viegli manevrējami praktiski jebkur!
12.01.2025 16:32 |

Reitings 17
Reģ: 09.09.2024
Vai kādai ir bijusi firmas Kunert rati? Dkatos tieši uz ROMANTIC modeli, kas cenas ziņā ir ROAN cenā un ir diezgan līdzīgi, bet stilistiski patīk labāk (lielāka krāsu izvēle) .
21.01.2025 15:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!